Şimdi Ara

GREEDFALL TÜRÇE YAMA İSTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR OYUNA BAKTIM DA GÜZEL BİR OYUNA BENZİYOR ÇEVİRİYE DEĞECEK BİR OYUN EL ATAN ARKADAŞLAR ÇIKAR MI ACABA ?GREEDFALL TÜRÇE YAMA İSTEK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 10 Eylül 2019; 16:18:25 >



  • Bir grup veya her hangi birisi demedim bir dergi aracılığı ile spiders firmasına böyle bir istediğimiz oldugunu ve gönüllü olarak çevirme konusunda işlemleri yapıcağımızı bildirdim. Bundan sonrası onlardan gelicek olan haberi beklemektir. Kendileri gönüllü çevirmenlik olayını hoş karşılıyorlar. Firmanın mail adresleri her yerde bulunuyor sizde başvurabilirsiniz kendileri çok bu konularda önem veren bir firma :)
  • genel tool ve stringler için dosyalar hazırlanıyor.. Bu güzel oyun için ayretten resmi dil desteği içinde spiders ile görüşmelere başlanıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byramklc -- 10 Eylül 2019; 19:2:44 >
  • Byramklc B kullanıcısına yanıt
    Resmi dil derken grup bazlı mı? kimin tarafından başvuru yapıldı keşke bu bilgiyi de verseydiniz.
  • Grimmjow kullanıcısına yanıt
    Bir grup veya her hangi birisi demedim bir dergi aracılığı ile spiders firmasına böyle bir istediğimiz oldugunu ve gönüllü olarak çevirme konusunda işlemleri yapıcağımızı bildirdim. Bundan sonrası onlardan gelicek olan haberi beklemektir. Kendileri gönüllü çevirmenlik olayını hoş karşılıyorlar. Firmanın mail adresleri her yerde bulunuyor sizde başvurabilirsiniz kendileri çok bu konularda önem veren bir firma :)
  • Görüşmelere başlandı deyince otomatik grup bazlıdır diye düşünmüştüm hadi bakalım umarım olumlu geri dönüş yaparlar.

    Kendi açımdan çeviri işi ile uğraşsaydım bile tek başıma bulaşmak isteyeceğim bir çeviri gibi gözükmüyor grup bazlı ancak üstünden kalkılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.