Şimdi Ara

Satılık Seasonic 850w 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde Seasonic m12 850 watt bronze güç kaynağı bulunmaktadır. Satma sebebim ürünü 2. el aldığım kişi bana cpu kablosunu 1 adet vermiş. Asus c8h alana kadar bu durumun farkında değildim ve sıfırdan psu aldım, haliyle bu psu da boşa çıkmış oldu. Güç kaynağı z170 pro carbon vs 6700k ile 3 sene kullanıldı benim tarafımdan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak daha detaylı test yapılıyorsa almayı düşünenler yapabilir. Ben sistemle beraber almıştım o yüzden kutusu ve faturası yoktur, garantisi devam ediyorsa bile nereden alımdığını bilmiyorum.

    Almayı düşünenler için bir kolaylık yapabilirim, klavye ihtiyacım da mevcut razer blackwidow ultimate / huntsman elite ile takas seçeneğim vardır. İsteyen bunları sıfır satın alıp takside böldürür bende üste verilmesi gereken meblağın tamamını verebilirim, ancak klavyeler mutlaka türkiyeden alınmış ve adıma faturalı olmalı.

    Başlıktada belirtildiği gibi fiyat 300 liradır ve sadece elden teslim seçeneği mümkündür. Fiyatını mümkün oldukça düşük tuttum zira bu saatten sonra benim işime yaramıyor başkasına bir faydası dokunsun.


    Edit : Sıkça sorulan bir soru var açıklık getirmek adına düzenleme ihtiyacı hissettim güç kaynağının beraberinde 1 adet Cpu 2 adet Pci 6+2 1 adet molex ve 1 adet 24 pin anakart güç kablosu mevcuttur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 8 Ekim 2019; 0:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Ürün satılmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.