Şimdi Ara

Türkiye Rusya ile anlaş-madı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye rusya ile anlaşmadı, Erd, esadla anlaştırıldı, rusya suriyede esad istediği için var, bunu kimse aklından çıkarmasın. Bizim parayla zorla aldığımız S400lerden suriyede beleşe olmazdı yoksa.

    Muhalif kesimin yıllardır BAS BAS bağırdığını yine seve seve yapmak zorunda kaldı, yine muhalefetin dediğine geldi, ayağına gitti, yine yine yine, şaşırtmadı

    ve fakat anlaşmak zorundaydı, rusya arabuluculuk yaptı, bunu da zafer diye göstermeyi başardılar ya pes doğrusu, milletimiz bu kadar kör, bu kadar engelli olamaz ya, inandılar saflar aklım fikrim almıyor.

    sırf tükürdüğünü yalamamak için esed diye hitap ettiği esad efendinin, rusya üzerinden gönderdiği anlaşmayı imzaladı, onu da biz kazandık diye açıkladı, nah kazandın, ne kazandın acaba ??? 5 asker, 86 yaralı vs.vs. tabi tuzumuz kuru mehmetçik ölmez, şaadete erer, biz masa başında, sıcak çay, gel keyfim gel, mesai bitsede eve gitsek. ya evladını eşini babasını kaybedenler ???

    rusya Türkiye üzerinden gücünü göstermeye başladı, amerikayı ortadoğudan çıkarmayı düşünüyor, enerjiye kendi konacak, yakın coğrafyası sayılır sonuçta, amerika gibi kıtalar arası değil, sen ben biz hala daha s400 leri paramızla aldığımızı düşünelim, adam satmadıktan sonra nah alırdık, zaten burada kurmak istiyordu o sistemleri, ve bu iş birliği daha da ileri gidecek.

    neyse, abd tokatına alışmıştık, birazda sscb tokatlasın... alışmışlık var bikere







  • Ulan su videoyu izlerken ben utaniyorum. Su videonun 40 saniyesi bile herseyi anlatmaya yeter de artar.

    Putin'in yuzunde "Tipe sovlara bak kimle muhattap oluyoruz, kimlere kaldik" bakisi ve tebessumu var Erdogan'a sov olsun diye onune actigi karitayi kapattirirken.

    Erdogan'in da haritayi kapattiktan sonra "UIan tam sekil yapiyoduk haritayla falan fotografcilara 'ortadogunun kaderini tayin ettik!' pozu verecektik engel oldu bucur, neyse mekan onun dicek bisey yok kaldiralim madem haritayi" gulusu var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 24 Ekim 2019; 13:9:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.