Şimdi Ara

Speedtest ile Tarayıcı arasındaki fark . Acil yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sayın dh üyeleri speedtest de hız testi yaptığımda 20mbit görmekteyim fakat herhangi birşey indirmeye başladığım an uygulama 250kb/sn ye düşüyor ve 2gblık dosya yaklasık olarak 3 saatte iniyor . Chrome ve Operada denedim .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirdiğiniz site dosyayı yavaş gönderiyordur. Mesela turbobit. Hızlı indirmek için para ister. Ama ücretsiz indirmek isteyince 250kb/s hızında falan oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandığınız sunucu (turbobit, drive, cloud vs) hızı doğrudan etkiler, indirme yapmak için kullandığınız program Chrome ise yavaş hızda iner tavsiye edilen programlardan kullanın İnternet Download Manager vs. Ek olarak kablosuz bağlantı da bağlantınızın kalitesini ve hızını etkiler. Kablosuz ağlarda sinyal iki taraflı gönderilir. Modemden bilgisayara, bilgisayardan modeme. Genellikle modemler kayıpsız sinyal gönderebilirken mobil aygıtlar telefon, tablet, bilgisayar, basit wi-fi alıcılar vs sinyal göndermekte modeme kıyasla oldukça kötüdür ve yüzde 70'e varan kayıplar yaşanır bu da doğrudan etkiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.