Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
86
Favori
445.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi kimseden tatmin edici cevap alamadığım bir soru var @Emphair 35 yaşındayım ve diyelimki saç ektirdim.Ancak 50 yaşına kadar yani babam ve amcam kadar kel olana kadar bu dökülme devam edecek.Ben saç ektirdikten sonra zamanla yanlardan tepe altından açılan bölgeler ne olacak.Tekrar ekim yapılacak diyceksiniz ama yeterli donör zaten kalmamış olacak.Bu soruya net bir yanıt alamadım.

  • iboder İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Erkek tipi saç dökülmeleri 40lı yaşlarda durma noktasına gelir normalde. Ama uzmanlarımız zaten operasyon öncesinde saç dökülme durumunuzu gördüklerinde buna göre bir greft planlaması yapacaklardır. Greft planlaması ile dökülmeye devam ettiği görülen bölgelere de ekim yaparak ilerde oluşabilecek kötü görüntü giderilme amaçlanır. Bunun yanında ekimden sonra size önerilen ek tedaviler de olacaktır. Bu da dökülme oranını düşürüp var olan saçlarınızı da güçlendirecektir. Detaylı ve diğer teknik bilgiler için danışmanlarımız ile görüşmeniz daha doğru olur. Whatsapp hattımızdan istediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz. Danışmanlarımız en kısa sürede size ulaşım sağlayacaklardır.
  • Diğer ay kesinlikle ektirmeyi düşünüyorum.

  • Maalesef bastım parayı ektirdim saçı artık lüle lüle saçlarım var diye bir olay olmuyor.

    Şuan ki şartlarda adam akıllı ekim yapan yerler grefti 2 eurodan tutta 4 euroya kadar fiyat biçiyor. Bunu da asgari şartlarda ortalama bir Türk vatandaşının karşılaması mümkün değil.

    Ekimden sonra bazı merkezler saç çıkışını desteklesin ve sık görünsün diye malum ilaçların kullanılmasını öneriyor onlarda çeşitli fiziksel ve cinsel sorunlara neden oluyor.

  • Enis hala kel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

    Enis hala kel

    böyle yazdığın için merak edip youtube kanalından adamın son videosuna ve ekim öncesi haline baktım, mükemmel sonuç almış daha ne olabilirdi acaba ne bekliyorsun ?SAÇ EKİMİ SONUÇLARI 


    @Emphair


    Ekim öncesi veya sonrası finas veya benzeri bir baskılayıcı öneriyor musunuz ?

    Özellikle ekim öncesi donörün güçlenmesi için bazı yerler çok önem veriyor buna.

  • elweda kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Greft başı ücretlendirme Emphair için geçerli değil. Fiyatlandırma burada operasyon olacak hastamızın saç dökülme şekline göre belirlenen saç ekim tekniği, operasyon içerisindeki ek hizmetlere, sonrasında kullanılması gereken PRP, mezoterapi gibi tedavilere göre belirlenmektedir.
    Operasyon sonrasında vitamin önerilir fakat bunların içeriğinde finasterid gibi içerikler olmayan vitaminlerdir. Detaylı bilgileri danışmanlarımızdan öğrenmek için lütfen bize +90 549 827 58 21 numaralı telefondan başvurun.
  • Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler. Gerçekten bu tarz desteklere ihtiyacımız oluyor zaman zaman.
    Bazı hastalarımızın donör alanları kötü ve açıklıkları çok olabiliyor. Bu tarz durumlarda yine PRP tedavisi öneriyoruz saçların daha da kalınlaşması için. Sonrasında bir değerlendirme daha yapılıyor bu durumlarda. Ama ekime uygun değilseniz bu direk söyleniyor hastaya.
    +90 549 827 58 21 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirseniz daha detaylı bilgileri danışmanlarımızdan ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Hatta Ankara ve İstanbul içerisinde kliniklerimize de ücretsiz randevu oluşturup gelebilirsiniz.
  • Safir uç ile açılan kanallar normal FUE ile açılan kanallara göre daha sağlıklıdır ve daha doğal bir görünüm sağlamaktadır.
    Daha detaylı ve daha doğru bilgileri lütfen danışmanlarımızdan almanızı öneririz. Bizlere +90 549 827 58 21 numaralı telefondan her zaman ulaşabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 19 Kasım 2020; 15:25:11 >
  • Bazı öncesi - sonrası görüntüleri paylaşmak istiyorum. İnstagram hesabımızdan ( @emphairhairtransplant) bizi takip ederek hastalarımız ile ilgili gelişmeleri görerek karar verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.



    SAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARISAÇ EKİMİ SONUÇLARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 11 Kasım 2020; 11:31:23 >
  • eşim istiyor bakalım deneyeceğiz

  • saç ektiren arkadaşlar; saç ektirdikten sonra 1 yıl 2 yıl saçlarınız gür görünecektir ama Finasterid tedavisi almadığınız için ekim anında kafanızda dökülmeden duran saçlarınız, dökülmeye başlayacaktır. Saç ekimi saç dökülmesini durduramaz. Çare Finasterid'dedir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Kasım 2020; 19:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.