Şimdi Ara

EXTRANET KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam, bu firma hakkında forum içinde çok fazla yorum ve bilgiye rastlamadım. sanırım bir kaç bölgede hizmet veriyor. Denemeyimleyen arkadaşlar varsa düşüncelerini merakla beklemekteyim.



  • Netspeed Millenicom Türknet Oris Telekom gibi sınırsız kotasız taahhütsüz daha ucuz olmasına rağmen neden extranet? Gerçekten merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arseyus

    Netspeed Millenicom Türknet Oris Telekom gibi sınırsız kotasız taahhütsüz daha ucuz olmasına rağmen neden extranet? Gerçekten merak ediyorum.
    Sınırlı ve taahhütlü de olsa fiyatı daha ucuz olduğundan olabilir.

    EXTRANET KULLANANLAR
  • Ben de 12 mbps hızında internete başvurdum. Evraklarım 16.sında ellerindeydi; bugün 21'i. Kurulum için aranmayı bekliyorum. Birkaç aylığına aldığım için taahhüt vermedim.

    120 tl kurulum ücreti vereceğim. Artı olarak her ay 10 tl modem kullanma ücreti vereceğim.

    Kurulum gerçekleştiğinde internet performansı hakkında yine yazarım.

  • portative P kullanıcısına yanıt
    Kurulum için beş gün beklemek biraz uzun değil mi? Önümüzdeki temmuz ayına kadar Türk Telekomdan taahhüttüm var. Bitince bende Extranet’e başvurmayı düşünüyorum.

    Modemi Extranet mi verecek? Kullanım deneyimlerinizi bu firmanın müşteri ilişkileri yaklaşımını bizimle paylaşır mısınız?
  • Yaklaşımları gayet iyiydi. Süreç hakkında detaylı bilgi verdiler. Zaten ben kabul etmeden önce de 7 ila 10 gün arası bekleyebilirsiniz demişlerdi.

    Taahhütsüz almak zorunda olduğum için ve binada şu anlık sadece türk telekom alt yapısı olduğundan extranet'i tercih ettim.

  • cinquanta kullanıcısına yanıt

    Bu kampanyayı bulamadım bitti mi?

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz kampanya geçen seneye ait. Sitede ne görüyorsanız o.

  • Tekrar merhaba.

    6.günde internetim kuruldu. Telekom yetkilileri extranet'den değil kendi yoğunluklarından (evden çalışma ve eba) dolayı sürecin uzadığı söylediler.

    Bugün kullanmaya başlayalı 5. gün. Herhangi bir kopma vs. olmadı. Şu anlık gayet memnunum. 12 mbps almıştım. Speedtestte 12'yi görüyorum. 12 mbps, youtube'ta 4k videolarda yetmediği için 35 mbps'a geçeceğim. 12'nin uploud hızı 1 mbps, 35'in ise 2 mbps. Bu upload hızı kimine yetmeyebilir aklınızda olsun.

    EXTRANET KULLANANLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 26 Ekim 2020; 11:25:14 >
  • portative P kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkür ederim. Sanırım 12 Mbit ADSL bağlantıydı. 35 Mbit fiber bağlantı mı olacak?


    Aldığınız hızın doğru olması memnuniyet verici. Ben Bodrum’dayım. Buraya taahhüt ettikleri hızı verebilirler mi emin değilim.

  • Önce 12 bağlattım. Biraz kullandıktan sonra birkaç saat önce 35e çıkardım. Net 35 alıyorum şu an.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 26 Ekim 2020; 18:35:12 >
  • Tekrar merhaba,

    Başka bir iss'yi %50 indirimli kullanacağım için Extranet'i iptal ettim. İptal süreci de son derece hızlı oldu. Her şeyi mail yolu ile hallettik ve modemi kutusu ile kargoladım.

    Kısaca; kurulum sürecinin bir hafta sürmesi haricinde gerek kullanım hızı, gerekse iptal sürecinde sağladıkları kolaylık açısında extranet'i tavsiye ediyorum.

  • Extranet başvurumu bugün tamamladım. Türk Telekom'un 76 tl dediği 12 mbit İnternete 60 TL istiyorlar. Firma kurumsal bir elektrik dağıtım şirketi firması. Çok sorun olacağını sanmıyorum.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri bildirir misiniz? Takipteyim.
  • cinquanta kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam. Su anda telekom aboneliği devam ediyor. Nakil ile internet kesintiye uğramasın diye yeni abonelik aldım. Köyde kablosuz santral var ve kablo ordan eve geliyor. Yani köye kablo ile internet gelmiyor. Beyaz Çanak var ve karşı köyden Çanak ile bizim köyün santraline geliyor. Ordan eve yaklaşık 500 metre mesafe var. Köyde yanlış hatırlamıyorsam 16 Port olan bir cihaz var ve tek adsl abonesi biziz. Şimdi bağlantı için geldiklerinde eve yeni kablo yerine santralde port değişikliği olacak ve değişim sonrası telekomu komple iptal edeceğim.


    Ayrıca alo paket olduğundan nakil biraz karışık olacaktı. Extranet eskiden alo hizmeti de veriyormuş ama artık sadece yalın veriyorlar sanırım. Bana dedikleri telefonu taşımayın. Sadece interneti taşıyın. Taşıma işlemi sonrası telefonu iptal ettirin ve 10 gün içinde bize bildirim ve yalın değişikligini ücretsiz yapalım. Sonuçta ben böyle uğraşmamak için yeni abonelik aldım.


    Edit. : bu araca kablosuz santral olmasından dolayı maalesef maximum 23 mbps destekliyor. O yüzden 24 olan paketleri bile alamıyorum. Telekom ile 16 kullandım 2 sene ve sorunsuz kullandım. 12 için de sorun yaşamam zaten annem ayda 50 gb harcıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 17 Aralık 2020; 21:29:26 >
  • Telekom extranet e yokuş yaptı ve altyapı vermedi. Extranet maalesef ki olayın üstüne gitmek yerine umursamaz davrandı. Mecburen 65 tl 12 mbit 100 gb kotalı telekom tarifesini kabul ettim. Zaten 16 mbit ile aylık 50 gb kullanıyor annem. O yüzden çok fark etmedi. Ama extranetin hakkını aramamasi çok komik.

    Diyorum ki evde zaten internet var o kablo boşa çıktı iptal ettim ; "bize telekom saha ekibi altyapı yok" dedi inanmak zorundayız benzeri şeyler söylediler. Siz bilirsiniz dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.