Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
121
Favori
432.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyasiyabend

    Tansiyon gayet iyi çalışıyor bende de ancak ekg ne yaptıysam olmadı, uygulamayı defalarca sildim kurdum olmadı,ölçüm yapmıyor.

    Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.

  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar gw2 active sahibiyim ekranda herhangi bir koruyucu mevcut değildi.
  • klasik zamzung saçmalığı. galaxy watch yerine active 2 vermek nedir? yani özellik tamam daha iyi ama hem stil hem kullanım farklılıkları afaki oranda. watch serisinin devamı watch 3. biri tamamen spor tasarım diğeri klasik severler için. e bunu alan adam klasik model severek aldı. sen adama alakasız model veriyosun. madem markana güveniyosun watch 3 ver. ama vermez. belli ki watch 1lerin üretimi de durmuş. tam bir zamzung saçmalığı!
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Ben olsam sevinirdim gw yerine active2 verilmesine
  • Ayrıca Samsung saçmalığı değil her markanın başına geliyor mesela 5s yerine se verildi belki ben 5s bataryasindan daha memnundum ayrıca kamerası chipseti vs.

    O zaman apple da 5sin devamı olan cihazı verseydi mesela

    Bu arada saatin şıklığı harika orjinal kordon takıntım var ama eski modelleri maalesef bulamıyorum bi ara bağdat caddesi büyük mağazaya gidip soracağım belki ellerinde kalmıştır gri sari vs kordon
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    ya sana göre öyle se ile bunu kıyaslamana da hayran kaldım. 5s ile se tasarım olarak aynı donanım olarak da se daha ilerideydi. 5sten sonra çıkan 6 aksine 5sin devamı olmayacaktı. yani apple yine orantılı adaletini sürdürmüş. bunu örnek vermen ironik.

    burada galaxy watch üstünde döner fiziksel bezeli olan, daha klasik ve sağlam duran, daha farklı yapıda bi saat. diğeri spor saat. eğer 1. seri galaxy watch active yerine watch active 2 verilseydi anlardım. bu saatin muadili watch 3’tür tartışılacak yanı da yok. adamların pazarlama stratejisi de bu yöndeydi.
  • Cihazın kutudan jelatinler olmadan çıkıyor olması enteresan.


    Açıkçası ben Galaxy Watch 3'ü beğenemedim, yoksa GW 42mm yerine onu alacaktım.


    Aslında evet GW yerine GW3 verilmesi gerekiyor, GWA2 bambaşka bir model sonuçta. Aralarında ciddi fiyat farkı olduğundan Samsung muhtemelen böyle bir yol izliyor, ısrarla başka cihaz öneremez misiniz diye sorduğumda GW yerine sadece GWA2 verebiliyoruz dediler, zaten 20 gün kullandım 1 aydır serviste cihaz, para iadesini falan bekleyip sonra da yeni siparişi beklemekle uğraşmak istemedim. En azından GWA2'de GW ve GW3'de yaşanan bezel sorunlarına rastlama ihtimalim yok diyorum, tek sorun GWA2'nin tasarımı sebebiyle ekranın kolay kırılma ihtimali, camla kılıfla sarıp sarmalayınca da şıklığından eser kalmıyor... Yine de Spigen kılıf, ekran koruyucu falan almak gerekecek.

  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    aslında çok güzel modifikasyon ürünleri var ancak türkiyede yok. cihazın camının çok kolay kırılacağını sanmıyorum ama çizilir. kaba saat seven biriysenin spigen kılıfı çok hoş duruyor. ben spor sevdiğimden öyle kullanıyordum.
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Ben de videolarda görüyorum, yabancılar baya modifiye ediyor Galaxy Watch'ları. GWA2'deki ekranın sağlamlığı konusunda çok farklı tecrübeler ve yorumlar var, bazıları gayet sağlam yanlışlıkla düşürüyorum sağa sola vuruyorum çizik bile olmuyor diyorken bazıları da en ufak darbede çatladı kesinlikle koruyucu takın diyor.


    Şahsen Gorilla Glass 3 çıktığından beri en az ona sahip telefonlar kullandım, hiçbir koruyucu kullanmama ve çok da dikkat etmiyor olmama rağmen kılcal çizik bile olmuyordu, betona dahi düşmelerde de kırılma olmuyordu, tabii tamamen açıya falan bağlı, ciddi bir düşüş yaşamadılar. Bunda Gorilla Glass DX+ varmış lakin kırılma yerine daha çok, çizilme korumasına sahipmiş. Ekran kavisli olduğundan kırılma konusunda dayanıksız olabileceğini düşünüyorum.


    Kaba saat sevmediğimden Spigen kılıf ile 44mm cihaz ekstra irileşebilir, cihazı bileğime takınca karar veririm Spigen'in ürünleri zaten şık duruyor, telefonlarda tek tercihim.





  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    askeri militari standartlara göre üretilmiş. sağlam olması gerekli ama samsung bu sağı solu belli olmaz tabi. normal şartlarda safir olmadığı sürece çizilmesi olası ama kırılması zor olmalı.
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    O askeri standart kodunu araştırdığımda yüksek sıcaklık & soğukluk, ani hava değişimi, toz vs etkenlerini içeriyordu, darbelere karşı dayanıklılık görmedim. Dayanıklılık testi videoları da yok, zaten muhtemelen bir çekiç darbesinde ekran tuz buz olur.


    Biri sörf yaparken dalga çarpmış ekran çatlamış, başka biri tırmanışta taşa çarpmış çatlamış. Saati böyle riske atmam da bazen takarken çıkarırken elden kayıp düşüyor ya da sağa sola çarpılıyor, kırılmazsa iyi. Kırık ekran için saatin sıfırına yakın onarım ücreti çıkarılıyormuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    hocam bu tür saatler için zaten darbe riskli bence de. sırf bunun için gittim garmin instinct aldım kafam rahat. ofis için apple outdoor için garmin. ama spigenle kullanınca bence yeterli olur. tabi burada görsel kaygı olmamalı. sağlamlık şıklıkla ters orantılı maalesef
  • active whatc2 satsam ne eder 1 yıldan fazla garantisi faturasi var.

    Tansiyon ve EKG cekebiliyor yuklu programlari




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 5 Ocak 2021; 23:27:9 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    900 1000 civari sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atlikarinca1983

    900 1000 civari sanırım

    yari fiyatınada verilmezki

    1750tl ile 2000 tl arasında internette.


    değişikli kullanırım daha iyi


    Huawei Watch GT2 Pro

    alacagim 46 ekran gözler iyi gormuyor kucuk yazılari buyuk ekranlı bir saat alacam


    huavei saatle takas etmek isteyen varmı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 6 Ocak 2021; 0:6:5 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Piyasasi cok yok hocam saatin sanırım 2.elde ben olsam satmazdım 44 mm ise is yapar sizin için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atlikarinca1983

    Piyasasi cok yok hocam saatin sanırım 2.elde ben olsam satmazdım 44 mm ise is yapar sizin için

    eger yarı yarıya deger kaybediyosa 2ci el alırım huaveiyi:) GT2 pro

    Tansiyon ölcmuyor EKG cekmiyor

    kafa kafaya takas edilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 6 Ocak 2021; 0:21:9 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Valla hocam genelde ikinci ellerine 1700 vs yazmışlar ama ben o fiyatlara satılacağıni sanmıyorum gt2 pronun

    Gwa2nin de 1300 yazan var ama ben sifirini 11.11 de o paraya aldım o sebeple apple dışında genelde ikinci el urunler pek para etmiyor

    Bana kalsa sizin yerinizde olsam gwa2 ile devam ederdim insan bazen değişiklik arıyor ama gwa2ye farklı renk kordon alırsanız saatin çehresi degisiyor yeni bir saat takmış gibi oluyorsunuz

    Beklentiler tabi ki farklı ama ben inanılmaz memnunum saatten samsung telefon ile kullandığımda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musakamis

    Aynen bende değişim cihazı olarak GWA2 verecekler benimde ayıp mal GW 46mm idi. Özellikle sorduk sıfır cihazmı diye evet sıfır cihaz dediler.



    Alıntıları Göster

    Samsung beni 29 Aralık tarihinde arayıp değişim için onay alıp işlemi başlatmıştı, 1 hafta olmuştu bir haber gelmedi. Sorunlu cihazı teslim ettiğim Sancaktepe Samsung servisini pazartesi günü aradığımda cihazı Samsung Türkiye'den beklediklerini söylediler, Samsung müşteri hizmetlerini arayıp sordum stoklarda sıkıntı var belki Güney Kore'den gelecek olabilir 15 güne kadar sürebilir dendi. Servis onarım takipten baktığımda ne alaka ise "Cihazınız onarımı tamamlandı" yazıyor. Sizde bir gelişme var mı? Ayrıca Samsung'un onarım takip sayfasında sorgulatınca sizde "değişim cihazı bekleniyor" gibi bir şey yazıyor mu? Normalde öyle yazması gerekiyor diyenler var çünkü.





  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

    1700 şimdi isterler ama zaman geçtikce tansiyon ve kalp atiş yok gercek bir akıllı saat değil. titanyum ve safir cam olmasi ile 1700 biraz eskisin 900 seneye avtive2den daha az edecek. tam bir akıllı saat değil.

  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.