Şimdi Ara

i5 9300h ve GTX1650 yeni laptop oyunlarda düşük FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda sinirden çıldırmak üzereyim,beş bin küsür lirayı çöpe atmış gibi hissediyorum kendimi. HP Pavilion Gaming 15 model laptop satın aldım daha 1 hafta bile olmadı. Her oyunda düşük FPS alıyorum. Bu sistem ile Lol orta ayarlar 120 fps,Euro Truck Simulator 2 - 60 fps, PUBG Lite 120 fps, CS GO 110-120 fps ile oynuyorum. Ve fps düşüşleri oluyor oyunlarda. Aynı sistemli hatta aynı marka model laptop ile izlediğim youtube videolarında bu oyunlarda 250-280 FPS ile oynuyorlar. Yardımcı olan birisi olursa gerçekten hayır duası edeceğim. Windows 10 ve grafik kartımın sürücüleri güncel bu arada. Prizde ve yüksek güç modunda çalıştırıyorum bilgisayarı oyunlarda. Yine aynı.

    Ayrıca bilgisayar olur olmadık yerde takılabiliyor ilk aldığım günden beri. Acaba sıkıntılı bir ürün mü satın aldım? Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.



  • Bios güncellemesini varsa yap, nvidia game ready olan driverin son sürümünü kur, geforce experience ayarlar kısmında whisper mode ve battery optimizer açıksa kapat, aklıma gelenler bunlar, bendeki pcde hp omen i5 9300 işlemcili 1660ti ekran kartlı ama herhangi bir fps veya drop sorunu yok, oyunlar ssdye kurulu.
  • Aynı pc ve aynı sorun bende de var acaba bir çözüm bulabildiniz mi?
  • Hocam ürünün tam modeli nedir? Ben de sipariş ettim aynı üründen daha gelmedi elime tabi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken aniden donup kalma gibi bir sorun mu oluyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.