Şimdi Ara

Bu Neslin Kazananı Kim Oldu? Xbox One vs PlayStation 4 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
13.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

    Bu neslin kazananı oyuncular olmuştur.
    Xbox TR resmen boykot edercesine VPN ile satın alım yaparız diyince Xbox'a 1 senelik satışını gösterdiği gibi geri çekti Gold Live zammını.
    PS bu konuda bir şey yapmadı ama arada yaptığı ufak ufak zamlarla Xbox'un çok önüne geçti fiyat olarak. Fiyatta Epic Store PC açısından kesinlikle konsolları havada karada geçer seviyede.
    Her iki konsolunda kendi özellikleri var. Şu bunu ezer diye bir şey yok. Farklı türlerde oyun oynamak gibi bir fikrim olsa PS4 Pro alır exclusive oyunları bitirir satar ve One X ile 4K Native-Upscaled oyunlarımı oynardım.
    Sonuçta 14 aylık Gold Live-Gamepass+PC Gamepass P2 olarak 90 TL. Bunlarla beraber PS4'te olmayan Gears serilerini, FH-FM serilerini ve HALO serilerini bitirir, diğer oyunlarda PS4 Pro'dan daha iyi output alarak oynarım + Toxic olmayan bir community ile oynarım.
    Konuyu PS fanları basmış, son cümlelerimden bana sövecekler kesin. Bunların hiçbirisi benim fikrim sayılmaz, kullanan arkadaşlar forumdakiler ve iki konsolu birden kullanmışlardan söylüyorum.


    He soruya gelirsek, her iki şirkette edemeyeceği kadar kâr etti. Sony'nin Xbox'tan fazla kâr ettiğini düşünmüyorum. Satış sayısının önemli olmadığını düşünebiliriz. 200$'a aldığın makinenin 1 senelik üyeliği+1 AAA oyunu 120$ ise ve oyuncuların geneli 4-5 AAA oyunu oynayan 3-4 yıllık oyuncular olduğunu düşünürsek makinenin önemsiz olduğunu söyleyebiliriz.
    ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    İzle izle :) Daha çok izlersin.. Sinema dan farkı yok zaten..

    Alıntıları Göster
    Belli başlı oyun serileri vardır; bunlar nerdeyse ben orada olurum reis! Misal From Software firmasının burnuna, kim geçirirse halkayı, beni de kulağımdan çeker oraya gitmeye mecbur kılar. Hiç bir konsol'da ciddi RPG yapımcısı kapaklamaya niyeti olan yok. Bütün RPG ve izometrik hack 'n' slash oyunlarını mütemadiyen 4K oynuyorum one x ile. Durup dururken Remastered Station almaya ne hacet? Bir de Sony cephesinde, oyun fiyatlarının rakibinden çok çok daha avantajlı olduğunu savunan güruh vardı. MTC diye bir sitenin varlığından haberdar değiller sanırım!! Şimdi bakalım:
    MTC'de sudan ucuz oyunlar bir koldan
    GAMEPASS ile güncel beleş oyunlar diğer koldan
    Rakipten 3/1 fiyata, 1/3 katı içerikle EA ACCESS öteki koldan.
    Komşu'da 1080, evde 4K akarken.
    10 sene Last of Us bekleyip, single için ayrı 400 küsur, Multi için allah bilir bilmem kaç küsur ödeyeceğin meçhul bir durum söz konusu. Sırf alışkanlık ve marka takıntısı yüzünden, bir gram kendini geliştirmekten imtina eden Apple firmasının telefonuna bile kayıtsız şartsız 10.000₺ üzeri para ödemekle, SONY cihaz kullanıyorum demek aynı şeydir türk insanının gözünde benim için, 80'li yıllardan beri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar satışlara bakınca tabii ki rakamlar ortada. Ancak, geçen gün 3 senelik sınırsız oyun olanağı sağlayan Game Pass Ultimate için toplam 540 lira, yani $93 dolar civarı bir şey ödedim. Yeni oyunların tanesi $59. Kısacası, Microsoft şu an iki oyun fiyatından daha düşük bir fiyata 3 sene sınırsız oyun imkanı sunuyor. Bu servise birinci parti oyunların ilk günden oyunculara sunulacağı garantilendi. Bence bu oyuncular açısından kaçırılmaması gereken bir fırsat. Ayrıca, Microsoft’un gelecek nesil için ne kadar istekli olduğunu da gösteriyor.


    Exclusive oyunlar önemliyse yanına da ucuza bir Ps4 almak zor değil, neslin sonundayız, konsollar oldukça ucuzladı. Dolayısıyla, oyuncular olarak tartışmanın çok bir anlamı yok, iki konsolun da avantajlarını kendimiz için kullanmalıyız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 8 Aralık 2019; 16:0:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Xbox bu neslin kazananı olduğunu aşağıda ki linklere bakarak anlayabilirsiniz. Cebiniz ile zevkinizin arasına sıkışmayın abi, para kazanmanın zorluğunu bilen en uygun fiyata piyasada oynayabileceği en iyi oyunları hangi konsolda oynayabileceğinin farkındadır zaten, tercihini de yapmıştır.

    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/ea-access/CFQ7TTC0K5DH/0004?activetab=pivot%3aoverviewtab

    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP5679-CUSA15082_00-PSEAA12M00000000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 8 Aralık 2019; 16:14:0 >




  • Cebe hitap eden hangisi ise insanların oraya kayması kadar doğal bir şey yok. Yaşadığımız ülkenin durumuna bakarsak herşey ortada.. Ps yada xbox babamın şirketi değil hiçbiri.. Hepsinin Allah belasını versin.. Bir oyun olmuş 500 600 TL hala mal gibi savunuculuk yapıyoruz..

    Bazen pc toplayıp torrente abanasım geliyor aga ama konsol alışkanlığı buna engel oluyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Aralık 2019; 16:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Cebe hitap eden hangisi ise insanların oraya kayması kadar doğal bir şey yok. Yaşadığımız ülkenin durumuna bakarsak herşey ortada.. Ps yada xbox babamın şirketi değil hiçbiri.. Hepsinin Allah belasını versin.. Bir oyun olmuş 500 600 TL hala mal gibi savunuculuk yapıyoruz..

    Bazen pc toplayıp torrente abanasım geliyor aga ama konsol alışkanlığı buna engel oluyor..
    GAMEPASS, torrent'ten hallice vallahi
    Çıkar çıkmaz yapıştırıyorsun P2'yi ve 3 günde bitirip, 10₺ zararına çıkarıyorsun elden. 10-20₺ civarı güncel oyun oynuyoruz daha ne olsun başkan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Evet orası öyle ben store fiyatlarını kastettim kardeşim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Evet orası öyle ben store fiyatlarını kastettim kardeşim.
    Bu ülke'de store'dan sadece mecbur kalan, çaresiz insanlar alışveriş yapar Yahut, azimli gamer taşı deler mottosuyla; Endonezya, Hindistan gibi store'lardan nasıl alışveriş yapılacağı hakkında-enerjisini başka yere harcasa senelik doktorluk branşını bitirebilecek sonuç doğurur halbuki-çabalar
    MTC akaaar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tek cevap vermeyeceğim, cevabım geneledir...

    Birincisi Türkiye pazarı bir çok firmanın umrunda bile değil, açıkçası adamlar haklı da, en kral oyun 100K satabiliyor. Buna rağmen kararlı bir şekilde oyunculara destek veren firmalar Steam ve Sony. Steam'in fiyat politikası malum, PNS'de her hafta çok güzel indirimler var ve 2-3 aylık oyunlar bir çok defa yarı fiyatına satıldı. MTC gibi neyi idiğü belirsiz üçüncü taraf olan satıcılara ancak bizim gibi ülkelerde bazı oyuncular bel bağlıyor, yarın kimse bu firmanın Türkiye'de satış yapmayacağına garanti veremez, kaldı ki MTC'ye gelene kadar dışarıda bir dünya ucuza oyun satan bu tarz üçüncü parti satıcılar var. Kimse de zamanında G2A'dan alınan key'lerin Ubisoft tarafından silindiği gibi bir durumun başına gelmeyeceğini iddia edemez. Bu tip durumlarda tek referans resmi store'larda satılan oyunların fiyatlarıdır ki, PSN fiyatları yıllardır genel olarak Marketplace fiyatlarından daha uygundur.

    İkinci olarak kimsenin nerede, ne amaçla, hangi konsolda oyun oynadığı, kimseyi ilgilendirmez. Burada kendince ortaya konulan gerekçelerle, aslında olmayan bir şeyin savunulmasıdır, benim karşı çıktığım şey budur. Yıllardır esRAM, DX12, sözde süreli exc. oyunlar gibi bir çok şeyi delice savunan ve sonra haksız çıkanların savundukları saçma dayanaklar gibi. Oyuncunun birisinin maddi durumu el vermiyordur, Gamepass almıştır, eyvallah ama aynı oyuncu çıkıp, sadece buna dayanarak en kral sistemin bu olduğunu, oyunculuğun geleceğinin burada olduğunu savunuyorsa, orada adama dur derler.

    Defalarca dediğim üzere kısa vadede Gamepass oyuncunun lehine bir durum gibi görünse de, orta ve uzun vadede kalitesiz oyunculuğu besleyen bir sistem olacaktır. İşte Ninja Thory ve Obsidian'ın MS çatısı altında çıkartacakları ilk oyunlara bakın. Eskiden kaliteli oyunları ile tanıdığımız bu firmalar şimdiden Gamepass'ın ruhuna uygun, tamamı ile "mediocre" sayılabilecek yapımlarla karşımıza çıktılar. Tabii bu sistemle oyunların kalbine yerleştirilecek bol DLC'li, mikro ödemeli, paralı online'ı destekleyen yapımlarla kalitesizliği beslemeye devam edecekler. Kısa vade belki oyuna doyacaksınız ama ilerde oynamak için zevk alacağınız adam gibi oyun bulamayacaksınız, savunduğunuz sistem tam olarak bu...

    Üçüncüsü batıda "console seller" diye nitelendirilen oyunlar belki 50 milyon, 60 milyon satmaz ama beraberinde kendisi ile 2-3 milyon konsol sattırır. Ve satılan her konsol beraberinde diğer oyunları da, sattırır, zamanında zararına satılan ve bol bol exc. oyun çıkartılan, sonra deli gibi kar eden konsolların sırrı budur.

    Bu arada ucuza aldığınız her oyunun karşılığı olan o konsol exc. oyunlar da, dünyanın her yerinde olduğu gibi, ülkemizde de, ikinci elde satılabiliyor ve alınabiliyor. Şahsen arşivci biri olarak ne dijital, ne de kutulu aldığım hiç bir oyunu satmama rağmen, maddi olarak her oyuna ulaşamayan bir çok insan bu şekilde 20-30 lira gibi bir maliyetle istediği oyunu oynayabiliyor. Kardeşlik meselesi, dijital oyunların ayrı hesaplarla alınıp satılması, Playstation'un daha geniş bir kitleye sahip olması nedeni ile insanların bunu, Playstation platformunda daha rahat yapabildiğini de not olarak düşelim.

    Dördüncüsü, evet exc. oyunlar konsol satışlarının en temel işi. Bakın dünyaya, hangi konsol daha fazla satıyor, hangisi tercih ediliyor, ortada. Switch gibi bir konsol bile exc. oyunları ile 2.5 yıl geriden gelip, Xbox One'ın satışlarını resmen eze eze geçmiştir. Siz kabul etseniz de, böyle, etmeseniz de, hatta sizi geçtim, yahu MS bile bunu söylüyor, yoksa bunca stüdyoyu neden aldı adamlar, tabii ki exc. oyunların öneminin farkına vardıkları için.

    Son olarak şunu da gayet iyi anlıyorum, exc. oyunları önemsemeyen bir kitle muhakkak var. Bu oyuncular kesinlikle rekabetçi oyunlara, 4K native oyun deneyimine değer veren oyuncular. Ben bu oyuncuların neden Xbox One X'i tercih ettikleri gayet iyi anlıyorum ve samimi olarak bu arkadaşlara hak veriyorum. Sonuçta herkes bizimle aynı beğenilere sahip olmak zorunda değil. Ancak uzun zamandır burada bitmek bilmeyen tartışmanın temelinde alamadığı oyunlar nedeni ile maddi olarak altından kalkamadığı bu zevki tatmin etmek uğruna güzel işlere çamur atılması. Şunu iyi anlayın; oyun dünyası Türkiye'den ibaret değil. Orada milyonlarca oyunun ve konsolun satıldığı bir pazar var ve bu pazar kuralları koyuyor. Türkiye'deki şartlara bakarak, dünya geneli bir sonuca varmak kadar saçma bir olay olamaz. Ama sırf durumunuz bu diye örneğin ilerde sizi zevksizliğe boğacak Gamepass gibi bir servisi savunmanız da ayrı bir saçmalık oluyor, kusura bakmayın.

    Edit: Şunu da ekleyelim, burada dursun...

    Remastered Station diye suçladıkları konsoldan daha beter durum övdükleri konsolda var. Yahu Geçen nesil bu MS değil miydi ilk Halo'yu remaster eden, daha sonra remaster'ın remaster'ını da bu nesil konsollara getiren, GeoW'un ilk oyununu çıkartan? Zaten ellerinde bir iki tane oyun var, onları da nesilden nesile habire remaster edip duruyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Aralık 2019; 17:50:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Tek tek cevap vermeyeceğim, cevabım geneledir...

    Birincisi Türkiye pazarı bir çok firmanın umrunda bile değil, açıkçası adamlar haklı da, en kral oyun 100K satabiliyor. Buna rağmen kararlı bir şekilde oyunculara destek veren firmalar Steam ve Sony. Steam'in fiyat politikası malum, PNS'de her hafta çok güzel indirimler var ve 2-3 aylık oyunlar bir çok defa yarı fiyatına satıldı. MTC gibi neyi idiğü belirsiz üçüncü taraf olan satıcılara ancak bizim gibi ülkelerde bazı oyuncular bel bağlıyor, yarın kimse bu firmanın Türkiye'de satış yapmayacağına garanti veremez, kaldı ki MTC'ye gelene kadar dışarıda bir dünya ucuza oyun satan bu tarz üçüncü parti satıcılar var. Kimse de zamanında G2A'dan alınan key'lerin Ubisoft tarafından silindiği gibi bir durumun başına gelmeyeceğini iddia edemez. Bu tip durumlarda tek referans resmi store'larda satılan oyunların fiyatlarıdır ki, PSN fiyatları yıllardır genel olarak Marketplace fiyatlarından daha uygundur.

    İkinci olarak kimsenin nerede, ne amaçla, hangi konsolda oyun oynadığı, kimseyi ilgilendirmez. Burada kendince ortaya konulan gerekçelerle, aslında olmayan bir şeyin savunulmasıdır, benim karşı çıktığım şey budur. Yıllardır esRAM, DX12, sözde süreli exc. oyunlar gibi bir çok şeyi delice savunan ve sonra haksız çıkanların savundukları saçma dayanaklar gibi. Oyuncunun birisinin maddi durumu el vermiyordur, Gamepass almıştır, eyvallah ama aynı oyuncu çıkıp, sadece buna dayanarak en kral sistemin bu olduğunu, oyunculuğun geleceğinin burada olduğunu savunuyorsa, orada adama dur derler.

    Defalarca dediğim üzere kısa vadede Gamepass oyuncunun lehine bir durum gibi görünse de, orta ve uzun vadede kalitesiz oyunculuğu besleyen bir sistem olacaktır. İşte Ninja Thory ve Obsidian'ın MS çatısı altında çıkartacakları ilk oyunlara bakın. Eskiden kaliteli oyunları ile tanıdığımız bu firmalar şimdiden Gamepass'ın ruhuna uygun, tamamı ile "mediocre" sayılabilecek yapımlarla karşımıza çıktılar. Tabii bu sistemle oyunların kalbine yerleştirilecek bol DLC'li, mikro ödemeli, paralı online'ı destekleyen yapımlarla kalitesizliği beslemeye devam edecekler. Kısa vade belki oyuna doyacaksınız ama ilerde oynamak için zevk alacağınız adam gibi oyun bulamayacaksınız, savunduğunuz sistem tam olarak bu...

    Üçüncüsü batıda "console seller" diye nitelendirilen oyunlar belki 50 milyon, 60 milyon satmaz ama beraberinde kendisi ile 2-3 milyon konsol sattırır. Ve satılan her konsol beraberinde diğer oyunları da, sattırır, zamanında zararına satılan ve bol bol exc. oyun çıkartılan, sonra deli gibi kar eden konsolların sırrı budur.

    Bu arada ucuza aldığınız her oyunun karşılığı olan o konsol exc. oyunlar da, dünyanın her yerinde olduğu gibi, ülkemizde de, ikinci elde satılabiliyor ve alınabiliyor. Şahsen arşivci biri olarak ne dijital, ne de kutulu aldığım hiç bir oyunu satmama rağmen, maddi olarak her oyuna ulaşamayan bir çok insan bu şekilde 20-30 lira gibi bir maliyetle istediği oyunu oynayabiliyor. Kardeşlik meselesi, dijital oyunların ayrı hesaplarla alınıp satılması, Playstation'un daha geniş bir kitleye sahip olması nedeni ile insanların bunu, Playstation platformunda daha rahat yapabildiğini de not olarak düşelim.

    Dördüncüsü, evet exc. oyunlar konsol satışlarının en temel işi. Bakın dünyaya, hangi konsol daha fazla satıyor, hangisi tercih ediliyor, ortada. Switch gibi bir konsol bile exc. oyunları ile 2.5 yıl geriden gelip, Xbox One'ın satışlarını resmen eze eze geçmiştir. Siz kabul etseniz de, böyle, etmeseniz de, hatta sizi geçtim, yahu MS bile bunu söylüyor, yoksa bunca stüdyoyu neden aldı adamlar, tabii ki exc. oyunların öneminin farkına vardıkları için.

    Son olarak şunu da gayet iyi anlıyorum, exc. oyunları önemsemeyen bir kitle muhakkak var. Bu oyuncular kesinlikle rekabetçi oyunlara, 4K native oyun deneyimine değer veren oyuncular. Ben bu oyuncuların neden Xbox One X'i tercih ettikleri gayet iyi anlıyorum ve samimi olarak bu arkadaşlara hak veriyorum. Sonuçta herkes bizimle aynı beğenilere sahip olmak zorunda değil. Ancak uzun zamandır burada bitmek bilmeyen tartışmanın temelinde alamadığı oyunlar nedeni ile maddi olarak altından kalkamadığı bu zevki tatmin etmek uğruna güzel işlere çamur atılması. Şunu iyi anlayın; oyun dünyası Türkiye'den ibaret değil. Orada milyonlarca oyunun ve konsolun satıldığı bir pazar var ve bu pazar kuralları koyuyor. Türkiye'deki şartlara bakarak, dünya geneli bir sonuca varmak kadar saçma bir olay olamaz. Ama sırf durumunuz bu diye örneğin ilerde sizi zevksizliğe boğacak Gamepass gibi bir servisi savunmanız da ayrı bir saçmalık oluyor, kusura bakmayın.

    Edit: Şunu da ekleyelim, burada dursun...

    Remastered Station diye suçladıkları konsoldan daha beter durum övdükleri konsolda var. Yahu Geçen nesil bu MS değil miydi ilk Halo'yu remaster eden, daha sonra remaster'ın remaster'ını da bu nesil konsollara getiren, GeoW'un ilk oyununu çıkartan? Zaten ellerinde bir iki tane oyun var, onları da nesilden nesile habire remaster edip duruyorlar.
    Mtc iyidir hocam.. Ne üdüğü belirsiz bir durumu yok.. Yıllardır insanlar alış veriş yapıyor tek sorun yaşayana denk gelmedim.. Onlar da kodları Microsoft dan alıyor zaten sorun yok..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • xboy fanlari kabul edin artik sony bu nesil mikiyi ezdi darmadun etti hem ex oyunlar anlaminda multi oyunlarda ps4 de encok satan platform zaten miki gamepasslan az cok kicini toparladi ki herifler bosuna okadar firmayi satin almadi twitten bas bas bagiriyorlar scarlette bol ex oyunlar yapacagiz diye gerci evinde iyi bir pc si olan xbox exleri her turlu oynacak amaa xbox fani olan eli mahkum sevsede sevmese ps5 alacaak ex oyunlri icn.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyidir, kötüdür ben bilmem, bildiğim ve ifade ettiğim şey şu, bunlar 3. parti satıcılar ve hiç bir garantiniz yok. Hadi siz bunu kabul edip alıyor, keyifle oyununuzu oynuyorsunuz ama buradan hareketle birinin çıkıp, "Ohh yeaghh Xbox bu nesil az sattı ama bizi ucuz oyuna doyurdu, ben hep MTC'den 50 liralık oyun alıyorum" derse, bu cevabı da vermek elzem oluyor.

    Mesele kesinlikle kişisel değil, zaten kimsenin sevdiği bir şeyi eleştirmekte haddimize değil. Mesele bu tip şeylerden hareket ederek burada saçma sapan savunmalar yapan insanlar, sizi tenzih ederim...
  • Hocam “mediocre” dediğiniz oyunlar Hellblade ve Outer Worlds mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

    Hocam “mediocre” dediğiniz oyunlar Hellblade ve Outer Worlds mü?
    Hocam onlar zaten 2A bağımsız yapımlar, mediocre tamamı ile farklı bir kavram. Zaten kastettiğim o oyunlar değildi, Ninja Theory ve Obsidian'ın duyurdukları ve halen yapımı devam eden oyunları.

    Bence kendi kategorilerinde sizin dediğiniz her iki oyun da, kaliteli oyundur...
  • "Buna rağmen kararlı bir şekilde oyunculara destek veren firmalar Steam ve Sony."



    https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-ps-store-bindirimleri--135304674



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 8 Aralık 2019; 18:2:28 >
  • Gamepass öyle bir hizmet ki, resmen bizim gibi ekonomik gücü zayıf ülkeler için çıkmış gibi. Bedavadan biraz pahalıya yüzlerce oyun var. Çıktığı günden beri sürekli kampanya yapılıyor 5 - 6 lira gibi fiyatlara sürekli yeniliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    "Buna rağmen kararlı bir şekilde oyunculara destek veren firmalar Steam ve Sony."



    https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-ps-store-bindirimleri--135304674
    Bu kadarcık birikiminle, ancak bu kadar "sözde" bir mesajla, mesajıma cevap verebiliyor olman cidden çok acı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Aralık 2019; 18:6:26 >




  • Koca bir jenerasyon bitti ve bir kişiye bile kazık atmadığı ve insanlara ucuz oyun tedarik etmekten başka bir suçu olmadığı halde, MTC ne idüğü belirsiz oldu. Daha amiyanesi var ama, meyva veren ağacı taşlamak diyelim kibarca. MTC kardeş, PS oyunu satmayınca, arkandan mundar diyorlar habarın ola Geçen jenerasyon Zavvi gibi yerlerden, 60 günde takipsiz kargo ile allaha emanet PTT ile ucuz PS3 oyunu getirip yere göğe sığdıramayanalar, oyun çıkar çıkmaz saniyesinde dijital kodu yollayan firmaya tü kaka diyor.
    Şuraya yazıyorum; önümüzdeki jenerasyon gamepass çakması bir uygulama PS için hayata geçirilmezse bende birşey bilmiyorum. Trophy bile Achievement takliti lan, onu yapanbunu da yapar. Eğreti EA ACCESS gibi olur ama
    Not: Daha dün Outer World'ü başka konularda gömen adamlar şimdi başka türlü konuşuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 8 Aralık 2019; 18:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rick dangerous

    Koca bir jenerasyon bitti ve bir kişiye bile kazık atmadığı ve insanlara ucuz oyun tedarik etmekten başka bir suçu olmadığı halde, MTC ne idüğü belirsiz oldu. Daha amiyanesi var ama, meyva veren ağacı taşlamak diyelim kibarca. MTC kardeş, PS oyunu satmayınca, arkandan mundar diyorlar habarın ola Geçen jenerasyon Zavvi gibi yerlerden, 60 günde takipsiz kargo ile allaha emanet PTT ile ucuz PS3 oyunu getirip yere göğe sığdıramayanalar, oyun çıkar çıkmaz saniyesinde dijital kodu yollayan firmaya tü kaka diyor.
    Şuraya yazıyorum; önümüzdeki jenerasyon gamepass çakması bir uygulama PS için hayata geçirilmezse bende birşey bilmiyorum. Trophy bile Achievement takliti lan, onu yapanbunu da yapar. Eğreti EA ACCESS gibi olur ama
    Not: Daha dün Outer World'ü başka konularda gömen adamlar şimdi başka türlü konuşuyor
    Ben MTC'ye kimsenin kefil olacağını düşünmüyorum, sonuçta key'leri nereden temin ettiklerini bilemeyiz. Kaldı ki, burada konuşulan oyun fiyatları, üçüncü kanallardan kaça mal ettiğiniz değil.

    Gamepass benzeri sistem zaten şu anda PS ekosisteminde mevcut. Stream ederek oynuyor, kendi sisteminde de oyunu indirirerek oyuna erişebiliyorsunuz ve evet gelecek nesilde Sony'de bu işe girecek. Ama bunu Sony yaptı diye savunacak değilim, bunu Sony'de yapsa oyuncular için kötü bir iş, başkası da...

    Bugün bir Netflix gerçeği var, Steven Spielberg yakın zamanda nasıl eleştirdi bu sistemi. Netflix yapımlarının kalitesizliği, film dünyasına ne getirdiyse, oyun servisi sistemi de aynı kalitesizliği getirecektir. Ha ben film izlemem, dizi hastasıyım diyorsan bu hizmet güzel ama filmlerde sonuç ortada.

    Oyun sektöründe de, kaliteli oyunlar film ise, Fifa, CoD gibi oyunlar dizidir, kapiş?

    Bu arada Outer World'u kim, hangi konuda gömmüş, merak ettim, yazar mısın kim olduğunu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Aralık 2019; 18:41:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Ben MTC'ye kimsenin kefil olacağını düşünmüyorum, sonuçta key'leri nereden temin ettiklerini bilemeyiz. Kaldı ki, burada konuşulan oyun fiyatları, üçüncü kanallardan kaça mal ettiğiniz değil.

    Gamepass benzeri sistem zaten şu anda PS ekosisteminde mevcut. Stream ederek oynuyor, kendi sisteminde de oyunu indirirerek oyuna erişebiliyorsunuz ve evet gelecek nesilde Sony'de bu işe girecek. Ama bunu Sony yaptı diye savunacak değilim, bunu Sony'de yapsa oyuncular için kötü bir iş, başkası da...

    Bugün bir Netflix gerçeği var, Steven Spielberg yakın zamanda nasıl eleştirdi bu sistemi. Netflix yapımlarının kalitesizliği, film dünyasına ne getirdiyse, oyun servisi sistemi de aynı kalitesizliği getirecektir. Ha ben film izlemem, dizi hastasıyım diyorsan bu hizmet güzel ama filmlerde sonuç ortada.

    Oyun sektöründe de, kaliteli oyunlar film ise, Fifa, CoD gibi oyunlar dizidir, kapiş?

    Bu arada Outer World'u kim, hangi konuda gömmüş, merak ettim, yazar mısın kim olduğunu?

    Alıntıları Göster
    Hocam filmlerde sonuç ortada diyorsunuz da, Netflix bu sene oscar için en güçlü filmleri çıkaran platform. Geçen sene Roma, bu sene the Irishman ve Marriage Story oldukça güçlü filmler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.