Şimdi Ara

Outlast Trials -2022- [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/1304930/

    Outlast Trials -2022- [ANA KONU]


    Red Barrels Games, hayatta kalma korku oyunu serisi Outlast'ın yeni oyunu The Outlast Trials'ı resmi olarak duyurdu. Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı. Red Barrels kurucu ortağı David Chateauneuf oyun ile ilgili olarak "Oyunun ismini ve ilk görselini, oyuncu topluluğumuza ve hayranlarımıza göstermekten büyük gurur duyuyoruz. İster tek başınıza olun isterse de arkadaşlarınızla, ekibimiz milyonlarca oyuncuya korku ve endişe getirecek bir deneyim getirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor." Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre "The Outlast Trials direkt olarak ilk iki oyunun devamı olmayacak fakat Outlast evreninde ve hatta Soğuk Savaş döneminin tam ortasında geçecek. The Outlast Trials oyuncuların tek başına ya da üç arkadaşıyla birlikte co-op olarak korkuyla yüzleşmelerini sağlayacak." The Outlast Trials daha geliştirme sürecinin başlarında ve Red Barrels geliştirme sürecini hızlandırmayı planlıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.

    The Outlast Trials - Teaser



    Çıkış Tarihi: 2022

    Outlast Trials -2022- [ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 1 Eylül 2021; 16:39:40 >







  • Yeni oyunun adı The Outlast Trials. Soğuk Savaş döneminde yapılan insan deneylerini konu alacakmış. Co-op oynanış sunuyor.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Outlast_Trials_Duyuruldu-97801.htm

    Outlast Trials -2022- [ANA KONU]




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekledim hocam.
  • Co-op nasıl olacakmış merak ettim. Totomuz birbirine çarpa çarpa kaçarız herhalde. Şaka bir yana en azından el fenerinin dipçiği ile vurmayı yapsınlar bari. Yeter artık kaç kaç..
  • The Outlast Trials - Teaser Fragmanı

  • Ooo tek değiliz takım arkadaşları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı düzenleyip ilk mesaja Steam linkini ekleyiverdim.
  • 1 2 oynanmadan oynanır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki oyuna taze tekrar yapmış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum. İkinci oyun türünün en iyisi değil aynı zamanda en iyi oyunlar listesinde zirveye oynar. Resmen bir sanat eseriydi. Bu oyun ikinci oyunu da geçerse düşünemiyorum bile nasıl bir şey olacağını. Outlast olsun çamurdan olsun.
  • The Outlast Trials 2022'ye Ertelendi: Oynanış Fragmanı Yayınlandı


    Red Barrels Games, korku oyunu The Outlast Trials'ı önceden planladığı 2021 yılından 2022'ye erteledi ve ilk oynanış fragmanını yayınladı. Oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.


    Outlast Trials -2022- [ANA KONU]Red Barrelsyoutube
    Check out the first reveal of gameplay footage from The Outlast Trials. Set in the height of the Cold War era, players take on the role of test subjects abducted by the shadowy Murkoff Corporation. Imprisoned in a secret Murkoff facility, players will be thrust into a series of physical and mental ordeals, tormented by iconic characters, and challenged alone or in teams to survive with their sanity intact. Wishlist The Outlast Trials: https://store.steampowered.com/app/1304930/The_Outlast_Trials/ https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-outlast-trials For more about The Outlast Trials and Red Barrels follow us on: → Instagram: https://instagram.com/the.redbarrels/ → Twitter: https://twitter.com/theredbarrels → Facebook: https://facebook.com/RedBarrels & https://www.facebook.com/Outlastthegame/ → Twitch: https://twitch.tv/theredbarrels/ #TheOutlastTrials #Outlast #RedBarrels #Gameplay #Gamescom #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=y-uxtyHnMEY&feature=youtu.be
  • İlk oyunu iyiydi sonradan çıkanlar çöp. Bakalım bu nasıl olacak.

  • Outlast Trials -2022- [ANA KONU]IGNyoutube
    Get an extended look at the horrifying game The Outlast Trials, a psychological survival horror game you can play in single-player or with others. #IGN #OutlastTrials
    https://www.youtube.com/watch?v=jeYm-iLRWLw&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Özellikle ilk Outlast oyunu mekanik olarak kıt ve zayıf olsa da atmosfer olarak mükemmeldi. İkinci oyunda ise köy vs yaparak atmosferi de mahfettiler. Hikayesi ise ayrı iğrenç ve kötü yazılmıştı. Trials ile işin biraz daha mekanik kısmına iniyorlar gibime geldi. İlk oyun havasında bir şey beklenmemeli bence çünkü baya baya Friday 13th The Game gibi bir hava sezdim. En azından Murkoff akıl hastanesine dönmemiz de bir adım bu arada. Umarım iyi çıkar.

  • ses seda kesildi bundanda

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.