Şimdi Ara

LETGO DA HİÇ BİR ŞEYİN SATILAMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
1
Favori
35.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sıfırı 1000 liralık ürünü 400 TL den satisa koyuyorum. abi 100 lira olurmu diye mesajlar geliyor. i5 6. nesil rx580 8gb kasa koydum 2500 den yüzüne bakan yok. yalandan 3000e gtx1080ti, i7 8700k 16 ram sıvı soğutmalı kasa ilanı koydum toplamı 10000 küsür. adamlar hala 2000 olurmu kutusu varmi felan diye mesaj atıyor 😂😂😂 işin kötüsü buradaki hastalıklı üyeler sahibinden. com a da sıçradı ordada birsey satılmıyor artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 10 Eylül 2019; 20:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yemin ediyorum aynı konuyu açacaktım aylardır üşeniyorum. Birde her zaman ki troll muhalifler gelirde kanser ederler diye konuyu açmayı erteliyodum.

    Letgo çok başka bir yer. Kelimeler yetmez anlatmaya. İnsanı kanser eder Letgo. Ben hayatımda bu kadar saçma bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar cahilin olduğu bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar ölücünün olduğu bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar dilencinin olduğu bir satış platformu görmedim. Hiç bir şey satamıyosunuz.

    Bakın H İ Ç B İ R Ş E Y satamıyorsunuz!

    Pazarlık sormayan bir insana rastlamadım letgo'da. Fiyatı 1000 lira olan ürüne 50 lira yazın yine pazarlık ederler 20 lira teklif ederler. Cahilliğin dolu olduğu bir platform letgo.

    Sıfırı 450 lira olan hiç kullanmadığım sadece kutusunda durduğu sürece garanti süresi azalan sony kulaklığı 250'ye yayınladım, gelen mesajların tamamı pazarlık mesajı. Adamlar kör cahil ürün hakkında bilgileri yok sürekli pazarlık peşindeler. DH ölücüleri bunların yanında melek kalır. Çünkü DH ölücüsü zeki oluyor. Letgo'dakiler hem ölücü hem cahil. Neyse ben bu kulaklığı sahibinden ile 250'ye sattım. Sonra letgo'da deneme amaçlı 150 liraya düşürdüm, yine pazarlık mesajları geldi şaka gibi. Satamıyorsunuz hiç bir şey. Millet almayacağı şey için pazarlık yapıyor. Normalde o kulaklığı 200 liraya ilana koysam azıcık aklı olan bir tüketici havada kapar o fiyata. Ben 150 yapıyorum deneme amaçlı gelen tüm mesajlar pazarlık teklif ediyordu. Bu hem cahillik hem ölücülük başka bir açıklaması yok. 100 lira yapsam bu sefer 50 olur mu diyecekler.

    Yakın zamanda yine bi laptop koydum ilana 275'e koydum pazarlık ile 250'ye satıcam. Her gelen 200 diyor 150 diyor sürekli bir fiyatı öldürme çabası. Yine sahibinden ile başka şehre 250'den sattım laptobu. Yine deneme amaçlı fiyatı 150 yaptım Letgo'da. 90 teklif eden mi dersin 70 teklif eden mi dersin resmen küfür ediyolar. Ha birde ürün beğenmiyorlar. Diyor ki 100 olur mu, tamam olur diyorum. Bu sefer şarj süresini beğenmiyor, ekran kartı azmış diyor, oyun oynanır mı diye soruyor. Adamı cidden kanser ederler. Cahillik, bilgisizlik, kültürsüzlük, ölücülük tamamı var.

    Daha böyle bir sürü örnek var. 20-25 ilan yayınladım şimdiye kadar 1 tanesini bile satamadım Letgo'dan. Tamamını ya DH ile ya da sahibinden ile sattım. Sonrasında bir çoğunun fiyatını deneme amaçlı ölü fiyat yaptım Letgo'da ama yinede 1 kişi çıkıp da alıyorum demedi. Hepsi saçma sapan sorular sorup, pazarlık etme derdindeler. Birde hepsi ayarsız. 450'ye koyulan bir ürün pazarlık ile 400'e alınır. Bunlar 250 teklif ediyor, 300 teklif ediyor. Pazarlık konusunda da ayarları da yok.

    Kesinlikle hiç bir şey satamıyosunuz. Milletin derdi bir şeyler almak değil bir şeyleri dilenmek. Yaptıkları resmen dilencilik. 5 liralık ürüne pazarlık diyenleri gördüm. 1 kişi değil hemde birden çok.

    Tabi Letgo'da sorunlu satıcılarda var. Sıfırı 1000 lira olan 3 parça ürüne 1200 lira isteyen var. Sıfırı 3000 olan ürüne 4500 isteyen var. Adam zamanında piyasa aşırı kötüyken 5000'e almış, piyasadan haberi yok yazıyor 4500.

    Alıcı taraf tabi ki daha kanser. Letgo'da aklı başında alıcı %5 falandır. Geri kalan %95'lik kısım yukarıda tarifini yaptığım tayfa. Amaçları bir şeyler almak değil, dilencilik yaparak bir şeylere sahip olmak. 500 liralık ilana 50 lira bile teklif yaparlar. Çünkü düşük zekaları ve dilencilik huyları onları buna itiyor. Bir kısmı al/satçı tayfa. DH'de de var böyle al/satçı onlarda ölücü oluyor genelde ama en azından DH ölücüsü zeki oluyor. Letgo'da adam resmen yalvarıyor ölü fiyattan almak için. Alıp kendisi 2 katı fiyatına satacak.

    Artık pazarlık diyeni engelleyip geçiyorum. Bir gün bir şey satarsam Letgo'dan kutlama yapıcam. Bu kadar cahilin ve ölücünün olduğu bir platform daha görmedim ben çünkü.
    Ben telefon bilgisayar ve tablet sattım ama satana kadar biyerim çıktı buraya yazıldığı gibi çoğu insan beleşçi bedavaya versen yol paramı ver derler anlamadığım nokta şu madem 500 lira paran var neden 900 liralık ürüne yazıyorsun? Bu tiplerden tiksindiğimden mi bilmiyorum ama bişey alırken pazarlık yazmıyorum ilandaki fiyatı neyse onu veriyorum zaten beni aşıyorsa bakmıyorum bile
    LETGO, al-sat ruhlu abilerin/ablaların, helada sıçarken açık deterjanı, sofrada yemek yerken izlediği televizyonu bile satmaya kalktığı, satarken 10 yıllık mallara sıfıra yakın ücret isteyip, alırken yok pahasına bir şeyler kapatmaya çalıştığı, çakalların, dolandırıcıların cirit attığı bir zırvalıktır... Üye dahi olmadım o derece tiskinç yaw...
  • Haklısın bayadır birşey satamıyorum.İlanlar az görüntüleniyor artık.

    Basit tablet ilanına 2 günde 50 kişi yazıyor.Alıcı yok sordukları soruların hepsi ilanda yazıyor.Piyasa bitmiş aptallar bir yandan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi paralı ilan verdirmek için nasıl yapmışlarla görüntülenme sayısı %500 azaldı. örneğin eskiden bi ilan verdiğimde 24 saat içinde 100 130 arasi görüntülenme alıyordu şimdi 20 30 u geçmiyor. zaten üyelerin %99 u bedavacı. bende sahte ilan açıp eğleniyorum. 600 700 e ps4 felan koyuyorum 1 saatte 500 mesaj geliyor sonra satıldı yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LetGo'dan ürün satmak zaten pek mantıklı değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir seyi kirip çöpe atmak letgodan satis yapmaktan gelen manevi hazdan cok daha fazlasini veriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hayır

    Sen yardıma ihtiyacı olan birisin

    Seni seviyorum

    Böylece sevgim seni iyileştirecek

    Çünkü ilgi besindir

    Sevgi ilaçtır

    Sevgi=aşkın en güzel çiçeği

    Saatlerdir su yok hiperaktif mesane hastasiyim 3 saattir cisimi tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    Uyudum uyandim yuzumu yikayamadim

    Yardım edin

    https://www.youtube.com/watch?v=db6QIx11vMA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 10 Eylül 2019; 21:15:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • televizyon satıyorum boydan boya ölü pikseli var adamın teki sağlam bir tokat at düzelir diye mesaj atmış.ama son 2 hafta içinde 3 tane ürün sattım (buharlı temizleyici-elektrikli fırın-çamaşır makinesi)
  • Eski pc parçalarını sattım ben de bi telefon sattım yine gayet gidiyor ürünler benim çevremde
    Deli olduğum nokta şu, adam telefonu 1 yıl kullanmış 2000 fiyat koymuş sıfırına bakıyosun 2100 tl . Aga mal mısın sen ya ? Sonra akıllı bileklik kordonlarını 20 den satıyolar internette 13 falan.
  • Geçen salak gibi ilanı öne çıkarmak için 15 tl ödedim. Bir halt olmadı. Tarkan bileti satıyorum arkadaşlar alın konsere gidin😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yalandan ucuz ilan açıp gelen mesajlara cevap vermiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor da satın. oranın müşterileri gayet iyi. adam beğenirse sorgusuz sualsin şak diye alıyor.

    i5 işlemciyi ayrı olarak satıyor musun? satıyorsan fiyatı ne? ben intel pentuam g4560 kullanıyorum işlemcimi yükseltmek istiyorum
  • Aslında bu durumdan LetGo geliştiricilerinin de suçu var. İsteyen mesajı kapatmalı ve ilana girince ilk kocaman özellikler, açıklama yazmalı. Program mal olunca kullanan insanlar da haliyle ultra mal tayfadan oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak bak tam şu an gelen mesajı açtım letgodan sattığım şey satranç takımı 40 liraya koymuşum adam yazmışki X adlı instagram sayfam var size 120 lira değerinde bilmemne foto kolajı yapalım karşılığında bana bu ürünü ve 30 TL nakit verin. Kafalara gel ben elimdekinden kurtulmaya çalışıyorum kel alaka adam bana foto kolajı falan diyor. Böyle bir sürü insan var Türkiye'de hayal edin işte.
  • Ben de aylardır satamadım 30 kişi telefon no istedi hiçbiri aramadı
    Laptop çantası iphone xs max espresso makinesi falan
    Paraları yok gene de mesaj atıyorlar şu kadar olur mu bu kadar olur mu yok düzgün birşey deseler neyse de 1000 tl lik ürüne 200 olur mu 70 tl logitec 17 inc laptop çanta zor bulunur ucuzda değildir 70 yazmışım herif 40 olmazmı lan çanta lan bu çanta pazarlık yapılırmı alacan geçecen milyon dolarlık mı bu ürün sanki
    İnsanlarımızda ticaret ahlakı yok en büyük sorun burda
    İkinci sorun ise durumları paraları yok bir umut belki verir diye boş beleş mesaj atıyorlar abi öğrenciyim olmaz mı salak salak şeyler
    Bir tüyo vereyim ilanı paylaşınca 1 gün tutup silin yine ilan verin üstlerde çıksın hep yeni ilan diye
    Eski ilanlar alta gidiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 10 Eylül 2019; 23:19:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • letgo da 50-100 luk esyalar yuruyor.. agir ölücü mekani :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Eski pc parçalarını sattım ben de bi telefon sattım yine gayet gidiyor ürünler benim çevremde
    Deli olduğum nokta şu, adam telefonu 1 yıl kullanmış 2000 fiyat koymuş sıfırına bakıyosun 2100 tl . Aga mal mısın sen ya ? Sonra akıllı bileklik kordonlarını 20 den satıyolar internette 13 falan.
    Kesinlikle katılıyorum. Bence satılmıyorsa bundan satılmıyordur. Adamlar sattığı ürünün ikinci el olduğunun farkında değil. Tamam ürünün çok temiz olabilir, benimde ölücülük gibi bir niyetim yok ama normal olarak sıfırından daha ucuza alabilmek için oradayım.

    Adam sıfırı 1000 TL olan ürüne 900 TL fiyat koymuş, e kargoda bana aitmiş.

    Ya öyle ilanlar var ki ürünün sıfırından pahalı bir şekilde ilana koymuş adam. Zaten artık genel olarak ikinci el ürün almayı bıraktım.




  • ben saçma mesajlarla kafa buluyorum eğlence çıkıyor. Tavsiye ederim stres attırıyor.
    bu arada fiyat öldüren kadar abartan da var adam 1650 tlye ip6 koyuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abboww

    Ben de aylardır satamadım 30 kişi telefon no istedi hiçbiri aramadı
    Laptop çantası iphone xs max espresso makinesi falan
    Paraları yok gene de mesaj atıyorlar şu kadar olur mu bu kadar olur mu yok düzgün birşey deseler neyse de 1000 tl lik ürüne 200 olur mu 70 tl logitec 17 inc laptop çanta zor bulunur ucuzda değildir 70 yazmışım herif 40 olmazmı lan çanta lan bu çanta pazarlık yapılırmı alacan geçecen milyon dolarlık mı bu ürün sanki
    İnsanlarımızda ticaret ahlakı yok en büyük sorun burda
    İkinci sorun ise durumları paraları yok bir umut belki verir diye boş beleş mesaj atıyorlar abi öğrenciyim olmaz mı salak salak şeyler
    Bir tüyo vereyim ilanı paylaşınca 1 gün tutup silin yine ilan verin üstlerde çıksın hep yeni ilan diye
    Eski ilanlar alta gidiyor
    aynen şu bu olurmu diyorlar pazarlık yapıp no istiyorlar sonrA ne arayan ne soran var. burdaki prensip 1000 lira sıfırı olan malı 200 250 liraya satarsan senden iyisi yok. 500 600 dersen kesinlikle satılmıyor. satarkende 1 liralık ürüne 3 4 lira yazıp bide takas olurmu diye geçirmeye çalışıyorlar. %97 si bu kafada kullanıcıların. bunlara mal satacagina gidip 2. elcilere veririm daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.