Şimdi Ara

Biraz da ceza almayanlar konuşsun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Hakemin Halil Umut Meler olmasını da eleştiren Terim, "Halil hoca perşembe günü Rosenborg maçını yönetti. Hakem mi kalmadı da cuma akşamı gelip cumartesi maça çıktı. Belhanda'nın penaltısını söylüyorlar ama ben konuştuğum zaman ceza alıyorum, biraz da ceza almayanlar konuşsun" ifadelerini kullandı. Fatih Terim'in, başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi hedef aldığı yorumları yapıldı.


    Fatih Hoca'nın dediği gibi biraz da ceza almayanlar konuşsun. Yoksa geçen seneki gibi iş çığrından çıkmaya başladı.

    Fenerbahçe'nin en son galibiyeti Ankaragücü maçı aut olan pozisyondan kornerle atılan gol, bugünkü maçta ilk golde Vedat'ın dirseği, korner pozisyonunda Zanka'nın Mustafa Yumlu'yu indirmesi, son dakikalarda Gustavo'nun attığı diz, dün Beşiktaş'ta Elneny'nin kalecinin kafasına tabanla girmesi, Atiba'nın sarı kartı varken topu yere vurunca ikinci sarıyı görmemesi...

    Bunların yanında bizim Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında verilmeyen penaltılarımız...

    Uyuma yönetim. Ceza almayanlar konuşsun. Zira Ali Koç'un geçen sene çıkıp hakem hatalarından basın toplantısı yapması meyvelerini vermeye başlamış.







  • bu zanka vedat her hafta birini indiriyor zaten kart bile yok Emre düm düz sövüyor kart yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo 33 hafta her maç en az 2 adet kırmızı kartlık hareket yapıyordu. 33. hafta kırmızı kart görüyordu. 1 maçtaki dirseği bu kadar dert ettiyseniz, yer değiştirseydik ne olurdu acaba?
  • Sarı kartı olan oyuncunun, Emre'nin kaburgasına yaptığı faulü konuşmazlar, Garry'e yapılan penaltıyı konuşmazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeQiu

    Sarı kartı olan oyuncunun, Emre'nin kaburgasına yaptığı faulü konuşmazlar, Garry'e yapılan penaltıyı konuşmazlar.
    Garry'ye yapılan penaltıdır. Verilmemesi hatadır. Ama o maçın geneline baktığında Fenerbahçe'nin çok net bir şekilde hakemle kazandığını görmemek kendinizi kandırmaktır saydıklarına rağmen. İlk golde Vedat'ın dirseği, korner pozisyonunda Zanka'nın Mustafa Yumlu'ya yaptığı foul ve çıkmayan penaltı, Gustavo'ya çıkmayan kartlar. Bununla birlikte son maç Atiba'nın ve Elneny'nin görmediği kırmızı kartlar (Bu hafta bizimle oynuyorlar). Gençlerbirliği ve Malatya deplasmanlarında bizim lehimize çıkmayan penaltılar.

    Genele baktığında hakkı yenen bir Galatasaray. Ama sezon sonunda siz yine Galatasaray hakemle şampiyon oldu demeye hazırlanın




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.