Şimdi Ara

Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz de hemen Taraftar, Sporun Yıldızı, Yıldız Dolu ya da Filmin Yıldızı+Dizi Paketlerinden birine üye olun, 12 ay boyunca ayda 50 TL’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! Üstelik Digiturk üyesi yapacağınız kamu çalışanı sayesinde hem siz hem de üye yaptığınız kişi kampanyaya ek indirim kazansın.

    Kampanya bilgileri

    Kampanya, 12 ay kullanım sözüyle, Yıldız Dolu, Sporun Yıldızı, Filmin Yıldızı + Dizi, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketlerinde 31 Aralık 2019’a kadar yeni ve mevcut üyeliklerde geçerlidir. Kamu kurumu personeli olan ve bu durumunu geçerli Kurum kimligini ibraz etmek suretiyle belgeleyebilen aboneler kampanyadan faydalanacaktır.Kampanya kapsamında; 12 ay boyunca Yıldız Dolu 129 TL, Sporun Yıldızı 109 TL, Filmin Yıldızı + Dizi Paketi 64 TL, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar paketleri 79 TL’dir. Ayrıca bu kampanyadan faydalananlar tarafından referans olunan ve abonelik gerçekleştiren her yeni kamu çalışanı için de hem referans olan kişi hem de referans olunan kişi Yıldız Dolu ve Sporun Yıldızı paket üyeliklerine ek 20 TL, Taraftar paketi ve Filmin Yıldızı + Dizi paketi üyeliklerine ek 10 TL indirim kazanmaktadır. Referans indirimi 1 kişiyle sınırlıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen mevcut Digiturk üyelerinin, Kamu Kuruluşu kimliğini veya Kamu Kuruluşunda çalıştıklarına dair resmi yazı/belgeyi  indirimbelge@digiturk.com.tr  mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Mevcut Digiturk üyelerinin kampanyadan faydalanabilmesi için 12 aylık yeni bir taahhüt vermesi gerekmektedir. Aktivasyon, iç kurulum ücretsizdir. Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Taahhüt, süresinden önce bozulursa kampanya kapsamında sağlanan ücretsiz/indirimli hizmetler için  ayrıca cayma bedeli yansıtılır. İlgili kamu kuruluşlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.

    KURULUM: 
    Kampanya kapsamında 12 ay kullanım sözüyle iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. 

    Veri işleme ve paylaşım izni kapsamında verilen hediyeler hakkında: Hediye olan paketlerden faydalanmak için; üye olduğunuz tarihten sonraki ilk 15 gün içerisinde; Online İşlemler Merkezi’nden veya 0212 473 73 73 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak hizmetlere, kampanyalara, projelere yönelik servis, avantaj, tekliflerin oluşturulabilmesi ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kişisel verilerinizin Digiturk, yani Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenmesine ve Digiturk’ün diğer grup şirketleri, temsilcileri, çözüm ortakları, taşeronları, anlaşmalı olduğu Pazar araştırma şirketleri ve bunun gibi diğer üçüncü kişilere aktarılmasına ve bu kişiler tarafından işlenmesine izin vermeniz gerekmektedir.

    UYDU ALICI: 
    Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir. 


    Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim Digiturk’ten kamu çalışanlarına özel 50TL’ye varan indirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yüzde 50 indirimli kamu kampanyasına giriş yapılamıyormu artık?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesoydan kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Artık bu kampanya ile devam ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, kamu görevlisiyim. bu kampanyadan yararlanmak isteyen varsa, birbirimize referans olabiliriz. Acil referans aranıyor.
  • Bu kampanya ya girecem ama işte kamululara özel kampanyaya kredi kartı ekleseler fatura ile uğraşmaktan nefret ediyorum birde kredi kartı kampanyası ekleyecekler kamululara özel o zaman affetmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans için benimle iletişim kurabilirsiniz.
  • Kamu indirimi kampanyası ile yeni üye olmayı düşünen arkadaşlar, referans arıyorsanız, benimle iletişim kurabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben almayı duşunuyorum. 12 ay duracak ve birbirimize refarans olacak birini ariyorum. Mumkunce istanbul kartal civari olsun. Gidip yuzyuze alalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhbalar,
    Kayınpedere sporun yıldızı paketini almak istiyoruz.
    Kamu personeline indirimli paket gördüm. ama yeni alacak 2. bir kişi tanıdığım yok.
    karşılıklı yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar şu an ailenin yıldızı paketine üyeyim. Sorduğumda mevcut aboneliğime 109 tlden kamu belgesini gondererek faydalanabileceğimi iletti müşteri temsilcisi. 20 tl lik ekstra referans indirimi yeni üyeler için geçerli dedi. Yeni sıfırdan üye olacak birini referans gösterirsem ne olur diye sorduğumda iki kişinin de yeni üye olması gerekiyor gibi bilgi verdi fakat nette bunla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Bu şekilde üye olan varmı, üyelik başlatsam referans versem yeni üye olcak birini 20 tl daha indirim alıp 89 tlye getirebilir miyim sporun yıldızı paketini? Yanlış bilgi mi verdi acaba temsilci
  • Fourtytrees kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Bu bilgiye istinaden 2 kişi bulup indirim isteyin. Olmaz derlerse ses kaydını dinlemelerini talep edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için,, temsilci iki yeni üye referans göstermeniz gerekiyor demedi. Hem benim hemde diğer referansımız yeni üye olması gerektiğini belirtti. Yanlış anlamışsınız sanırım. Bu bilgiyi verirken pek emin gibi konuşmadı sanki o yüzden burda sormak istedim faydalanan var mı o şekilde diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fourtytrees kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.

    Dediğiniz gibi bilmiyordur yüzde doksan :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Digiturk bir tuhaf. Daha önce sorduğumda müşteri temsilcisi indirimden yararlanırsınız demişti. Kamu çalışanı belgesini gönderdim. Bugün aradılar ve arayan sadece kamuya geçebileceğimi ama yeni üye referans gösterirsem indirimden yararlanamayacağımızı söyledi. Dedim Web sitenizde eski yeni ayrımı yazmıyor. Dedi bir yanlış anlama varsa düzeltilir. Ben de geçmedim. Geçmenin hiçbir anlamı yok zaten kredi kartına aynı fiyata veriyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamu kampanyasindan yararlanmak isteyen arkadas varsa yardimci olabilirim birbirimize referans oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu kampanyasindan yararlanmak isteyen arkadas varsa yardimci olabilirim birbirimize referans oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamudan yararlanmak isteyenler bana ulaşabilir mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.