Şimdi Ara

Ssd tavsiyesi verirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.msi.com/Laptop/GP62M-7REX-Leopard-Pro/Specification

    Bu laptopun i5 versiyonlusu.2 tb nvme ssd almak istiyorum.aklimda xgp sx8200 var .uyum sorunu yasarmiyim.8 gb ram de eklicem.2400 mhz.yardimci olabilcek arkadasim varsa.
    Ayrica Egpu takabilirmiyim bu laptopa.harici yada kablo baglantisi ile anakart yuvasindan.5700xt ile calistirmak icin.valla biri el atsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • pci express girişi varsa e-gpu işi olabilir ama senin yerinde olsam öyle bilgisayara takacağıma bilgisayarı satar kasa alır ona takardım. genelde eski, işllemcisi güçlü bilgisayarlara takıyorlar exrternal gpu'yu. harcayacağın para performans farkına değmez diye düşünüyorum. ssd tavsiyesi için dahili bileşenler bölümünde daha iyi yardımcı olacaklardır. iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmfalper

    pci express girişi varsa e-gpu işi olabilir ama senin yerinde olsam öyle bilgisayara takacağıma bilgisayarı satar kasa alır ona takardım. genelde eski, işllemcisi güçlü bilgisayarlara takıyorlar exrternal gpu'yu. harcayacağın para performans farkına değmez diye düşünüyorum. ssd tavsiyesi için dahili bileşenler bölümünde daha iyi yardımcı olacaklardır. iyi forumlar.
    Tesekkur ederim.o zaman satisi dusuneyim.satisa koyarim bugun.egpu dan vaz geceyim.dediginiz dahili bilesenlere sorucam.ssd ve ram konusunu.

    Konu kapanabilir.tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.