Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
446.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsiRuhi

    Dost Kayaoğlu sizde saç ektirecekmiş. Benim saçlarda da dökülme mevcut yakında açılmalar başlar diye düşünüyorum. Dost'u takip ediyorum, sonuçları önce onda göreyim iki üç yıla bende başvururum sanırım :)
    Eminim iki üç yıl olmadan randevu almak isteyeceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibalci

    1 yıllık uzun araştırmalarım sonucu en iyiyi ararken Emphair saç ekim merkezi(Acıbadem hastanesi) 'nin bu işte 1 numara olduğunu öğrendim ve saç ekimine karar verdim.
    Ekim yapılalı tam olarak 2 ay oldu, söyledikleri ve vadettikleri her şey şuana kadar doğru olarak devam ediyor. İlerleyen süreçte yorumlarımı tekrar ileteceğim.

    Teşekkürler Emphair ve değerli sağlık danışmanım Sabiha Hn.
    Keşke bütün hastalarımız burada bir kullanıcı olabilseydi ve sizin gibi deneyimlerini paylaşabilseydi
  • Ben iki kere saç ektirdim. ikincisini emphairde yaptırdım. Şimdi yılda bir iki kez prpye geliyorum. Geçende youtube kanalında bi yorum attım iki kişi buldu beni özelden de anlattım herşeyi Herşey güzel herşey yolunda. Soracak sorunuz varsa bana özelden ulaşabilirsiniz. belki saadet hanıma bir iki referans hastası gider de bir sonraki prp bedavaya gelir ahahahaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrflash

    Ben iki kere saç ektirdim. ikincisini emphairde yaptırdım. Şimdi yılda bir iki kez prpye geliyorum. Geçende youtube kanalında bi yorum attım iki kişi buldu beni özelden de anlattım herşeyi Herşey güzel herşey yolunda. Soracak sorunuz varsa bana özelden ulaşabilirsiniz. belki saadet hanıma bir iki referans hastası gider de bir sonraki prp bedavaya gelir ahahahaha
    istersen bin kez PRP yaptır bir işe yaramaz. PRP bir balondur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iquique

    istersen bin kez PRP yaptır bir işe yaramaz. PRP bir balondur.

    Alıntıları Göster
    ben memnunum valla sen ya bir kere yaptırıp bıraktın ya da çin malı prp kullanan yerde yaptırdın heralde
  • Büyük kalıcı hastalıklara sebep olduğu söyleniyor bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

    Pirzola vermediler mi?

    Alıntıları Göster
    5 liralık pide nedir? pirzola verse 50 lira ederdi 10 bine yakın para alıp cimi davranmalarına kıl oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.camli1

    Büyük kalıcı hastalıklara sebep olduğu söyleniyor bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
    Merhaba. PRP kendi kan hücrelerinizle üretilen hücreleri besleyici bir üründür.https://www.emphair.com/tr/prp-destekli-sac-ekimi/ adresinden PRP ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Saç ekim yaptırıp bir kaç yıl geçip de memnun olan yok mu hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutbey80

    Saç ekim yaptırıp bir kaç yıl geçip de memnun olan yok mu hiç?
    Ben varım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

    Fue Expert gibi tarakla saçları ayırdığınız, üstten yandan önden çekim yaptığınız videolarınız var mı? bir tane fotoğrafla ikna olmam ben. mesut çevik ekimi kötü bir ekim olmuş mesela. önler iyi ama arkalar ı ı.

    FueExpert hastalarına operasyon öncesi ve sonrası Finasteride kullandırıyor. Oysa siz Türk hekimleri bu ilaçtan cüzzamlı gibi kaçınıyorsunuz. SAç ekimi yaptıran şöyle bir yanılgıya düşüyor; ben saç ektirdim artık saçlarım hiç dökülmeyecek. Hayır dökülecek dostum. Sadece ekim yapılanlar dökülmeyecek ama ekim anında kafandaki mevcut saçlar yavaş yavaş dökülecek çünkü bunu durduracak ilaç tedavisini uygulamıyorsun. Siz hekimler bunu hastanıza açıkça ifade ediyor musunuz? Mevcut saçların döküleceğini söylüyor musunuz? Saç ekimi kafa derisindeki DHT'yi durdurmuyor. Yeni ekilen saçlar DHT ye dayanıklı olduğu için dökülmüyor. Ama diğer mevcut saçlar DHT'ye karşı savunmasız durumda mecbur dökülecek.

    Edit: belki bu gizli gerçeği söylememek işinize geliyor. çünkü saçları seyrekleşmeye başlayan hasta tekrar bir ekim daha yaptırmak için size başvuruyor. Win win.

    Edit2: Beni ikna etmek için eklediğiniz fotoğraftaki arkadaşın saçları proteze benziyor. Pek inandırıcı durmuyor.
    İyi de kardeşim, DHT belli bir yerde aktivasyon gösterir, donör bölge ve çevresinde DHT’ye duyarlı androjenler yoktur ve ekimden sonra da diğer bölgelerde dökülme olmaz. Tabii androgenetik alopesi olan yerler tamamen yok olduysa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekim konusunda en merak ettiğim şeylerden biri şu ; Şimdi bazı bölümler açık diyelim.Oralar belirlendi ekim yapıldı.Burası tamam.Ama sonrası ekim yapılmayan ve öncesinde "henüz" dökülmemiş taraflarda seyrelmeye dökülmeye başlayacak.O zaman garip bir durum olacak. Tekrar mı ekim için gelinmesi gerekecek ?
  • merhaba,bilen arkadaşlar için sorum olacak . alın açıklığı veya tepe bölgesi dökülmesi şeklinde değilde,alın bölgesinde , üst bölge,tepe bölgesi kısımlarından dengeli seyrelme var , yani ışık vurduğunda dip kısmı gözüküyor diyebilirim.internet sitelerinde çeşitli çözümler var saç dövmesi yaptırmak gibi . bu tür saçlar için sıkılaştırma yapılabiliyor mu ? minoxil günde tek doz kullanıyorum o da gece yatarken. sabahta kullanmak isterim fakat yağlandırıyo gibi acayip bir his veriyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Ekim konusunda en merak ettiğim şeylerden biri şu ; Şimdi bazı bölümler açık diyelim.Oralar belirlendi ekim yapıldı.Burası tamam.Ama sonrası ekim yapılmayan ve öncesinde "henüz" dökülmemiş taraflarda seyrelmeye dökülmeye başlayacak.O zaman garip bir durum olacak. Tekrar mı ekim için gelinmesi gerekecek ?
    Ekim öncesinde kliniklerimizde ücretsiz saç analizi için muayeneye gelmenizi öneriyoruz. Saç analizi saçınız hakkında, kafa deriniz hakkında bir çok bilgi verir. Bu sayede saç ekiminden önce greft hesaplaması yapılır ve bahsettiğiniz görüntünün oluşmaması için greft planlaması yapılır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: part

    merhaba,bilen arkadaşlar için sorum olacak . alın açıklığı veya tepe bölgesi dökülmesi şeklinde değilde,alın bölgesinde , üst bölge,tepe bölgesi kısımlarından dengeli seyrelme var , yani ışık vurduğunda dip kısmı gözüküyor diyebilirim.internet sitelerinde çeşitli çözümler var saç dövmesi yaptırmak gibi . bu tür saçlar için sıkılaştırma yapılabiliyor mu ? minoxil günde tek doz kullanıyorum o da gece yatarken. sabahta kullanmak isterim fakat yağlandırıyo gibi acayip bir his veriyor .
    Merhabalar. DHI tekniği ile var olan seyrek saçların zarar görmesi engellenerek ekim yapılması sağlanmaktadır.https://www.emphair.com/tr/dhi-sac-ekimi/ adresimizden teknik ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilir, whatsapp hattımızdan danışmanlarımıza ulaşarak aklınızdaki bütün sorulara cevap bulabilirsiniz.




  • Greft sayısı bazlı fiyat bilgisi paylaşılmadığına göre adamına göre fiyatlandırma yapıyorlar. Tipe bakıp fiyat veriyorlar demek ki.
  • sayın yetkili DHI tekniği ile 100-200 veya daha da az greft saç ekimi yaptırabilir miyiz? Yoksa illa belli bir greft sayısını aşmak mı lazım? Bazı firmalar greft sayısına göre ücret belirliyor onun için soruyorum.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    2 soruya birden cevap vermek daha doğru olacak sanırım. Danışmanlar fiyat verirken sizden fotoğraf isteyerek ortalama kaç grefte ihtiyacınız olduğunu ve donör bölgenin bunu karşılayıp karşılamadığını inceler. Sonrasında sizinle teknikler hakkında konuşarak açıklığınız için en uygun tekniğin ne olduğuna karar verirsiniz. Bütün bunları danışmanlarla yaparsınız ama siz 100-200 greft kaş ekimi için mi diyorsunuz? bunun da ücretlendirmesini danışmanlarımızdan çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    bana dediler ki senin burdaki saçların gidici. fazla ince ve zayıf. O yüzden oralara daha sık ekicez böylece orası dökülse bile komik durmayacak. şuan döküldü mü oralar emin değilim :D ama görüntü yerinde bence o yüzden pek sorgulamıyorum.
  • 100-200 greft neden kaş ekimi olsun? Dalga geçer tarzdaki cevabınız işinize verdiğiniz önemi gösteriyor. Kafamda yeterince saç var ama 20 li yaşlardaki sıklık ön saç çizgisinde kalmadı. 100-200 greft ekmek işimize gelmiyor deyin eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.