Şimdi Ara

RTX 2060 İ7 9700K - RTX 2070 İ7 9750H - RTX 2060 İ9 9900K - HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bu yüzden rhino, 3dmax gibi programları yoğun seviyelerde kullanıyorum 700 mb lara kadar çıkan dosya boyutlarıyla karşılaşıyorum ve baya kasmalar oluyor ayrıca lumion vray gibi render motoralarınıda kullanırken yüksek mb lı dosyaları attığımızda kasmalar yapıyor. Şu an Alienware R4 gtx 1070 - i7 7700hq - 16 ram - 256 ssd 1920 kullanıyorum. laptopu değiştiricem ve yeni laptop bakınıyorum alienware in yerinde teknik servisinden vesaire memnunum ama monster düşünüyorum fiyat performans lazım şu an bana.(not masaüstü kurmayacağım) aklımda 3 model var.

    1. model :https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487496&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR (RAMİ 32 GB A yükselttiğimde VE SSD YE 512 YE yükselttiğimde 14500 TL YE GELİYOR)

    2. model :https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V18-2.html (yükseltmesiz alırım)

    3. model :https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V18-1-1.html (yükseltmesiz alırım)

    işlemci ve ekran kartları değişiyor tabi modellerde sizce sorunsuz devam ettiricek model hangisidir beni ? Veya bunlardan daha iyi kalitede bir pc öneriniz varsa bu fiyatların altına söylerseniz sevinirim iyi günler.. fiyat düşünmeyin performans olarak cevaplarsanız sevinirim oyunlar benim için arka planda kalıyor. genelde 3d çizim ve render programları ve video efekt programları(after effects, premier pro)için kullanıyorum.







  • Mobil işlemci ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır rtx2060 2070 i7 9750h bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz monster olması da şart değil
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    yani aslında merak ettiğim rtx 2060 i7 9700k 512ssd 32 ram mi alayım yoksa rtx 2070 i7 9700k 16 ram 256 ssd mi alayım laptop için ram ve ssd ler biraz aklımı karışıtıryor hocam hangi sistemde daha iyi performans alırım sizce ?
  • atilgannnn A kullanıcısına yanıt
    Tabiki rtx2070 9700k ikilisi daha iyi sonuç verir günümüz şartlarında 16gb bellek fazlasıyla yeterlidir ona pek aldırış etmeyin ssd de kapasite avantajı dışında fark yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Tabiki rtx2070 9700k ikilisi daha iyi sonuç verir günümüz şartlarında 16gb bellek fazlasıyla yeterlidir ona pek aldırış etmeyin ssd de kapasite avantajı dışında fark yok.
    teşekkürler hocam ilginiz için.
  • Monster alinmaz. Teknik servise urun yolladim. Kagida vs cizdim sorunu. Bana daha kotu yapip geri yolladilar saygisizca. Sonra geri tekrar yolladim kavga gurultu. Sorunu cozemediler ust kasa degistirdiler bi de mentesede sorun olmamasina ragmen rapora mentese sorunlu demisler dalga gecer gibi. Laptop gelir gelmez sattim. Suan msi aldim memnunum. Bu paralar monstera vermem ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Monster alinmaz. Teknik servise urun yolladim. Kagida vs cizdim sorunu. Bana daha kotu yapip geri yolladilar saygisizca. Sonra geri tekrar yolladim kavga gurultu. Sorunu cozemediler ust kasa degistirdiler bi de mentesede sorun olmamasina ragmen rapora mentese sorunlu demisler dalga gecer gibi. Laptop gelir gelmez sattim. Suan msi aldim memnunum. Bu paralar monstera vermem ben.
    Keşke satmayıp iade edip parasını alsaydın hatalıysa ürün. Ben alienware yi öyle yaptım üstüne para koyup bunu alıcam işte saydığım donanımları bu fiyata satan bi marka yok başka o yüzden kararsız kaldım. 4. laptopum yıllardır bende monster almıyorum bi deneyim dedim artık bu donanımları görünce. ömür boyu bakım servisi varmış ücretsiz oda güzel bi nokta. belki sana patavatsızı gelmiştir teknik servisin fena değil diyor arkadaşlarda kararsız kaldım işte dostum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.