Şimdi Ara

God of War, Uncharted: The Lost Legacy ve Gran Turismo Sport PlayStation Hits Kataloğuna Dahil Oldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Hayırdır, sen ve içinde bulunduğun topluluk daha mı elit?

    Alıntıları Göster
    Yarası olan gocunuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Hayırdır, sen ve içinde bulunduğun topluluk daha mı elit?


    Hayır. Daha Elit falan değil. PC'ciler, PS'cılar ve XBOX'cılar. Herkes aynı.
    Bir şey yazıyorsun, Sony çalışanı oluyorsun, bir şey yazıyorsun fanboy oluyorsun. Sanırım olmadığımız sadece bir insan kaldı. Onuda herkes olduğu için yazmıyorlar sanırım. Alt tarafı 120 TL'nin makul bir fiyat olduğunu belirttim. Gidipte TLOU ne kadar uygun haydi alalım demedim. Şimdi TLOU2 o fiyatta olsaydı herkes alacaktı, ondan eminim.
    Yani diyorum ki, oyunlar 200 TL'den ucuz olunca da pahalı diyorsunuz, 200 TL'den pahalı olsa da pahalı diyorsunuz. Anlamıyorum ben bu oyuncuları.
    Not: Sony çalışanı falan değilim, Sony'den para falan da almadım. Ya da Sony'den torpilli falan da değilim. PC üzerinde oynuyorum oyunlarımı. Dikkat ettiyseniz şimdiki cevabımda PC'ci tayfaya da çamur attım. PS4'te kullanmıyorum. Sadece gördüklerimi yazdım o kadar. Her haberin altında bu söylemleri ve yakıştırmaları görmekten bıktım. Ya da fiyat beğenmemezliğini görmekten bıktım.




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Dostum senin anlama kıtlığın mı var? Rayman legends ta 20 euro. 84 liradan satılıyor. Ne yaşıyorsun sen?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tutan oyunları/tutacak oyunları fahiş fiyatlandırıyorlar, saçma salak 60$'lık oyunları da normalde olması gereken seviyede tutuyorlar başka bir açıklaması yok.

    Şu aptal Türkiye marketine para kazandırmayın, illa Türkçe istiyorsanız Hindistan PSN, İngilizce'de olur diyorsanız US PSN kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın arkadaş. Siz aldıkça bu böyle sürüp gider. Burunlarını yere sürtmezseniz geri adım attıramazsınız. Burası Türkiye, tepkinizi pratiğe dökerek gösterin. Başka yolu yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi görüyorum ki hakkını aramayı bilmeyen hatta hakkını aramayıgerektiren durumu oluşturan kişi ve kurumlara hak verenler türemiş. Hiç kusura bakmayın gayet de türemişsiniz.

    Biri bana PS Türkiye'nin görevinin ne olduğunu yazabilir mi? Yerelleştirme mi? Sınıfta kalıyorlar, optimum fiyat mı? O ne? Kuru direkt çevireceksek TR PSN kalksın abi, direkt UK'den Sterlin karşılığı TL ile alışveriş edelim. Yerelleştirmeyse de 500 lira verdiğim oyunda 5 liraya sinemada izlediğim filminki kadar iyi dublaj beklerim. Dublajlı oyun isterim lan! 50 tane exc. oyun çıkmış 10 tanesinde dublaj yok. Kaldırın abi TR PSN'i. Neyle muhattap olduğumu bileyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Last Of Us2 yi ön sipariş ile almayın arkadaşlar akıllarını başlarına alsınlar. God of war altı ay önce indirime girdi bütün dünyada turkiyede yeni fiyatı düştü.


    Hocam onu baba parası yiyen liseli-ünili veletlere diyeceksin. Bu ülkede KENDİ çalışıp para kazanan hiç kimse bir oyuna 429TL vermez. Yok yani etrafımda yok. Cyberpunk'a mırın kırın ede ede alıyor tanıdıklarım ki TLoU 2'ye göre çerez sayılır (Steam 250TL) bu ülke şartlarında dijital bir oyuna asla ama asla bu para verilmez..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Last Of Us2 yi ön sipariş ile almayın arkadaşlar akıllarını başlarına alsınlar. God of war altı ay önce indirime girdi bütün dünyada turkiyede yeni fiyatı düştü.</blockquote>

    Hocam onu baba parası yiyen liseli-ünili veletlere diyeceksin. Bu ülkede KENDİ çalışıp para kazanan hiç kimse bir oyuna 429TL vermez. Yok yani etrafımda yok. Cyberpunk'a mırın kırın ede ede alıyor tanıdıklarım ki TLoU 2'ye göre çerez sayılır (Steam 250TL) bu ülke şartlarında dijital bir oyuna asla ama asla bu para verilmez..


    Vermiyorsanız vermeyin, o zaman bu konu altında ne işiniz var, biz gönül rahatlığıyla hak edene hakkını veriyoruz çünkü bizler için çalışan tek firma Playstatıon Türkiye.Oyunlarına yerelleştirme yaptıkları halde ubisoft , ea gibi firmaların yarım yamalak oyunlarından hem daha uygun satıyorlar, hem de oyunlardan tam anlamıyla keyif alarak oynuyoruz her bakımdan.Savunduğunuz her düşünce asılsız vede yanlış.Bizim sizin her attığınız çamura vereceğimiz cevabımız var fakat siz anca böyle atıp tutarsınız. Last of us part 2 ayarında bir oyun için bu ekonomik şartlarda kurun vergilerin havada uçuştuğu şu günlarde gayet normal bir fiyatlandırma. Playstatıon Türkiye ye böyle bu konularda söylendiğiniz zamanlarda ucuz oyun satıyor diye ceza yediğini hatırlatayım , ne kadar haksız ve art niyetli olduğunuzu buradan anlayın fakat bunuda anlamazsınız...




  • ''Biz gönül rahatlığıyla hak edene hakkını veriyoruz çünkü bizler için çalışan tek firma Playstatıon Türkiye'' bu cümle üstüne daha tartışmayın BSC misafiri hocalarım :) Her şey açık ve net yani yormayın birbirinizi :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    ''Biz gönül rahatlığıyla hak edene hakkını veriyoruz çünkü bizler için çalışan tek firma Playstatıon Türkiye'' bu cümle üstüne daha tartışmayın BSC misafiri hocalarım :) Her şey açık ve net yani yormayın birbirinizi :D


    Tabiki herşey açık ve net, Playstatıon Türkiye Türkçe dil desteği olduğu halde oyunlarını, diğer dengi oyunlardan (ea, ubisoft gibi ) çok daha düşük fiyatlara satışa çıkarıyor, biz oyuncular için her konuda da çaba sarfediyorlar, bu çaba ve emek karşısında gönlümde rahat.Nasıl bir kafa yapınız var çözmek mümkün değil.Hak edene hakkını vermezsen haksızlık etmiş olursun.Kabullenin kabullenmeyin paramızın ederi bu, euroyla satılan birşey euro cinsinden tabiki sabit olur fakat bizdeki kur dalgalı ve tl cinsinden karşılığı sabit durmuyor.Ekonomiyi Playstatıon Türkiye yönetiyorda biz bilmiyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.