Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
121
Favori
432.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Watch Active 2 Teknik Özellikleri
    -360x360 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran
    -Çift çekirdekli 1.15 Ghz Exynos 9110 işlemci
    -768 MB RAM
    -4 GB depolama alanı(Kullanılabilir 2.5 GB)
    -Bluetooth 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/GLONASS/Galileo/Baidou
    -40 milimetrelik versiyon için 247 mAh, 44 milimetrelik versiyon içinse 340 mAh batarya (kablosuz şarj desteği mevcut)
    -Tizen 4.0.0.7 işletim sistemi


    Galaxy Watch Active 2 40mm
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

    *Farklı testlerim sürüyor daha farklı sonuçlar alırsam konuya ekleyeceğim.

    Dokunmatik Bezel Testi:


    Hediye Powerbank:
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

    Galaxy Active 2 40mm HR 10 dk Acik Sarj:
    parlaklık 5,HR açık 10 dk,Bilek uyandırma açık,Aod kapalı,Ekran zaman aşımı 10 sn,Tema simple modern black,telefona surekli bağlı,gps kapalı,titreşim uzun güçlü:
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

    Galaxy Watch Active 2 40mm HR kapalı Şarj:
    Test hangi sekilde gerceklesti:Otomatik parlaklık 5,HR kapalı,Bilek uyandırma açık,Aod kapalı,Ekran zaman aşımı 10 sn,Tema simple modern black,telefona surekli bağlı,gps kapalı,titreşim uzun güçlü:
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

    Kaç dakikada şarj oluyor(40 mm) ?
    -%14 den %100'e 1 saat 38 dk'da ulaştı.Tam şarj için 1 saat 45 dk diyebiliriz.

    Hangi kayışlar uyumlu ?
    Herhangi bir 20mm'lik bütün kayışlar uyumludur.

    Telefondan sayma işlemini nasıl kapattığınızı söylermisiniz?
    -Samsung Health uygulamasına gir, adımların göründüğü alana tıkla, açılan yerde Tüm adımlar butonu göreceksin ona tıkla ve Mobil telefon'u seç. Sonrasında sağ üst köşede aşağı doğru üç nokta işaretine tıkla ve Adımları saymayı duraklat seçeneğine tıkla. Duraklatıldığında Mobil telefon yazan yeri tekrar Tüm adımlar olarak değiştir bu kadar.

    Xiaomi telefonlarla ilgili uyumluluk bilgileri:
    Xioami telefonlarda bildirimlerin sorunsuz ve kalıcı olarak saate gelmesi için yapılması gereken ayarlar. (Saatteki hava durumu uygulaması telefonun dili Türkçe iken konum bulamıyor, telefonda dil ayarları ingilizce yapıldığı zaman konum algılanıyor ve saatteki hava durumu uygulaması sürekli güncelleme sağlıyor)
    1- Galaxy wearable+Galaxy watch plugin+Samsung accesory service e tüm izinleri verin, pil sınırlandırmasını kaldırın, otomatik başlatma seçeneğini aktif edin 
    2- telefon dilini ingilizce yapın ve ayarlardan şu sırayı takip edin; Settings > System App Settings > Security > Boost speed > Lock apps > burada Galaxy Watch Plugin + Samsung Accessory Service seçin. Sonra türkçeye çevirin.
    Hazırlayan:@Emre Yurdakul

    Şuan ki güncel sürüm numarası nedir ?
    Tizen 4.0.0.7
    One UI 1.5
    Yazılım Versiyonu:R830XXU1BSJ6

    Tansiyon nasıl ölçülür BP LAB ?
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141097709

    ECG Tansiyon Resmi Uygulama:
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1u6qpj4Qq4wXDXu6yla50_bji0bAi4naX?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Tansiyon Nasil Ölçülür Orjinal Uygulama Samsung
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143462910

    @PuckingPerfect

    GKeyboard Limit Doldu Hatası
    limit dolacak çözümü yazayım.telefondan samsung hesabınıza giriş yapın wearable üzerinden daha sonra ayarlardan hesabınızı değiştirin başka bir mail adresiniz ile. sonra g keyboardı silip tekrar yükleyin yine tel üzerinden yapabilirsiniz. limitiniz böylece mail yenilendiği için yenilenmiş olacak. mesaj başa sabitlenebilir ihtiyacı olan çok olacak zamanla herkesin limiti dolacak 30 tl verip limit almaktansa basit bir çözüm.
    @curu.finwe teşekkürler.

    Saat Arayüz Kuponları Nereden Bulunur ?
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatchFace?utm_medium=android_app&utm_source=share
    @casiraghi 
    https://chesterwf.com/?page=1/

    Uygulama Tavsiyesi
    Ü(Ücretli Uygulamalar)

    (Ü)G-Keyboard Pro:Türkçe sesli komut desteği ile mesajlarınızı türkçe olarak yazdırabilirsiniz.Google Keyboard'ın tizene entegre edilmiş hali.
    G-Assist:Google sesli komut'un tizen için uyarlanmış hali her özellik çalışmıyor.Örnek alarm kurduramıyorsunuz yada x kişiyi aratamıyorsunuz fakat hava kaç derece,ışıkları kapat(destekli akıllı ampul),dolar tl kuru,bjk gs fb maçı ne zaman vs,x kişisi kimdir vs komutlarını destekliyor.
    (Ü)Navigator Lite:Google Maps'te rota oluşturdunuz ve sağa sola dön komutları saatinize yansıyor gideceğiniz yeri saatten kontrol ediyorsunuz(Sadece komutları yansıtır haritayı yansıtmaz.)*Sola dönünce bilekte 2 kez titresin sağa dönünce 3 kez titresin veya sesli komut verme özelliği var fakat ne kadar uğraşsamda çalıştıramadım.
    (Ü)Wrist Camera: Wrist uygulaması telefonunuzun kamerasını yönetmenizi sağlıyor.En büyük özelliği telefonunuzda kameranın açık olmasını gerektirmiyor.Kilitli ekrandada saatinizden fotoğraf çekebiliyorsunuz.
    (Ü)Translator Pro:Google translate'in saat'e uyarlanmış hali.
    Here We Go:Telefonsuz şekilde haritada yön bulmanızı sağlayan sorunsuz bir program ve tabi ki telefondaki here uygulaması ile entegreli telefondan harita açıksa komutlar saatinize yansıyor.
    Image Viewer 4 Whatsapp:Whatsapp'tan resimler bildiğiniz gibi gözükmüyor bu program sayesinde gelen mesajları görebiliyorsunuz fakat uygulamanın içine girip bakmanız lazım çok önermesemde yinede bu şekilde fotoğrafları görebilirsiniz.
    Spotify:Herkes biliyor zaten pek birşey yazmaya gerek yok.
    (Ü)What's That Song:Shazam'ın tizen'e uyarlanmış versiyonu diyebiliriz.Çalan şarkının adını buluyor.
    Samsung Camera Controller:Samsung'un kendi kamera uygulamasi wrist kadar bence etkili degil fakat para vermek istemiyorsaniz wrist'e isinizi gorecektir.Şuan sadece S10.N10 serisini destekliyor.
    [b(Ü)]AirMouse:Saatinizi bluetooth vasıtasıyla ve gyroskop yardımı ile mouse'a çeviriyor.
    (Ü)WhatsWatch:Whatsapp Web'i saatinize getiriyor.Bu sayede istediginiz kisiye istediginiz gruba aninda saat uzerinden mesaj atabilirsiniz.Tum mesajlari(eskide olsa) gorebilirsiniz.
    WearableWidget:Saatinize 3.parti widget desteği sağlıyor.Telefonunuzdaki widgetları saatiniz ile görebilirsiniz.
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]
    Cihaz çok hafif bilekte unutuyorsunuz.Gear Sport'tan geçtim Sport'la arasında 2 kat'a yakın ağırlık farkı var bu hemen belli oluyor cihazın ağırlığı gerçekten çok iyi düzeyde bilekte hiç rahatsızlık vermiyor.Ağır saat kullanınca bunun farkına varmıyorsunuz fakat ağır saat'ten hafif saat'e geçtiğinizde arasındaki fark rahatlık vs çok belli oluyor.Benim tek rahatsız olduğum konu hafıza konusu Samsung niye 4GB'da ısrar ediyor çözemiyorum.Bugün here'dan Türkiye haritasını indirdiğinizde 850 mb yer istiyor ki bu Almanyada Fransada vs'de gb'lara denk geliyor.Bu şekilde bakmazsanız yetebilir ama en azından 8GB hatta 16GB ile çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.Kaldı ki depolama artık iyice ucuzladı maliyette dramatik bir fiyat artışına yol açacak birşeyde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Ekim 2020; 9:29:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum. Neden sürekli bu konudasınız Galaxy Watch kullanıcısı olmadığınız halde? Anlıyorum diğer markanın saatinin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ve insanları ona yönlendirmek istiyorsunuz bu gayet normal fakat o saati kullanmak için aynı marka telefona da sahip olmak gerekiyor. Galaxy Watch almak isteyenlerin ise çok büyük bir kısmı Android kullanıcısı. Siz saate yönlendirirken aslında telefonu da değiştirmelerini teklif etmiş oluyorsunuz. Eleştiri yapın tabi ki fakat lütfen bırakın herkes istediği markayı, istediği cihazı kullansın. Bahsettiğiniz yanlış ölçüm kısmıyla ilgili bir yorumum yok bu arada.

    Not: Hiçbir markanın hayranı değilim. Samsung dahil.

    Bende 44mm saatimi satmak zorunda kaldım. iphone kullanıyorum son 2-3 güncelleme öncesine kadar memnundum saatimden. adım, gps ölçümlerini yaptığım testler sonucu başarılı buluyordum. otomatik antreman algılama vs çok iyi çalışıyordu. kısacası bir çok özelliğinden memnundum. Malzeme kalitesi, ekran parlıklığı özellikler bence gayet iyi. Fiyat olarak da diğer saatlere kıyasla uygundu.


    Ama bahsettiğim güncelleme sonrası cihaz iphone ile sapıttı ve nedense düzeltmediler. Telefon çalınca bazen saat takılı kalıyordu uzun süre, bu oldukça sinir bozucu oldu en baştaki satma sebebim bu oldu. Başka rahatsız olduğum ufak defek özelliklerde vardı, çok ciddi şeyler değil uzun uzun yazmayacağım. Saatten genel olarak memnundum ama satmama sebep olan bir problemde samsung telefonlara verilen ekg vb özellikler iphone için kullanıma sunulmadı. Satış yaparken ecg den bahsediliyordu madem öyle baştan deselerdi iphone için olmayacak diye. 2-3 ayda bir kullanacağım özellik aslında çokta öneli değildi olmuş ya da olmamış ama bu şekilde olması insana kandırılmış duygusu hissettiriyor. Bu da artık bardağı taşırdı.


    Birkaç ay önce iPhone kullananlara bu saati kesinlikle tavsiye ediyordum ama artık kullanılmayan özelliklerden ötürü tavsiye etmiyorum. Bu durumda samsung firmasının büyük hatası oldu bence. Çok sayıda kullanıcı kaybedecekler. Başka rakiplerde geldi. işleri zorlaşacak.


    Sattıktan sonra bende satıp çok istekli olmasamda apple watch almak durumunda kaldım. Samsung kullananlar için güzel özellikler geldi. EKG konusundaki doğruluk yanlışlık konusuna değinmiyorum youtube ve yabancı sitelerde testler var kimisine göre doğru kimisine göre değil. Ben deneyemediğim için bilmiyorum ama diğer ölçümlerden ve özelliklerden memnundum.


    Neyse durum bu. Yazılanlara çok aldırış etmeyin, herkes herkesin fikrini beğenmek zorunda değil. Saatinizi seviyorsanız ve kullandığınız özelliklerin az çok doğru olduğunu düşünüyorsanız keyfinize bakın..


    aklıma gelmişken yazmadan geçemeyeceğim burada ki fikirlerine bazı noktalarda katıldığım bazı noktalarda katılmadığım arızaeren kullanıcısının bir konuda ki yorumu gerçekten doğru. Saati satarken oldukça zorlandım. kimi zaman sıfır aldığım ürünü sıfırından daha pahalıya satmışlığım vardı, ama bu saat nedense uzun süre ilanda kaldı uygun fiyat yazmama rağmen daha da fiyat düşmek zorunda kaldım ve kendimce zarar ederek sattım diyebilirim. Bunu neden yazıyorum saat almayı düşünen arkadaşlar varsa sıfır almadan önce ilan sitelerinden temiz garantili ikinci el ilanlara baksınlar, pazarlık bile etmeden daha uygun fiyata alabilirler.

    Hocam senin bahsettiğin farkları iyi araştırıp bilgi verebilir misin?

    Bana farkları net olarak gösterirsen sevinirim çünkü bahsettiğin Samsung serilerinde sadece optik sensör kullanıldığı bilgisini hiçbir yerde bulamadım.

    Aksine ecg nin çalışma mantığı zaten electrocardiogram yani elektrik sensörü olmasa ecg olctugumuz her saatte ışık çıkartan bir yer değil ki nasıl ecg ölçecek? Optik sensör adı üstünde ışık çıkarır. Ecg sensorunun optik olması diye bir şey olamaz

    Ben sayfaları paylaşıyorum.
    Sen de paylaşırsan sevinirim
    https://support.apple.com/en-us/HT204666
    How Apple Watch measures your heart rate
    Bu sayfada

    The optical heart sensor in Apple Watch uses what is known as photoplethysmography

    Yine aynı sayfada
    Apple Watch Series 4 or later also has built-in electrodes in the Digital Crown and the back of Apple Watch, which can measure the electrical signals across your heart when used with the Heart Rate app or the ECG app

    Zaten bu ecg watch active 2 de aktive edilmemiş halde bulunan sağdaki geri butonu( appledaki crown üzerine monte edilen ecg sensorunun aynısı)

    Ayrıca başka bir sayfada da herhangi bir ecg ölçümü ile ilgili farklı bir sensör ve yöntem var mı diye araştırırken yine hepsinin aynı mantık ve sensörlere dayandığını görüyoruz

    https://www.wareable.com/health-and-wellbeing/ecg-heart-rate-monitor-watch-guide-6508

    Bu sayfada şu bölümde net anlaşılır
    How does ECG technology work?
    An ECG records the tiny electrical signals that are generated by the beating of your heart under your skin, which it presents as a trace. This then allows trained professionals, machines or wearables to understand more about how your heart is functioning – and determine if there are any abnormalities

    Yani elektrik sensörü yoksa ecg özelliği olamaz.
    Optik sensör ile ecg ölçüyor diye bir şey yok.
    Sadece Apple cihazlarda elektrik sensörü var diye bir şey yok.

    Medikal cihazlardaki EKG ile saatlerdeki EKG farkı da anlatılmış.
    Tek farkı 12 sensör yerine farklı yerlerden ölçüm alan medikal cihazlara karşılık saatlerde tek sensör var o nedenle detaylı ve net ölçüm alma olasılığı düşük olduğu bahsediliyor.

    The biggest difference between an electrocardiograph at a hospital and the ECG tech in your Apple, Fitbit or Samsung smartwatch is the first is a 12 lead and the latter is a single lead. In the simplest terms, the 12 lead is taking lots of readings about your heart – the single lead is taking one.



    Lütfen sen de araştırıp bana farklarını anlat ki herkes aydınlansın
    active 2’yi yaklaşık 1 aydır iphone ile kullanıyorum. Öncelikle sadece satın almış olduğum için değil, tarafsız bir gözle baktığımda çok net memnun kaldığımı söyleyebilirim. Huawei gt 2 karşılaştırmalara girmeyeceğim, active 2 nin tipi, uygulama tema bolluğu beni fersah fersah tatmin etti.

    Şöyle ki, ios ile kullanımda yabancı kaynaklardan forumda olmayan bir iki kalem bilgi edindim. Reddit galaxy watch bölümünde baya bilgi paylaşılmış. ios kullanıcıları için önemli olduğunu düşündüğüm bir iyi bir de kötü haberim var. Buradan aktarmak isterim

    Öncelikle kötü haber; saatten whatsapp erişimi için herşeyi denedim. Yok arkadaşlar, girilmeyen whatsapp yapmış adamlar :) denediğim yöntemler: Galaxy store’da Almanların yapmış olduğu bir programla qr kodu okutarak girilebiliyormuş artık kullanılmıyor, zaten 3. tekil şahısların verilere erişmesi probleminden dolayı güvenmemiştim programa. İkinci yöntem saatten web uygulamasından internete girip galaxy storedan whatsapp indirmeyi denedim cihazda desteklenmiyor dedi indirilmedi. Üçüncü olarak yine saatte internetten whatsapp web’e girmeyi denedim qr kodu okutan sayfa açılmadı. Siteyi mobil site ve web sitesi olarak değiştir dememe rağmen whatsapp indirme sitesine yönlendiriyor. usulca umudu kestim :))

    İyi haber ise ios da erişilemeyen saat temaları, uygulamalar. Bildiğiniz üzere saat uygulaması dükkanında ios kullanıcıları için kısıtlı indirmeler mevcut, herşeyi uyarlamamışlar. Herşeye ulaşmak için bir yöntem: google hesabınızla bir android cihazda oturum açıp saati o cihazla eşleştirip dükkandan istediğiniz uygulamayı, watchface satın aldığınız takdirde daha sonra saati sıfırlayıp ios cihazınıda tekrar oturum açıp eşleyip, saat üzerinden galaxy store ugulamasından satın aldıklarım kısmını açıp tekrar saate indirip sorunsuz kullanabilirsiniz. Bir nebze uygulanabilir, artık annenizin babanızın yada arkadaşınızın telefonuna bir süreliğine göz dikersiniz yapacak birşey yok :)) hayırlı forumlar👍🏻
  • İlk resimler de benden olsun.

    44mm cloud silver renk alüminyum model. Bileğiniz çok ince değilse 44mm gayet uygun olur.



    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]




  • Saatin çok güzel kardeş, diğer sayfa da verdiğin cevap için değil teşekkür ederim.kazasiz kullanalım saatlerimizi bir yere çarpacak dıye çekiniyorum. Bu arada gecd saati kapattım, sabah açtım direk o süreyi bu kadar saat uyudun doğru mu kaydet diye çıktı hoşuma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati şimdi almak mantıklı mı, sonra fiyat düşer mi, kampanyadan faydalanmak için almak mı lazım çok kararsızım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertank07

    Saatin çok güzel kardeş, diğer sayfa da verdiğin cevap için değil teşekkür ederim.kazasiz kullanalım saatlerimizi bir yere çarpacak dıye çekiniyorum. Bu arada gecd saati kapattım, sabah açtım direk o süreyi bu kadar saat uyudun doğru mu kaydet diye çıktı hoşuma gitti
    bu özellik çok iyiymiş.Saati kapatınca demek sabah açınca uyudun mu diye soruyor çok iyi özellik bugün deneyeceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet buraya geçtik.
    Teknosadan ön sipariş yaptım.1699 tl ve powerbank kampanyasi geçerli.
    Saat bu hafta içinde,hediye powerbank 1 ay içinde elinize ulaşır dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyasiyabend

    Saati şimdi almak mantıklı mı, sonra fiyat düşer mi, kampanyadan faydalanmak için almak mı lazım çok kararsızım
    Bu kararsızlıgı ben de yaşadım.su an 1700 ila 1800 tl satiliyor. Aylar içinde 1500 lü rakamlar ile satilır diye ongordüm.
    Hediye powerbank 330 tl resmi fiyatı var.internette en ucuz 270 tl satiliyor.bana 1430 tl ye gelir dedim ve bu fiyata hayatta düşmez diye onsipariş verdim.
    Kaldıkı powerbank harika bir ürün wireles ozellikli 10 000 mah çok guzel bişey.
    Diirek satsam 250 den hemen gider.1450 ye gelir.bu fiyata düsmez ama hadi düsse bile seneye yenisi çıkınca düşer.1 sene kullandiğın yanına kar kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Eylül 2019; 20:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremalp

    Bu kararsızlıgı ben de yaşadım.su an 1700 ila 1800 tl satiliyor. Aylar içinde 1500 lü rakamlar ile satilır diye ongordüm.
    Hediye powerbank 330 tl resmi fiyatı var.internette en ucuz 270 tl satiliyor.bana 1430 tl ye gelir dedim ve bu fiyata hayatta düşmez diye onsipariş verdim.
    Kaldıkı powerbank harika bir ürün wireles ozellikli 10 000 mah çok guzel bişey.
    Diirek satsam 250 den hemen gider.1450 ye gelir.bu fiyata düsmez ama hadi düsse bile seneye yenisi çıkınca düşer.1 sene kullandiğın yanına kar kalır.

    Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam,kararsızlığımı giderdin yarın teknosa ya filan bakayım mağazadan daha uygun olursa alayım,olmadı netden sipariş vereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Powerbank evet çok güzel bişiy s10u olan içinde çok kullanışlı fakat şu an hiçbir
    powerbank 250den gitmez gibi ticwatch 780tl olan saat 480tl ye çok zor gitti.
    Powerbank 2.ci eli olan bir şey değil gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyasiyabend

    Eyvallah hocam,kararsızlığımı giderdin yarın teknosa ya filan bakayım mağazadan daha uygun olursa alayım,olmadı netden sipariş vereyim.

    Alıntıları Göster
    Teknosa şu an magazalarda yapiyor ön sipariş.nette yok.
    Teknosa larin icinde Samsung temsilcisi promasyon elemanı oluyor.Ona soyle ve hediye kampanyasını hatirlat.
    Yanlız kampanya son günü yarın diye hatırliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Eylül 2019; 20:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertank07

    Powerbank evet çok güzel bişiy s10u olan içinde çok kullanışlı fakat şu an hiçbir
    powerbank 250den gitmez gibi ticwatch 780tl olan saat 480tl ye çok zor gitti.
    Powerbank 2.ci eli olan bir şey değil gibi.
    Paketi hiç açma o zaman gider.
    Sadece powerbank değil ,wireles sarj cihazı aynı zamanda.
    sadece wireles şarj cihazları bile samsun marka 350 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Eylül 2019; 21:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye ürün sayfasında kampanya detayları mevcut. Kampanyanın 31 Ekim'e kadar olduğunu belirtmişler

    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: microgenius

    Samsung Türkiye ürün sayfasında kampanya detayları mevcut. Kampanyanın 31 Ekim'e kadar olduğunu belirtmişler

    Aynen hocam bende ekim de bitiyor sandım, eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar saatte gerçekten gerekli görüp yüklediğiniz, uygulama var mı? Youtube be navigasyon gerçekten ihtiyaç doğar mi, yüklediğiniz uygulamaları yazabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Hepsiburada.com üzerinden 44 mm gümüş alüminyum versiyonun siparişini vererek aranıza katıldım. Ön siparişe istinaden hediye edilen taşınabilir, kablosuz şarj cihazı cezbetmedi değil. Bakalım Gear S3 Frontier'dan sonra nasıl bir deneyim olacak?

    Hediye için herhangi bir yere başvuruda bulunmamız (Örn: Kampanya zamanı uygulaması) gerekmiyor, değil mi?
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Here wego ve Kamera Kontrol haricin de daha birşey yüklemedim. Ihtiyac duymadım. Ama daha tecrübeli arkadaşlar olmazsa olmazları bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzi_ko -- 29 Eylül 2019; 22:25:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    Ben de Hepsiburada.com üzerinden 44 mm gümüş alüminyum versiyonun siparişini vererek aranıza katıldım. Ön siparişe istinaden hediye edilen taşınabilir, kablosuz şarj cihazı cezbetmedi değil. Bakalım Gear S3 Frontier'dan sonra nasıl bir deneyim olacak?

    Hediye için herhangi bir yere başvuruda bulunmamız (Örn: Kampanya zamanı uygulaması) gerekmiyor, değil mi?
    Gerekmez sanırım samsung türkiye'den aldınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileride tabi ki fiyatı düşecektir.Galaxy Watch Active 1200 liradan çıktı.Şuanda 999 liralara alınıyor farklı kampanyalarla bu fiyatı 899'a kadar çekmek mümkün.Active 2'de ortalama 250-350 lira aşağıya gelir zamanla.44 mm 1500'e 40 mm 1300'e zamanla alınır.Powerbank işe yarar kesinlikle kötü bir ürün değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten çoğu gerekli uygulama saatle birlikte geliyor.
    Benim saaatimde olan programlar:
    Here We Go
    G-Translator Pro
    Facer(Farklı arayüzler istiyorsanız)
    Spotify

    Yüklemeyi almayı düşündüğüm:
    G-Keyboard Pro

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    Ben de Hepsiburada.com üzerinden 44 mm gümüş alüminyum versiyonun siparişini vererek aranıza katıldım. Ön siparişe istinaden hediye edilen taşınabilir, kablosuz şarj cihazı cezbetmedi değil. Bakalım Gear S3 Frontier'dan sonra nasıl bir deneyim olacak?

    Hediye için herhangi bir yere başvuruda bulunmamız (Örn: Kampanya zamanı uygulaması) gerekmiyor, değil mi?
    Hayırlı olsun diyelim.
    Samsung un sitesinden kampanya koşullarına bir baksanız iyi olur.sanki samsung.com haricinde biyerden alınca form gibi bisey doldurmak lazım diye aklımda kalmış benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.