Şimdi Ara

32 takımdan gol atamayan tek takım Galatasaray! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sonlara doğru sıvamışsın adamların bi kanadı transfer bütçesinin 30 katıymışta ondan yenememişlermiş. Realin tek kanadı Mallorco'nun 60 katı değerinde olup Mallarco kazanıyorsa o cümleyi kurmandan amacının laf olsun torba dolsun olduğunu anlarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelKodVer -- 25 Ekim 2019; 7:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendi0

    Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu! Galatasaray’ın yarı değerinden de daha düşük olan Mallorca 4 gün önce yendi o öve öve bitiremediğin Real Madrid’i. Biz Cuma kendi sahamızda maç yaparken adamlar Cumartesi Mallorca deplasmanına gidip, oradan Madrid’e dönüp 4 saat İstanbul yolculuğu yaptılar. Bambaşka iklim, bambaşka stad, bambaşka atmosfer.. Bahane üretmeyeceksin kardeşim çözüm üreteceksin çözüm..

    Brugge nasıl aynı Madrid’e hem de deplasmanda 2 gol atıp son dakikalara kadar maçı galip götürebiliyor? Ya yine 2 gol atan Levante? Ya Granada? Ya Villareal? Ya 1 gol atan Celta Vigo, ya Valladolid?? Bunların hepsi Galatasaray’dan daha değerli mi görüyorsun?? Bu takımların hepsi Real Madrid’e gol attılar, Real Madrid diyorum Tarsus İdman Yurdu demiyorum bak!

    Hadi onu geç açık ara ligin en değerli kadrosu ve en çok para harcayan takımın ligde 8 maçta 9 gol atabilmesini onların da çoğunun penaltı, rakibe çarpma, yerdeyken can havliyle vurma gibi bala olmasını hiçbir şekilde açıklayamazsın bana. Galatasaray dediğin takım organize atak yaparak gol bulamıyorsa ve 2 senedir duran top organizasyonu çalışmıyorsa antremanlarda yan gelip yatıyordur!

    Alıntıları Göster
    Muhteşem yorum,tebrikler.




  • Fm oynayanlar çok iyi bilir ki Türk futbolcu yok. Yabancı sınırı güzel kadro kurmayı engelliyor. Kulüpler satılmadıkça şirketleşmedikçe ve başkanlar borçtan sorumlu olmadıkça maç izlemeyi bıraktım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Kulüp Türk olmayan takımları yenmek için kuruldu diye sürekli yabancı takımları yenmesi mi gerekiyor? Kurulduktan sonra 90 yıl boyunca neden yenememiş peki? Sakın hayatın gerçekleri farklı olmasın? Elindeki kadron neyse o kadar oynarsın. Daha önce kupa aldı filan dediğin başarıları da Fatih Terim elde etti.

    Kötü malzemeden iyi pasta olmaz. Fatih hocanın eline iyi kadro verirsen iyi oynatır. Bunu defalarca gösterdi. Tarihimizin en büyük başarılarını elde etmiş teknik direktörden iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız işi gücü bırakıp bir teknik direktörlük lisansı çıkarmanızı tavsiye ederim. Forum köşelerinde harcanmayın.

    Alıntıları Göster
    Size genel olarak katılıyorum ama GS kadrosunun oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuyu açan şahıs hangi takımı tutuyor çok merak ediyorum? zira adı sanı belli olmayan takımların olduğu grupta puan toplayamayan TÜRK TAKIMLARI var. en azından galatasaray'ın rakipleri dünya devi.
  • Bu konu akşam yine hortlayacak şimdiden yerimi alayım
  • F.t'nin kendisi bile umudunu kesmiş, bitsede gitsek havasındalar.
    Umarım yanılırım ama görünen köy klavuz istemiyorum. Hoca motivasyonunu kaybetmiş
  • Kaybedilen hele 6-0 gibi ağır kaybedilen maçtan sonra herkes konuşur o yüzden çok yazmak istemiyorum ama sadece 6 kelime yazacağım. fatih terim’in aldığı her kuruş haramdır!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok gol yiyen 3. takımı olarak ek yapalım lütfen.
  • Galatasaray ın man united i eleyip ilk kez şl ye katıldığı yıl aklıma geldi, onda da 1 golmü ne atmıştı, hatta havai fişek kutlamaları yapılmıştı diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray pisliğin dibine battı.Ben hayatımda böyle vizyonsuz beceriksiz bir takım,hoca ve yönetim Topluluğu görmedim.
    Alkışlamaya devam şakşakçılar bağırın imPARAtor FT diye devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.