Şimdi Ara

AION private sunucusu. AionTRK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yıllardır. geliştirilen ve gelişmeye müsait alt yapısı ile "AionTRK" Türkiye lokasyonlu Türkçe dil desteği olan AION private sunucusu "DÜŞÜK PİNG" değerleri sayesinde sorunsuz oynanış olanağıyla "2X DROP" ve "4X PVE EXP(GÖREVLERDEN GELMEZ) " AionTRK rekabetçi oynanış sürümünün en gelişmiş örneği olan kusursuz sürüm diye tabir edilen versiyon 4.6 ile karşınızda Final sürümü ile beraber gelen gelişmiş sistemler.
    MAHZENLER:
    1. Değişiklik: Etertek, ‘Çantra Dredgion’undaki’ özel görevi tamamladığında, çıkış artık dredgion giriş YZK’sının önünde bulunacak.
    2. ‘Çelik Duvar Tabyası Savaş Meydanı’ndaki bazı canavarların yerleri değiştirildi.
    3. ‘Sauro Savaş Deposu’nda bir canavar silindi, böylece zorluk derecesi düştü.
    4. ‘Çelik Duvar Tabyası Savaş Meydanı’ ve ‘Kamar Savaş Meydanı’ndaki zaferler/yenilgiler için Abis puanı ödülleri yükseltildi.
    5. ‘Krotan Kalesi’, ‘Lejyonun Krotan Kalesi’, ‘Kisis Kalesi’, ‘Lejyonun KisisKalesi, ‘Miren Savaş Kalesi’ ve ‘Lejyonun Miren Savaş Kalesi’nde bulunabilen ‘çok eski kalıntılar içeren sandıktan’ elde edilebilen Abis puanı değeri yükseltildi.
    6. ‘Kamar Savaş Meydanı’ndaki Ruhban, çağırma-diriltme becerisiyle diriltildiğinde ama ‘dövüş ruhu yüklemesi’ adlı güçlendirme etkisinin kullanıldığı hata düzeltildi.
    7. Artık ‘Çelik Duvar Tabyası’nda, kaos taşında, kaos dalında, kaos kökünde, kaos kayasında vs. toplanabilen toplama malzemelerinin suikastçıda özel yeteneğe dönüşmesi artık mümkün değil.
    8. ‘Kamar Savaş Meydanı’, ‘Jormungand Yürüyüş Yolu’ ve ‘Çelik Duvar Tabyası Savaş Meydanı’nda içeri girildiğinde ya da diriltildiğinde yaralanmazlık süresi değiştirildi.
    ABİS:
    1. Reşanta’da (Krotan, Miren, Kisis Kalesi) ve Katalam’da (Sillus,Bassen, Prades Kalesi) kale savaşı sırasında kazanılabilen Abis puanı miktarı artırıldı.
    2. Kale savaşında yaratıklardan daha yüksek Abis puanı alınabilmesi sayesinde, bir karakter bir canavara ilk saldıran olduğunda alınan katkı bonusu kaldırıldı.
    ONUR PUANLARI:
    1. Lejyon tuğgeneralinin ve lejyon tuğgeneral vekilinin üst Abis’te ve Katalam’da başarılı bir kale savaşından (savunmasından) sonra alabilecekleri onur puanı miktarı artırıldı.
    2. Bir değişiklik yapıldı: Katalam ya da üst Abis’te yapılan bir kale savaşında, kale savaşı başarılı olduğunda, lejyon tuğgenerali ve lejyon tuğgenerali vekili onur puanı alıyor. Ama bundan sonra bu puanlar sınırlı.
    KARAKTERLER:
    1. Özel durumlarda Çağırıcı’nın uçuşunun bitirildiği ve karakterin yere indiği ama uçuş süresinin işlemeye devam ettiği oluyordu. Bu sorun elden geçirildi.
    2. Uzaklığı ölçülemeyen grup üyelerinin uzaklığının hatalı gösterilmesi sorunu giderildi.
    3. Kişiselbir dükkan açılırken bir emote kullanıldığında, kişisel dükkanın hatalı açıldığı oluyordu. Bu sorun giderildi.
    4. Bir ruh çağrıldığında ve rüzgar akımı kullanıldığında, çağrılan nesne yerinde kalıyor.
    5. Etertek’e binildikten sonra uçuş durumundan dövüş/normal duruma geçiş hızı değiştirildi. Belli bir süre içerisinde alınan maksimum Abis puanı, rütbeye göre uyarlandı.
    6. Bir çağırma nesnesi çağrıldığında ve hava taşıyıcısı ya da hava nesnesi tarafından uçmak için kullanıldığında, çağırma nesnesi muhafaza ediliyor.
    GÖREVLER:
    1. Bazı görevlerdeki yazım hataları düzeltildi.
    2. Tamamlanan görevlerin bölge sayısı 50’yi geçtiğinde bunların misyon/görev penceresinde doğru gösterilmemesi sorunu giderildi.
    3. Kuzey/Güney Katalam PvP günlük görevinin ödülü olarak kazanılabilen dövüş madalyası sayısı artırıldı. (Değişiklikten Önce: Dövüş Madalyası 3 adet Değişiklikten Sonra: Dövüş Madalyası 4 adet )
    4. ‘Kaynakların Yenilenmesi” adlı Elyos misyonunda, ödüllerin arasında, telli çalgının basamağı ve dükkan fiyatları yanlış gösteriliyordu. Bu hata giderildi.
    YZK:
    1. Elyos/Asmodiyer başkentindeki usta YZK’ler için konuşma metni sınıfa göre değiştirildi.
    2. Terminon/Primum İniş Alanı’ndan Krotan Kalesi’ne ışınlama yapıldığında, karakter artık <kale ışınlayıcısının> yakınına ışınlanıyor.
    ÇEVRE:
    1. Katalam Yer altı’nın topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    2. Kuzey Katalam’daki Bassen Kalesi’nin topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    3. Kuzey Katalam’daki Sillus Kalesi’nin topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    4. Pandemonium’daki kitap adlarının bir bölümü değiştirildi.
    5. ‘Çelik Duvar Tabyası’nın topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    6. ‘Bilgi Salonu’nun topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    7. ‘Jormugand Yürüyüş Yolu’nun topografisinin bir bölümü değiştirildi.
    8. İşbirliği Arenası’na açılan kapı artık grafik olarak doğru şekilde 3v3 ile gösteriliyor.
    WEB SİTE:http://aiontrk.com/
    DİSCORD: https://discordapp.com/invite/xVZc4wx







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.