Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
193
Favori
37.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt
    Butceniz granada belek icin yeter diye tahmin ediyorum hocam.Cocugunuz var ise Aquaparkindan dolayi cok memnun kalirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amara prestige elite otel hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Daha önce Paloma Grida Belek'te eşim ve 7 yaşında oğlum ile 3 sene üst üste konakladık. Çokta memnunuz fakat bu sene henüz fiyatları açıklanmadı ve dengi olan otellere baktığımda 7000-9000 arası fiyatlar çok fazla. 29-04 Eylül 6 gece için konaklamak istediğimiz Amara Prestige Elite otel 5700tl. Memnun kalır mıyız? Paloma Grida dengi bir otel midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Bana da atmışlar bugün. Factsheet talep ettim kendilerinden. Yalniz bu sefer konserler biraz azalmış gibi geldi. Sizin de dikkatinizi çekti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Konser tarihleri


    2020 F/P Tatil Fırsatları
    2020 F/P Tatil Fırsatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • granada temmuz 5 gece 7800 yapmış. 4k ile başlayıp aynı erken rezervasyon döneminde 7,8 k fiyata çıkması hakikaten ilginç.

    voyage bodrum ile aynı fiyat olmuş :)

    amaçları önceki senelere düşük fiyata sattığı kişilerin f/p yönünden verdiği yüksek puanlar sayesinde puanını arttırıp, bilinçsiz müşteriye 7-8 k civarına tatil kitlemekmiş demek ki.

    keza şu anda puan olarak baktığımızda 9,2 gibi bir puanı var çoğu kaliteli otelin üzerinde ama bu puanlar genelde verilen paraya göre alınan hizmetin kıyası ile verilen puanlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 14 Kasım 2019; 9:22:46 >
  • Konaklama vergisinde yüzde 2'ye dönüş
    Sektörün, doğrudan fiyatlara yansıyacağı için turizmi olumsuz etkileyebileceği itirazında bulunduğu konaklama vergisinde değişikliğe gidiliyor. Vergi oranı, teklifin ilk halindeki gibi yüzde 2'ye çekiliyor.

    Sektörün itirazlarını da dikkate alan AK Parti yönetimi, Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri dün başlayan teklifte konaklama vergisini önergeyle teklifin ilk halindeki gibi yüzde 2’ye çekmeyi düşünüyor.
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201911141040622141-konaklama-vergisinde-yuzde-2ye-donus/?utm_source=https://t.co/XfaoFNsSm9?amp=1&utm_medium=short_url&utm_content=AvHV&utm_campaign=URL_shortening
  • Tatil denilince değişemeyeceğim tek ismi Alva donna Exclusive Hotel spa Belek dir.... Şuana kadar 4 kez konakladık ve sürprize yer vermemek için burada konaklamaya da devam edeceğim.tercihim herzaman 4 gece 5 gün oldu.. 2015 balayı 2016 da evlilik yıl dönümü 2018 ve 2019 da çocuğumuzla ailece kusursuz bir tatil geçirip her seferinde oradan ayrılmanın verdiği hüzünle evimize döndük. 4 senedir 6 iş arkadaşımın 4 akrabamızın önerilerimle buraya gitmesine vesile oldum her giden aynı memnuniyetle hayranlıkla ayrıldı.. 2015. 2016 da fiyat 1500 TL civarlarıydı tabi şimdi bu fiyatları bulmak imkansız 6000. 7000 binleri bulur.. 2020 fiyatları kasım ayı sonlarında açıklanıyor tercihim yine burası olacak.. Deluxe oda tercih edeceksin bakacaksın keyfine. Artık çalışanlar bile ailece tanıdı bizi otelin müdürüyle bile diyalog halindeyim.. Bir kaç kez kara oda seçtiğim halden deniz manzaralı küvetli oda jesti.. Odalara kadar çikolata pasta meyve tabakları ikramları kusursuzdur. Çocuklar için ek gıda mamaları havuz aktifiteleri her gece arena şhowları a dan z ye yemek menüleri herşeyi ile kusursuzdu.fiyatı 10 bin de olsa bilmediğim otele gideceğime tercihim yine Alva olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamla işim olmaz memnuniyetimi dile getirmenin neyi reklam.tripadvisör ve bir çok platformda takip ederek memnuniyetleri görmeniz mümkündür zaten.bu klasmanda otellerin reklama ihtiyacı yoktur. Arayış içinde olanlara tavsiyede bulundum gönül rahatlığıyla gidebilirler parasının hakkını veren bir otel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tusecine

    Tatil denilince değişemeyeceğim tek ismi Alva donna Exclusive Hotel spa Belek dir.... Şuana kadar 4 kez konakladık ve sürprize yer vermemek için burada konaklamaya da devam edeceğim.tercihim herzaman 4 gece 5 gün oldu.. 2015 balayı 2016 da evlilik yıl dönümü 2018 ve 2019 da çocuğumuzla ailece kusursuz bir tatil geçirip her seferinde oradan ayrılmanın verdiği hüzünle evimize döndük. 4 senedir 6 iş arkadaşımın 4 akrabamızın önerilerimle buraya gitmesine vesile oldum her giden aynı memnuniyetle hayranlıkla ayrıldı.. 2015. 2016 da fiyat 1500 TL civarlarıydı tabi şimdi bu fiyatları bulmak imkansız 6000. 7000 binleri bulur.. 2020 fiyatları kasım ayı sonlarında açıklanıyor tercihim yine burası olacak.. Deluxe oda tercih edeceksin bakacaksın keyfine. Artık çalışanlar bile ailece tanıdı bizi otelin müdürüyle bile diyalog halindeyim.. Bir kaç kez kara oda seçtiğim halden deniz manzaralı küvetli oda jesti.. Odalara kadar çikolata pasta meyve tabakları ikramları kusursuzdur. Çocuklar için ek gıda mamaları havuz aktifiteleri her gece arena şhowları a dan z ye yemek menüleri herşeyi ile kusursuzdu.fiyatı 10 bin de olsa bilmediğim otele gideceğime tercihim yine Alva olur.
    Bende toplamda 4 kez alva otellerinde konakladım. kusursuz dediğiniz, odaya pasta çikolata ikramı flan hiç göremedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 14 Kasım 2019; 13:49:2 >
  • Kendi kendilerine getirmediler tabiki her odaya mümkün olmaz böyle birşey.. Arayıp rica ettim her seferinde bu sebepten dolayı odamıza kadar getirdiler..tekrar tercih ettiğimizden öteri bir çok ayrıcalık da sundular..eksi yönü diyebileceğim birşey yaşamadım fakat her yerin artısı olduğu gibi eksisi de vardır illaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Tüm konserlere denk geliyorum, iptal tarih değişikliğinden kurtuldum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.