Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.433
Cevap
120
Favori
548.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Destek kaydıma ekledim, buyurun buradan da ekleyeyim. İnternet hızım normalde 75mbps. Pingin 7-8 olması gerekirken 133lerde geziyor. Oyuna girdiğinizde bu sayı zaten 1000'lerde geziyor üstte gönderdiğim gibi. Bu sorunu mahallemdeki herkes yaşıyor. Bazen düzeliyor 10 dakika geçmeden tekrar başlıyor.



    Sonuç budur:


    https://ctl.speedtestcustom.com/result/dde59610-5b34-11eb-a73a-cb5688682348




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackTh3Ripp3r -- 20 Ocak 2021; 18:38:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, eğer altyapı sorgusu yaptığınızda TT fiber bilgisi çıkıyorsa başvuru yapabilirsiniz.

    @TurkNetDestek Altyapı sorguladığımda "ÖZGÜR İLETİŞİM FİBER 100" tarifesi çıkıyor, abone olmak için 0(850) 288 80 80 ve 81 numaralarını aradım, tuşlama ile yeni abonelik bölümü yok, bununla ilgili müşteri temsilcisine bağlanabileceğimiz bölüm yok.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    sizin sayfadan sorguladığımda çıkmıyor geçen hafta fiber kutu koydular kendim için sormuyorum kuzenimin binasına geldi ben zaten türknet kullanıyorum. Türktelekom ilk bir yıl kimseye kiraya vermiyoruz bizden bağlatmanız lazım fiberi demişlerde onun için sordum.

  • JackTh3Ripp3r J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz ping tracert sonucuna istinaden teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • mehterann kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik talebinizi satış birimimize iletebilmem için isim, soyisim ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • İnterStyle kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı yeni geldiyse türk telekom tarafından güncelleme yapılması gerekiyor. İlerleyen günlerde tekrar sorgulama yapabilir misiniz?
  • @TurkNetDestek ÖNCELİKLE MERHABALAR

    Bulunduğum lokasyonda ADSL alt yapınızı kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir türknet kullanıcısıyım

    ve yaklaşık 1-1,5 aydır bulundugum yere fiber alt yapısı gelmiş VAE ( turktelekom ) fakat benim hat değerlerimi 3 MB çekip bu durumdan beni haberdar bile etmemişsiniz.

    şuan online işlemler bölümünden kampanya değiştirme seçeneklerinden kayıt oluşturdum 2 gündür almış olduğum yanıt şudur


    " Merhaba,

    YAPA (turkNet) alt yapısında santral mesafesinin yükselmesinden kaynaklı alabileceğiniz maksimum hız değerini almaktasınız. VAE(telekom) alt yapısında daha yüksek hız alabilirsiniz. Dilerseniz geçiş işlemlerinizi sağlayabiliriz sadece sabit hat numaranız değişecek. Herhangi bir ücretlendirme yansıyamayacaktır16 ve 35 mb' e kadarlık paketimiz 88TL 51-76-88-100 mb'lik paketlerimiz 98TL'dir onaylamanız durumunda destek kaydınızdan iletebilirsiniz.Diğer altyapıda maksimum 40 Mbps alabileceğinizi görmekteyim.iyi günler dilerim"


    vermiş olduğum yanıta cevap bile gelmedi 7 saatir .

    yani illa başka firmalara mı yoğunlaşalım ne güzel kullanım sağlıyoruz müşteri kaybetmek ilgisizlik böyle sorumsuzluk görmedim !

    PM den size devre numaramıda yazdım lütfen ilgilenin.





  • tutkun69 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vae'ye geçiş işlemlerine onay vermeniz üzerine arkadaşlarım gün içerisinde başvurunuzu yapacaktır. Bu süreç genel olarak 7 iş günü sürmektedir. Arkadaşlarım gelişmeleri sizinle paylaşacaktır. Geçiş sonrasında 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizden yararlanabileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhabalar sizin sayenizde ilgili vae islemleri başltıldı. TT saha ekipleri arama sağlayip onaylanmıştır türknet sizleri arayacaklardır dedi.akibetinde internet status durumum offline oldu.
    Bundan sonra ki aşamalar nelerdir?
    sabit tel no başlangıcımı sağlanacak portmu beklenecek apartman girişindeki ankastredeki yeni portunu kim yerleştirecek türknet mi türk telekom mu?
  • bir sorum olacaktı şu anda türk telekom altyapısında 35mbps internet kullanıyorum ve 15 tl ek olarak modem kiralama bedeli ödüyorum bu türknet de var mı , kendi modemimizi alıp kullanabiliyor muyuz (evime gelen ekip 2 cihaz getirmişti biri router biri de fiber optik kablosunu taktığımız cihaz) diğer sorum da 100mbps olan pakette 85 tl üstüne ekleme oluyor mu

  • kgnkrtss K kullanıcısına yanıt
    Modemini kendin alıyorsun. Vdsl vdsl2 destekli bir modem 300/500 tl arasında piyasada suan.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şuan internetim offline durumda,ttnet ekibi arama sağlayip türknet sizi arayacak ekiplere gelecek bazında birşeyler dedi saçma sapan. Biz onay verdik bundan sonra ki aşamalr nelerdir dönüş yapmadınız ?
  • Tamamen uydurmaca başka bir şey değil 2 sene boyunca Türknette işkence çekmişim resmen. Anca lafta en iyisiniz bide hız, ping ve müşteri memnuniyet raporlarınızı paylaşsanız da bizde görsek.

  • tutkun69 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vae geçiş işlemleri için arkadaşlarım başvurunuzu yapmıştır. Yerleşik operatör iş emrini onayladıktan sonra arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • kgnkrtss K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL ve VDSL hizmetinde kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz. Altyapınızın desteklediği 35 Mbps'e kadar VDSL paketlerimizin fiyatı 85 TL'dir. 50,75 ve 100 Mbps'e kadar paketlerimizin fiyatı ise 95 TL'dir.

    Fiber paketimizin ücreti 85 TL'dir. Sıfırdan aboneliklerde kurulum ücreti bulunuyor. Kredi kartı otomatik talimat vermeniz durumunda 75 TL kurulum ücreti faturaya yansıyacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Müşteri numaram 925591, VAE uygun diye mesaj geldi.

    YAPA dan farkı nedir ve daha hızlı ise ve altyapım uygunsa işlem yapmak isterim.

  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa santral mesafesinin fazla olduğu bölgelerde vae'ye geçiş yapılması durumunda yüksek hız alınmaktadır. Sizin hizmetiniz için sorgulama yaptığımızda vae'ye geçiş yapılması durumunda 70 Mbps'e kadar hizmet verebileceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gecis yapmak isterim. Türktelekom en fazla 24 mbit verebiliriz diyor. Alt-yapı olarak Ttelekom kullanıyorsanız 70 mbit hız nasıl oluyor merak ettiğim için soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.