Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
86
Favori
445.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    sac ektirmeyi dusunuyorum ama benim asıl sorunum yanlardan ziyade tepe kısmı yani orda sonuc almıyacaksam yanları kapatmamın cok da bi onemi yok. tepe dahil ekim yapıp gercekten sonuc alan oldumu? elinde oncesi sonrası fotosu olan uye varmı? şu aralar hangi firma revaçta

    kimse buna cevap veremiyorsa bosuna yazmayın gencler anlasılan sadece onler ve yanları ekiyorlar sıkıyorsa tepede sonuc alın zaten derdimiz tepe yanlar acılsa nolcak o kadar koymaz

  • Farkli bir yerde ektirdim sonuc husran
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    biotin vollegan revox cok etkili avesin felan hikaye
  • Emphair, Dost kayaoğlu nun saçı neden çıkmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemannn -- 20 Ocak 2021; 13:44:12 >
  • Bluemannn kullanıcısına yanıt
    Enes kirazoglununda cok iyi degil aslinda mesut abinin ki iyi cikti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphair

    Merhabalar. Sosyal medyayı ilgilendiren kısımlarda sorunuza yanıt verebilirim. Hastalarımızdan operasyon sonrası kontrol fotoğrafları istediğimizde her açıdan fotoğraflar alamıyoruz ne yazıkki. Ama tabi ki var olan hastalardan sizin için paylaşım yapabilirim şimdi.
    Diğer sorularınız için de danışmanlarımız size yardımcı olabilirler. İlgilendikleri hastalarla olan deneyimleri ve uzmanlarımızla olan iletişiminden dolayı en doğru cevapları alacağınıza inanıyorum.

    05498275821 numaralı telefondan arayarak veya whatsapp ile başvuru yapabilirsiniz.




    Merhaba Tepe bölgesi sonuçlarını buradaki paylaşımımızdan görebilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Emphair kullanıcısına yanıt
    Ben ekrirmek istiyorum ama olmaz diyorlar
  • PlusEx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Donör alanınız saçsız alanın ihtiyacı olan greft sayısını karşılamıyorsa ekime uygun olmadığınızı size iletir danışmanlarımız. Daha önce danışmanlarımızdan destek almadıysanız dilerseniz bize ulaşarak ücretsiz muayene randevusu oluşturun. İyi günler dileriz.
  • Merhaba, benim saçım nereden baksanız 17-18 yıldır uzun (at kuyruğu ils topluyorum) kullanıyorum ve alın çizgisinde ve başın üst tarafında baya seyrelme ve açılma var, saç ekim işleminde saçın komple kesilmesi benim tek derdim kesilmeden de bu proses gerçekleştirilebilir mi?

  • delirotti D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Traşsız saç ekimi yapılması mümkündür. Bu sayede saçlarınızı kestirmeden de saç ekimi yaptırabilirsiniz. Detaylı bilgilendirme için bizlere ulaşarak danışmanlarımızdan teknik ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Selamlar. Yakın bir zamanda ben de saç ektiriyorum.İşlem sonrası burada olacağım.

  • mesutun kafa cabrio araba gibi önden bakınca cam görünüyor normal araba gibi arkadan bakınca içi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 31 Ocak 2021; 22:48:23 >
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Mesut Bey için 2 seans saç ekim işlemi planlandı en başında, fakat 2. seans için tarih belirlenemedi daha.
  • delirotti D kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu araştırdım. Hepsi evet yaparız diyor ama yok öyle bir şey. Uzun saçtan kök çıkarmak çok zor. Belli bir sürede belli bir miktar kök çıkarmak lazım. yoksa kökler ölüyor. Bu iş birazda sabır işi. İşi yapacak doktor arkadaşınsa yapar yoksa hiç bulaşma. Süre kısıtlı oldugu için mühtemelen %50 daha az saç alıp ekecek. 2. veya 3. seanslar gerekecek. Şu an bir seans 10bin tl civarında. 5000e yapan da var tabi. (ama üzülürsün). Ekim sonrası ilaçlar ve enjeksiyonlar var. 500 ile 1000 tl bunlar. toplamda 15bini geçer. Saç kestirmem dersen bunu 2 ile çarp.

  • Emphair, Dost kayaoğlu nun saçı neden çıkmadı. Kaçtır yazıyorum cevap yazmıyorsunuz. Yaptığınız iyi şeylerin arkasında övünerek duruyorsunuz. CEVAP VERİNİZ.
  • Merhaba, 2 defa saç ekimi (fut) yaptırdım. Yabancı kaynaklardan araştırın fut vs fue diye. Daha zor bir işlem gibi görünse de benim yaptığım araştırmalarda futun greft köküne daha az zarar verdiği ve kellik seviyesi fazla ise önerilen buydu. Saçınızı kestirirken sadece çiziği gösterip burası görünmeyecek diye traş et dediğinde daha yapamayan berber de görmedim. Diğerinde de scarlar mevcut öyle 1-2 numara kesildiğinde nokta nokta lekeler kalıyor tabi gene de fut ile kıyas kabul etmeyecek kadar iyi. Herşeye rağmen ben fut öneriyorum.


    Minoxidil ve proscar (1/10) da çekinmeden kullanın çok faydasını göreceksiniz. Okuduğum bir makalede hatırlamıyorum ama proscar içindeki ana maddenin 1/5 yerine 1/20 si arasındaki fark (%67-%62=%5 kadardı)

  • Bluemannn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Dost Bey'in özel bir durumu olduğu ve konu hakkında gizlilikten dolayı paylaşım yapılamayacağı bilgisini aldım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.