Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
107
Favori
209.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CGNAT ağı içinde olanlar için sıradışı bir port yönlendirme özelliğiniz var. Bunu diğer modemler neden yapamıyor, modemlerinizde bu olay donanım ilemi yoksa yazılımsalmı yapılıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba Berk,


    Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz

    Sevgili keenetic


    Aşağıda ekran görüntüsü aldığım şekilde gün içerisinde defalarca bağlantı hatası oluşuyor, bir türlü çözüm bulamadım, firmwarei beta veya alfa sürümlerine de yükledim ancak düzelme olmadı, hattım vdsl2/35mbit Turk Telekom


    cihazım Omni dsl

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de mevcut. Ara sıra bağlantı gidiyor. Sanırım yazılımsal bir durum bu.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Merhaba Technical_Support,

    CGNAT ip havuzunda olan kullanıcılarımız için HTTP ve HTTPS portları üzerinden erişim hizmeti vermekteyiz. Bu özellik cihazlarımızında bulunan ve firmamıza ait Keenetic OS yazılımı ile yapılmaktadır.
  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba avmehmet,

    Öncelikle cihazınızın Firmware yazılımı genel sistem ayarlarından geliştirici modu seçerek 3.6 Beta 3 yapıp test edin yaşadığınız durum devam etmesi halinde arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Merhaba fatih_h,

    Hattınıza özel oluşan bir durumdan kaynaklı DSL kesintisi yaşıyor olabilirsiniz. Öncelikle cihazınızın Firmware yazılımı genel sistem ayarlarından geliştirici modu seçerek 3.6 Beta 3 yapıp test edin yaşadığınız durum devam etmesi halinde arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Merhaba, Keenetic Extra DSL modemimim var. Dün bir saat aralıklarla iki defa internet bağlantısı kesildi ve Wi-Fi sistemi komple kapandı. Reset de atsam, yeniden de kursam bir türlü Wi-Fi sistemi çalışmadı. Modemde yer alan hatalarla ilgili ekran görüntülerini ekte bırakıyorum. Nasıl çözeceğim konusunda desteğinizi bekliyorum.


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI




  • keenetic ultra DSL çıksın bekliyoruz :D

  • acsivrikaya A kullanıcısına yanıt
    Merhaba acsivrikaya,

    Sistemlerimiz üzerinden açış olduğunuz kayıt ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır.
  • naklov2129 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba naklov2129,

    2021 yılı içerisinde satışa sunulması planlanmaktadır. Bizleri takip etmeye devam ediniz.
  • @KEENETIC Bizler bu kadar güzel ve özellikli ürünler ile tanıştırdığınız için çok teşekkür ederim. Evimde ve iş yerimde keenetic ürünlerinizi kullanmaktayım çevremdeki eşe dosta da markanızı tavsiye ediyorum bazı zamanlarda eş dost cihazların özelliklerini ve web arayüz sayfasını görmek istiyorlar bende kendi keendns adresimi ve admin yetkisine sahip olmayan bir kullancı oluşturarak kendi cihazlarıma erişmelerini ve incelemelerini sağlamaktayım.


    Cihazların özelliklerini ve web arayüz sayfasını görebileceğimiz bir emulatör yada link var mı? Ürünleriniz ile tanışmak incelemek ve özellikleri hakkında bilgi almak isteyen bir çok kullanıcı içinde böyle bir uygulamanın iyi olacağını düşünmekteyim.


    Sloganınız da da belirttiğiniz gibi Keenetic ile Dört Dörtlük internete sahip olduk, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.





  • Ürünlerinizi beğenerek kullanıyoruz.


    Ancak artık wifi 6 ax cihazı bekliyoruz 2021 yılı planlanmaktadır pandemi diyorsunuz ancak artık biran önce uygun fiyatlı çıkartınız alalım. Yada tahmini şu ay da çıkacak diye tahmini takvim bilgisi iletiniz @KEENETIC

  • Kaç sayfadır keenetic yetkilisi bıkmadan usanmadan tüm sorulara cevap vermiş vallahi helal olsun. Gigabit portlu bir modeminizi ilk zamanlarınızdan beridir bekliyorum çıktığı an alacağım. Tercih sebeplerimde en büyük etken bu güzel tavrınız ve yazılım güncelleme desteğiniz. Umarım bozmadan devam edersiniz. Teşekkürler tüm çalışanlarınıza.

  • 3 katlı müstakil evde oturuyorum 2 ay önce Keenetic'e geçtim 1.kata Omni DSL, orta kata Lite cihazı aldım ethernet ile bağlı Mesh olarak fakat wi-fi performansından memnun kalmadım açıkçası. Daha önce aynı ikili TP-Link kullandım DD-WRT firmware ile. 3.katta çok iyi çekiyordu fakat Lite ile 3.katta zar zor bağlanıyorum. Ne yapmam gerekir wi-fi performansını arttırmak için? Open-WRT yükleyebilir miyim?

  • 3218 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3218,

    Öncelikle nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Kullanıcılarımızın kullanımına sunduğumuz bir emulatör arayüzümüz mevcut aşağıdaki linkte bulunan cihazımıza erişebilir cihaz özellik ve menülerini inceleyebilirsiniz.


    Emulatör Erişim Adresi : https://keenetic.emulator.keenetic.pro/


    Kullanıcı Adı: demo


    Şifre: demo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 23 Şubat 2021; 11:50:2 >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mrtgfb,

    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. WiFi 6 destekli cihaz için içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeni ile net bir takvim veremiyoruz. Bizi takip etmeye devam ediniz.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba altuntepe2,

    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda Giga portlu DSL cihaz / cihazları siz değerli Keenetic kullanıcıları ile tanıştırmayı planlıyoruz bizi takip etmeye devam ediniz.




  • çok güzel olmuşEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Open-WRT firmware yazılımı tam olarak bulamıyorum. Google'a yazdığımda net bir sonuç çıkarmıyor.

  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.