Şimdi Ara

Vatan bilgisayar işlemcime el koydu ağır rezalet içerir... Edit geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
5
Favori
28.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Garip bir durum ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım vatan da aldığım ürün bozuk çıktığında hemen değiştirmişlerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muvaffakatname belgesini paylaşırsanız aslında iyi olabilir. İkinci el ürün alıp satarken doldurulursa daha iyi olabilir. Böyle şeylere gerek kalmaz.
  • Vatan bilgisayar iş;
    Satışa gelince Kedi,
    Ürün iadesine gelince Aslan,
    Tamir/değişim işlerinde ise Çakal moduna giriyor.Tecrübeyle sabit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6EE7900E1

    Vatan bilgisayar iş;
    Satışa gelince Kedi,
    Ürün iadesine gelince Aslan,
    Tamir/değişim işlerinde ise Çakal moduna giriyor.Tecrübeyle sabit.
    Vatan bilgisayar mi kaldi kardesim hangi devirde yasiyoruz? piyasanin cok cok ustunde sattiklari yetmezmis gibi rezalet sekilde kotu musteri memnuniyeti ile nasil hala batmiyorlar anlamis degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşittir ülkedeki adaletsiz alışveriş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de tam arkadaşa keşke rma açsaydınız diyecektim ama etiketleme bildirisi gelmediği halde tesadüfen benden bahsettiğinizi görüp yazayım dedim.
    Ben aslında işlemciye fiziksel müdahalede bulunup direnç kırmadım, başka arkadaşın da başına benzer şey gelmişti çünkü.
    Şükür ki kazasız belasız atlattık olayı.
    Şu an biraz canını çıkararak kullanıyorum işlemciyi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşananlar sinir bozucu olabilir ama bu durum sadece vatanda değil çoğu firmada böyledir. Kimisi göz yumuyordur onu bilemem ama hukuken olması gereken bu. Ama ilk başta bu uyarının ise yapılması gerekiyor. Bir ürünü arkadaşınız adına ya da bir başkası adına servise verebilirsiniz. Fakat onun haberi olmadan alır kaçarsanız ne olacak ? Bu sefer vatan benim bildim dışında ona buna ürünü teslim etti diye konu açılacak

    Geçmişte bir mevzu vardı, sanırım LG servisine telefon veriyor eleman değişim kararı çıkıyor ve teslim alamıyor, fatura sahibinin olması gerekiyor deniyordu.

    Çok iyi hatırlıyorum bir mevzu daha vardı. İkinci el telefonu servise veriyor yine birisi, servis eski kayıtlarında ilk sahibinin numarası olduğu için de onu arıyorlar değişim cihazınız hazır diye. Adam sıfır cihazı alıyor gidiyor fatura sahibi olduğu için diğer adamın haberi yok.


    Yani bu ikinci el elektronik eşyalarda al sat yaparken çok mağduriyet olması muhtemeldir. Faturayı verdim ettim demeyeceksiniz, ayrı bir sözleşme ile ürünün seri numarası falan yazılıp, kimlik fotokopileriyle bir kağıtta satış işlemini karışıklı olarak imzalayıp saklamalısınız. Orijinalı sizde fotokopiler ise satışı yapanda kalmalı. Fotokopi faturayı kabul etmez bazı servisler. Garantisi bittiyse fotokopisi olabilir.


    İçinize sinmiyorsa başım yine de belaya girer falan diyorsanız özellikle telefon konusunda. Paraya kıyıp yaptığınız sözleşmeyi notere onaylatıp damgalatacaksınız. Şu imei'li cihazı şu tarihte sattım artık bütün sorumluluk bu kişidedir, bundan sonra oluşabilecek her türlü yasa dışı işlemlerde falan benim bilgim sorumluluğumda değildir falan filan gibi bir sözleşme olacak.




  • Durum saçmalıktan başka bişey değil. Faturanın kimin adına olduğunun ne önemi varmış ki sonuçta para iadesi yapmıyorlar. Değişim onayını hediye çekine çevirip vermesi gerekiyor sadece çek yine fatura sahibi adına oluyor yine ürün alırken onun adına alıyorsun. Şu zamana kadar vatandan aldığım herşey babamın adına ve iade değişimde kimse bişi sormadı sana mı denk geldi bu iş saçmalık. THH vermen için arkadaşın dediği gibi aranızda alışveriş tutanağı düzenliyorsunuz mecburen.
  • vatan aynısını bana hyper x ramde yaptı. biz aracıyız servis ne derse onu yapıyoruz dediler. bin kere gittim geldim. davranışları hoş değildi sanki babalarının parasını verecekler. tüketici haklarına başvurdum. 3 4 aya sonuçlandı sonra vermek zorunda kaldılar.samsun şube. gideyim elden ürün alayım güvenilir olsun falan demeyin, alın internetten. kolpa bunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savcılığa veya cimer'e bildir.

    o şube toptan kapanır, ek vergi bile koyabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 17 Ekim 2019; 0:35:52 >
  • Kimlik fotokopisi falan diyorsunuz da artık dijital çağda yaşıyoruz, ben asla güvenip de veremem o şekilde kimlik fotokopimi kusura bakmayın. Altına istediğinizi yazın, sanal ortamda o bilgilerle neler neler yapılır...
  • Vatan kadar adi bir işletme görmedim. bana da işlemci yuvası bozuk anakart satmışlardı. şerefsizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Klasik vatan işte. İlk zamanlarda iade değişim süreci böyle değildi. Ama son dönemlerde iyice insanı bezdirir hale getirdiler.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Noter cep telefonu satış sözleşmesi yapmaz çünkü böyle bir yasa yok.zamanında yaptırmak istemiştim ama olmadı.mecburen adi sözleşme yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada olay büyüyünce firmaların iş çözdüğü zamanlardayız.
  • Vatandan 10 binlik nakit alışverişim olmuştu arızalı çıktı süründürdüler beni heryere yazdım cevap gelmedi Ondan sonra da pc falan her türlü alışverişim artık yurtdışından gideriyorum 1100 euro olan msi gamingbook vatanda 12 bin kazık. Ben yarı yarıya ucuza alıyorum asla asla Vatan’dan asla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melo126 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama edit 1 açıklamanızı okuyunca gerçekten üzüldüm. Sizin malınızı resmen gasp eden adamlar, sosyal medya gücünden korkup geri adım atınca sizde hemen yumuşamışsınız. Yok falan filan beye teşekkür ederim? Övün diye Ekstra ücret mi veriyorlar anlamadım. Empati kurun sizin başınıza gelen olay sosyal medya bilgisi olmayan yaşlı bir amcanın başına gelseydi ? Muvafakatname her sektörde vardır bunu en başında söylemeleri lazımdı. Lütfen bu yapılanları yanlarına kar bırakmayın. Tüm ilgili makamlara şikayet edin. Vatan personelleri kadar çirkef kimse görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama uğraşmak istemiyorum, yumuşamaklada ilgiside yok bu süreç içerisinde cidden kendi arkadaşımmış gibisine yardımcı olan ve cidden empati yapan tek kişinin genel merkezden arayan aykut bey olduğu için minnet duygumu göstermesem iki yüzlülük yapmış gibi hissederdim kendimi. Kimseyle bir alıp veremediğim yok en başında mağaza bu belgeyi verse bu süreç 25 günden fazla surmeyecekti zaten ama mağaza personelinin bu konu hakkında bir bilgisi yok ve müşteriye yardım için bir seçenek sunamıyorlar ezbere konuşulan bir sistem mevcut. Neyse dediğiniz gibi şikayet edilecek ve uğraşılacak birçok konu var çözüm sürecinde ilerleme kat edilmeseydi sırf hırs yüzünden bile sonuna kadar giderdim fakat genel olarak sakin bir insanımdır sorunumu çözecekleri için daha fazla kimse ile uğraşmanın doğru olmadığı düşüncesindeyim. Ne ekersen onu biçersin bu hayatta biz iyi olalım, ağır olalım molla desinler




  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ilginçmiş. Yani biz sözleşme yapsak aramızda işte bu adi sözleşmeyi gidip biraz daha resmi olsun diye damgalattırma falan yapamıyoruz herhalde.

    O zaman fergatname yapılacak bu cihaz üzerindeki bütün haklarımı şu kişiye devrediyorum diye. Gerçi öyle bir şey olsa söylerdi zaten noter
  • İntele niye öncelikle yazmadınki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.