Şimdi Ara

Allah üst komşunun belasını versin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
13
Favori
63.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsan demeye dilim varmıyor, 6 yıldır bu beyinsizlerin gecenin bir yarısında seslerini canının her istediğinde halı silkelemelerinin kahrını çekiyorum. 3 kere belediye şikayet ettim. Bir kerede büyükşehir belediyesine ama onlarda ilçe belediye sınırları içerisinde diye oraya attı. Bir yerlerde tanıdığınız olması gerekiyor. Çünkü her seferinde gerekli uyarılar yapılmıştır diye mesaj atmaktan başka bir işe yaramayan bir belediye ile karşı karşıyayım. En sonunda çıkıp evde kim varsa dümdüz edeceğim genç yaşta içeri düşeceğim. Babam da boşver hayvan ile hayvan olma diyip duruyor. Lanet olsun böyle sisteme de böyle insanlara da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2019; 2:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim üst komşum hergün gece evdeki eşyalarının yerini değiştirir. Hiç abartmıyorum. Yapacak bir ugraşları da yok. Ailecek kafayı yemişler. Böyle öküzler için apartmanda ve toplum içinde yaşayabilir veya yaşayamaz gibi bir ruhsat olmalı. Ev alırken de kiralık ev tutarken de bu ruhsata bakılıp tapu veya kira sözleşmesi yapılmalı. Çok şikayetin geldigi topluma adapte olamamış bu öküzlerin bu ruhsatı iptal edilmeli. Anca şehir dışında yaşayabilecekleri noktara yönlendirilmeli. Ben bu fikri cimere yazacağım. Bence tek çözüm bu
    Yıllar önce bir üst komşuyla neredeyse mahkemelik oluyorduk. Çocuğun eline boş damacanayı verip sabahtan akşama kadar yere vurdurtuyorlar. Emin olun 10 dakika dayanamazsınız. Akçam erken yatan tiplerdi. Yatak odalarının benimkinin üstünde olduğunu öğrendim. 5+1 sistemimi dolabın üstüne eşyalar ekleyerek resmen tavana döşedim. Bir kaç gece frekans yaratma programlarıyla ince tiz tam duyulmayan ama insanı inanılmaz rahatsız eden sesler verdim tavana. Ben kulaklık taktım uyudum mışıl mışıl. Baktım bunların gözleri kan çanağı. Orada durmadım tabi. İnternet'ten çatırdama, yoğun ve düzenli bas sesleri buldum. Bir haftada evi satılığa çıkardılar. Bina gidiyor sandılar. Hiç bir zaman sesi aşırı açmadım. Bu tarz sesler kafanızı yastığa koyduğunuzda duyuluyor sadece. İntikam hiç sevmem ama bu sefer çok zevk aldım.
    Valla ayni dertten ben de muzdaribim. Ust komsum tam bir sigara tiryakisi. Ictigi sigaranin tum izmaritlerini balkonuma ve asagi balkonlara firlatiyor. Kac kere kapisina dayandim , biliyorum arkada ama kapiyi acmiyor. Alt kat komsularimizla mektup yazdik. Sonuc degismezse polise bildirecegiz. (Hali hazirda yonetime ilettik)

    Bu olaylar Amsterdam'da yasanmaktadir!
    eski evler bi nebze daha iyi yalıtıma sahip şu son 3-4 yılda yapılan dairelerde zerre yalıtım yok alt üst kim varsa sanki yan odam da konuşuyor gibi duyuyorum, mahremiyet denilen bir şey kalmadı artık. 10 yıl içinde insanlar bahçeli evlere doluşmak için kuyruk olacaklar, apartmanlar boğuyor insanları artık, bende şu aralar müstakil ev arar oldum şehire biraz uzak kalıyor ama en azından saçma sapan insanlarla muhatap olmuyorsun
    Komşu yüzünden ev satıp borca girip ev aldım...

    Karşımda lanet bir kadın vardı. Kocası, çocukları bile bıkmış bundan artık düşünün.
    Kadın bildiğin akli dengesi bozuk ama raporu eksik bir tek.
    Yani öyle akli dengesi bozuk dediysem acınacak halde değil bunu fırsata çevirip herkese saldırıyor.

    *Vukuat 1;

    Çatıya anten kurduracağım digitürk. Bi çıktı çatıya görevli ile asma kilit var bu ne ya felan dedim tabii kapıdan çıkmış izliyor orası bana ait çıkamazsın dedi. Nasıl dedim? Benim orası ne işin var senin dedi.
    Teyze çatı ve garaj ortak kullanım alanıdır ne demek senin dedim. Yok benim dedi. Kırarım bu kapıyı bak dedim, aaaaaaayyy allah belanı versin bıktım sizden defooooooooool diye bağırmaya başladı Digitürkçü yazık korktu deli bu karı abi ben gidiyorum sen yeri kararlaştır öyle çağır beni dedi çocuk kaçtı. Tam karının üzerine yürüyorum kocası çıktı kadını soktu içeri oğlum yapma etme bu kadın hasta boşver sen ben sana anahtarı vereyim sen çık çatıya hallet işini dedi.
    Amca nasıl bağırıyor duymuyor musun ya dedim. Tamam oğlum kusura bakma dedi içeri soktu ama içerden hala sesi geliyor. Nerden geldiniz allah belanızı versin diye.

    *Vukuat 2;

    Gece 03.30
    Tak-tak-tak-tak sesler geliyor uyandık tabi.
    Bu ne dedim ya eşime alla alla nerden geliyor ki bu ses dedik.
    Kapıya yaklaştım karı almış eline sopa.
    Asmış halıyı merdiven tırabzanlarına tak tak tak sopayla vuruyor.
    Kocası arkasından çıktı hanım gel allahını peygamberini seversen gel diye bağırıyor kadın çek git halı silkeliyorum diyor. Lan dedim allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın nasıl bir yere düştük biz ya dedim. Oğlu çıktı kapıya kadını aldı çıkardı sokağa anne tamam sakin diyor kadın taş alıp taş felan fırlatıyor gitsin o karşıdakiler istemiyorum diye bağırıyor. Anne ne yaptı sana insanlar işlerinde güçlerinde insanlar diyor yok gidecek onlar yoksa 4. kattan atlarım diye bağırıyor gecenin bi vakti herkes camlara çıktı.

    *Vukuat 3;

    Cuma günü saat 18.00 işten geldik 19.30 gibi arkadaşlarımız misafirliğe geldi.
    Zaten haftaiçi pek gidip gelemiyoruz karı-koca çalışıyoruz. Neyse oturduk yedik içtik saat 21.30 gibi duvarlara vurulmaya başlandı. Aha dedim karı delirdi yine.
    Bizim banyo ile onların banyo bitişik, aradaki havalandırmadan bağırıyor bu saatte amma ses yaptınız defolun gidin diye arada küfürde ediyor, arkasından da oğlu kocası yapma etme diye bağırıyor ama kadını tutamıyorlar.
    Ben en son dayanamadım, gittim kapıya dayandım. Artık misafirlerim felan korkudan gitmeya başladılar.
    Çıkın dışarı diye kapıyı yumrukluyorum, kapı açıldı kadın suratıma tuzluk fırlattı yüzüm baya acıdı. Ben dayanamadım kadının kolunu sıktırdım napıyorsun sen diye oğluda beni tuttu bir tane oğluna vurdum yumruk göğsüne doğru o da dayanıksızmış yıkılıverdi hemen. Kadın sen öldüreceğim diye bağırmaya başladı arkadaşlarım felan beni tutuyorlar ama daha doğrusu tutamıyorlar o kadar çıldırmışım.
    En son kadın yardım edin tecavüz ediyorlar diye bağırdı Allah dedim senin belanı versin nasıl insanlarsınız siz dedim.
    Komşular kapılara çıktı artık hani kadının ne b.k olduğunu biliyorlar ki o bağırmasını bile dikkata almadılar.

    Vukuat 4*;

    Bu kadın bana taktıya sabah çıkarken düzelttiğim paspası akşam gelince kenarda buluyoruz ayakkabılar dağilmiş felan.
    Bir cumartesi akşamı kız kardeşim bizde kaldı. Sabah kalktık eşim ben annem kahvaltıya gidicez kız kardeşime dedim ki iyi bak bu paspası düzeltiyorum akşam bu paspas bozuk olarak durucak dedim.
    Tabi kapıdan bizi dinlemiş.
    Bir kat aşağıya indik, kapı açıldı artık iş çığrından çıktı küfürler etmeye başladı.
    Senin paspasını ben mi bozuyorum o paspası g.tüne so.arım felan diye bağırmaya başladı.
    Kız kardeşim ne diyorsun sen ya dedi, sen sus o..spu dedi.
    Ben de kardeşimi tutamadım eli ayağı felan titremeye başladı sinirden zor tuttum hanımla kardeşimi.

    Çıktık binadan, hanimla kardeşim ağlıyorlar sinirden.
    Tamam dedim bu iş bitti evin değerinin %50 altına bile olsa satıyorum lanet olsun dedim.

    O kadar özendiğim 2014 yılında yaklaşık 60.000 lira masraf yaptığım adam ettiğim evimi satmak zorunda kaldım içim acıya acıya.

    O akşam 19.00 civarı emlakçı arkadaşımı çağırdım sat bu evi dedim.
    Değeri yaklaşık 180.000 lira civarı 25 yıllık asansörsüz kömür kaloriferli bir ev. Ama evi ben adam ettim resmen.
    Burası 230-240 yapar kardeşim dedi. Yok dedim yapması önemli değil satılması önemli bu ev 2-3 gün içinde satılacak kardeşim dedim.

    190 bin liraya sabahına eve alıcı geldi, afişleri söktürdü 5 bin lira kapora verdi. Evi aldı.
    Pazartesi işlemleri başlattık.

    15 gün içinde yeni evimi buldum elimizde düğünden kalan takılar birikim vs hepsini ortaya koyduk 350 bin liraya bir ev aldık. 2015 yılında bundan 5 sene önce o zamanın parasıyla çok çok iyi bir para. Allah'a sükür 2 sene borcu kaldı 7 sene kredi çekmiştim.

    Şimdiki evimi almadan tapudaki akrabadan evleri kimlerin aldığını öğrendim. Tabi bina sıfır olduğu için taşınan yok ama bütün daireler satılmıştı.

    Neyse tek tek araştırdım, karşımdaki kim alt kattaki kim diye.

    Hanım çok dua etti evimizin iyi olması değil komşularımızın iyi olması için, keza bende öyle.

    5 yıl oldu, Allah'ıma binlerce şükürler olsun komşularım öyle iyi insanlar ki çoğu komşusundan dolayı satıp burayı almış o yüzden hepsi neyin ne olduğunu bilen mükemmel insanlar. Herkes işinde gücünde.

    Eski evimizde psikolojimiz bozulduğu için çocuğumuz bile olmuyordu yeni evimize geçtikten sonra eşim hamile kaldı. Ellerinizden öper bir oğlum var şimdi.

    İşin özü kötü komşu ev sahibi yapar.
    Ev alma komşu al derler.

    Eski evimi alan adamda satmış...
    Ondan alan adamda ilana koymuş evi, şu an ilan yayında değil sanırım o da sattı.

    Apartmandan kadını attırmaya çalıştılar olmadı devamlı birşey oldu yapamadılar.
    Hiçbir gidere katılmaz, mantoloma yapılacak katılmadı, kömür almaz felan.
    Bir Allah'ın kuluda çıkıp sormaz niye diye.
    Zaten evinin önü leş gibi kokuyor.
    Bunun yüzünden evime misafir gelmez olmuştu.

    Şu an Allah'a şükür evim eski evimden daha güzel, muriti keza öyle, komşularda...

    Her müsibette bir hayır var derler.
    Benim durumum vardı sattım aldım ya benim yerimde durumu olmayan biri olsa ne yapacaktı kesin katil olurdu.
  • Baban hakli, mal gelip mal gider o tur insanlar hep, birsey yapsaniz bile degiseceklerini sanmam ama yukari cikip uyarmanizi denemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naega- kullanıcısına yanıt
    Kaç kere uyardım hocam olmuyor. Kadın gidiyor mutfağa inadına bişeyleri, düşürüyor bişeyler koyuyor 6 yılın sonunda belediye şikayet ettim. İşe yaramadı ceza keseceğiz dediler yok. Gerekli uyarılar yapılmıştır diyip duruyorlar papağan gibi kimsenin gelip uyarıda bulunduğunu sanmıyorum. En iyisi tehdit vari konuşmak belki işe yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin isterse altin kaplama olsun komsun soysuz olduktan sonra. Apartmanda 10dan sonra cocuk gurultusu yuksek sesle muzik adinin onemi kalmasada edepsizlik. Bu kadikoy kiziltoprak insani icinde gecerli kirsal bolgedeki insan icinde gecerli. Okumayla inancla parayla alakasi yok.

    Insanda vicdan olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediyeyi değil zabıta veya emniyeti arayacaksın anında gelirler.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam belediye zabıtaya yönlendiriyor zaten ama hikaye yani birileri gelseydi bu kendini bilmezler biraz olsa dururlardı ceza keseceğiz falan dediler zabıtayı yollayıp ceza falan kesilmedi. Polis ilgilenmiyor böyle şeyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç yaşında bilmiyom ortalama 30 dersek
    30 senedir anaları öğretememiş sen mi öğreteceksin boşver hayvan ile hayvan olma
  • Aynı sorunu 7 yıldır çekiyoruz ailede, alt katımda oturan öküzler gece 3-4 fark etmez her dakika ses yapıyorlar.Odaların kapısını bilerek sesli kapatıyorlar. Bir de köpek aldılar gece her dakika o havlıyor sıfır uyku çekiyoruz açıkçası. Sizin gibiyim bende Hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin hocam bende eski evde şikayetçiydim sinir krizi geciriyordum taşındık oradan rahatladık. Sizi de taşınmaya davet ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üst komşum hergün gece evdeki eşyalarının yerini değiştirir. Hiç abartmıyorum. Yapacak bir ugraşları da yok. Ailecek kafayı yemişler. Böyle öküzler için apartmanda ve toplum içinde yaşayabilir veya yaşayamaz gibi bir ruhsat olmalı. Ev alırken de kiralık ev tutarken de bu ruhsata bakılıp tapu veya kira sözleşmesi yapılmalı. Çok şikayetin geldigi topluma adapte olamamış bu öküzlerin bu ruhsatı iptal edilmeli. Anca şehir dışında yaşayabilecekleri noktara yönlendirilmeli. Ben bu fikri cimere yazacağım. Bence tek çözüm bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 9 Eylül 2019; 12:45:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba; 634 numaralı Kat Mülkiyeti Kanunu'na bir göz geçirmenizde fayda var. Dinlenme saatlerinde yani saat 22:00 dan sonra sayılan saatlerde, rahatsız edecek biçimde ses çıkarmak yasaktır.

    Dolayısıyla ile İlinizde bulunan Cumhuriyet Başsavcılığı -> Genel Soruşturma Bürosu'na giderek şikayet dilekçesi ya da en yakın Emniyet Amirliği birimine giderek şikayet edebilirsiniz.

    Gerekli tahkikat evrakı düzenlendikten sonra ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına çağrılır.

    Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur. Bu konuda herkes saygılı olmak zorunda...
  • Benim de üst katta suriyeli var. evde topuklu ayakkabı ile geziyor. tak tuk tak tuk. Bizim çomarlar bitti birde bu suriyeli çomarlarla uğraşıyoruz.
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak zorlamasa taşınacağım. Zaten bu senede oturur çıkarım diye düşünüyorum bıktım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam bazen birşeyleri düşürüyor hemen bağırıyorum artık. Yavaş hayvan ohaaa diye bağırıyorum duyuyorsa ne mutlu bana artık çözümüm kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde psikolojik savaş açın. kapısına bacasına zarar verin, gece 4 e alarm kurup kalkıp son müzik açın 10 gün üst üste. Dış kapılarından içeri 2 litre japon yapıştırıcısı dökün kapıyı açamasından. Yerel lokantalar arayıp onların adresine yemek siparişi verin. paspaslarına zarar verin. Onlar illalah edip taşınsınlar. Ama çaktırmadan yapın:D
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Kendi evleri taşınmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    iyi yapıyorsunuz hatta, sakar öküz insan yaşıyor burda diye bağırın
  • teneke1236737 kullanıcısına yanıt
    Alt kattan gelen ses biraz daha az olur üstün çaba gösteriyorlardır. Üst kat sesi daha fazla geliyor en ufak bir şeyi hissediyorsunuz. Abim 37 katlı bir sitenin 35. Katında oturuyordu öyle sağlam bir yapıydı ne alt kattan ne üst kattan ses geliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayvanatlar koy hayatindaki serbest yasamini sehir hayatina uydurmaya calisiyor,sehir yasamina adapte olamiyorlar. Sehir yasami bunu kaldirmaz. Bizde de var bir suru bir tane degil ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.