Şimdi Ara

Türk Telekom dolandırcılık mı yapıyor dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün Türk Telekom internet ile ilgili beni aradı ve anladığım kadarıyla beni dolandırmaya çalıştı. Olayı anlatayım ve acaba ben mi yanlış anladım yorumunuzu merak ediyorum. Eğer gerçekten bunu da yapıyorlarsa sizin de başınıza gelmesin. Yaklaşık 1 yıl önce Türk Telekomu arayıp taahhüdümü 50mbit hız ve 50gb akk 77 lira olacak şekilde yükselttim ve 2 yıl taahhüt yaptım. Akk kalktıktan sonra fiyatları arttıracaklarını tahmin ettiğim için 50 gb akk li ucuz paketi seçmiştim ve karlı da çıktım çünkü fiyatlar baya arttı. Şimdi bu taahhütüm bitmesine 1 yıl kaldı ve bugün Türk Telekomdan bir müşteri temsilcisi beni aradı ve bulunduğum tarifenin eski bir tarife olduğunu ve güncel bir tarifeye beni geçireceğini ve hızımın da azalmayacağını ve seneye de bu fiyat üzerinden yeni taahhüt yapabileceğimi söyledi. Kısacası ikna etmeye çalıştı. Onayımı almaya çalıştı. Fiyatını sorduğumda ise 123 lira olduğunu söyledi. Bir an şaşırdım ve yanlış anlamamak için bu fiyatı taahhütüm bitince mi ödeyeceğim dedim. Hayır hemen bu aydan güncellenecekmiş fiyat. Yani tarifemde hiçbir değişiklik olmuyor hiçbir şey elde etmiyorum değişen tek şey sözde tarifenin adı ve 77 liradan 123 liraya çıkan fiyat. Hanımefendi siz beni aptal yerine mi koyuyorsunuz. Şaka falan mı bu dedim. 1 yıl daha taahhütüm olduğunu ve hiçbir şekilde değişiklik yapmayacağımı söyledim. Yaptıklarının hukuksuzluk olduğunu bu şekilde insanların bilgisizliğini suistimal ettiklerini söyleyip biraz sinirlice tartıştım. Sonra yanlış anladınız zorunlu değil dedi benim dişli çıktığımı görünce. Halbuki öyle bir anlatıyordu ki tarifeye geçmem ölüm kalım meselesi gibi. Kapatmadan önce de böyle bir değişikliğe onay veren var mı diye sorduğumda olduğunu söyledi. Bu yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum. Siz veya aileniz hiçbir kazancı olmayan böyle bir değişikliğe onay vermeyin arkadaşlar. Eğer vermişseniz de bu sözleşmede bir gabin var. Karşı taraf sizin bilgisizliğinizi sömürme kastıyla aşırı yararlanılıyor. Bunu tüketici mahkemesine götürün. Konuyu öne çıkarıp daha fazla insana gösterelim.







  • zorunlu değilse kişi neden iki katı fiyat ödesin ki. bunun için aramak bile saçma değil mi? sen biraz sert çıkınca taahhütünde olduğu için biraz kıvırmış. sesin çıkmasa iki katı fiyatı döşeyeceklerdi.
  • Merhaba banada bir benzerini yapmaya çalıştılar şimdilik kabul etmedim 50 mbit 200 gb akk paketi kullanıyorum 95 TL ödüyorum taahhütüm 23 haziran gibi bitiyor Bugün müşteri temsilcisinin dediği taahhütü yenileme içindi akıllı kota uygulaması getirmişler yani 50 mbit 200 gb devam edildiği vakit 200 gb dolduğu zaman internetin kullanılamayacağını ve limitsiz paketinde fiyatının 119 TL olduğunu değindiler ben düşünmek istediğimi söyledim kabul etmedim hemen çok enterasan birşeyler oluyor yine adil kullanım kotası (akk) kalkmıştı şimdide akıllı kota getirmişler..Sözün kısası Türkiyede internet ucuz ve hızlanacağına tam tersine daha fazla fiyat ve kısmen aynı tarifeler üzerinden gidiliyor bu işin sonu bakalım nereye varıcak belirsiz.hayırlı forumlar dilerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloweenfs -- 5 Aralık 2019; 1:35:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.