Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk defa Gears oyunu oynadım çok beğendim. Çok çabuk bitti ortalama 15 saat sürdü.

    hikaye 10/8
    oynanış 10/9
    grafikler 10/10
    optimize 10/10
    atmosfer 10/10
    karakterler 10/10
  • Steam’da 12 Nisana kadar ücretsiz şu anda oyun, indirmeye başladım bile. Hikaye modunu bitirdikten sonra yazarım bir şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 4 gün boyunca ücretsiz. Bu süre içerisinde oynanıp bitirilebilir:
    https://store.steampowered.com/app/1097840/
  • yunus3441 kullanıcısına yanıt
    Hacı kasayı derşn dondurucunun içinde mi çalıştırıyorsun yoksa oyun oynamadın da sadece verilere mi baktın o anda? 61 derece ne yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insane Modda(En zor seviye, Türkçesi Çılgınca mı ne) Gears 5 Co-op oynayacak arkadaş aranıyor. Sesli iletişim için kulaklık kullanabiliriz.
    Yaş konusu çok önemli olmamakla beraber en azından +26 olsun.(32yaş) Yeteneksiz olması çok önemli değil, bende Controller ile oynayacağım. Saygı çerçevesinde birlikte kanser olabiliriz. Bayağı zorlanacağız.

    Edit ;

    Not : Free weekend olayına yetişmez, bazı bölümler bayağı zor. Oyuna sahip olanlar/gamepass kullananlar ekleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 10 Nisan 2020; 1:1:28 >




  • Merhaba steamden gears 5 i aldım indirdim kurdum ve açtım sonrasında online a gireyim dedim ancak gears5 hizmetine giremiyorsunuz bağlantınızı kontrol edin diyor. PS4 kullanicisiyim ilk defa pcden bir oyun indireyim dedim hevesim kursagimda kaldı .yardım eder misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okanogayev O kullanıcısına yanıt
    Xboxlive girişi yaptınız mı. Onun dışında oyun 4 günlüğüne ücretsiz olduğu için yoğunluktan serverları tıkanmıştır yine. Çıktığı dönemde de sorunları vardı.
  • Çözdüm 🙂 xboxlive mail almak gerekliymiş teşekkürler oynamak isteyen ekleyebilir
    Gerçi nasıl ekleneceginide bilmiyorum 🙂 unfixedpath4148 oldu nick sanırım
    Yaş :40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okanogayev -- 11 Nisan 2020; 10:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok be hacım ne derin dondurucusu uzay montaj
    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yunus3441 kullanıcısına yanıt
    O sistemde bırak da sıcaklık sorunu olmasın.Full sıvı soğutma döşenmiş
  • Oyun süper ya Türkçe dublajla keyifle oynuyorum. Teşekkürler böyle oyunlar için yapımcılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 oyun zamanının ötesindeydi bence. Üçüncü oyun da çok güzeldi ama fazla değişiklik barındırmıyordu, nedense diğerleri kadar sevememiştim. 4.oyun ise ortalama bir yapımdı, sonuna kadar götürüyordu akıyordu ama eksik bir şeyler vardı. Gears 5 ise 4’e nazaran daha başarılı ve rafine bir oyun olmuş. Vuruş hissi ve headshotlar tatmin ediyor, Jack isimli robotumuz ve Skiff isimli aracımız oynanışa çeşitlilik katmış. Hikaye yine ilgi çekiyor. Eksikleri ise açık dünya yapısının oyunu olumsuz etkilemesi ve çöl haritasının hem atmosfer hem görevler açısından diğer chapter’lara göre sıkıcı olması diyebilirim. Saf aksiyon seven herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ha bir de optimizasyonu çok iyi, onu da söylemeden bitirmeyeyim
    8/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar oyunla ilgili olarak sizlerden yardım isteyecektim. Oyunu kuruyorum ancak ilk marka demoları geldikten sonra beni masaüstüne atıyor. Uyumluluk sorunları gidericisiyle de çözemedim. oyun crackli. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    Ekran Kartım AMD R9 270X 2 GB
    İşlemci İ5-3570
    8 GB ram
  • Herkese merhaba pcde xbox game pass üzerinden gears 5 i indirdim ilk başlarda sorunsuz oynuyordum ancak son gelen operation 3 güncellemesinden sonra oyun acayip şekilde takılıyor grafiksel olması imkansız low ayarlara çektim oyunu da ssd ye kurdum hatta ama yine de çok takılıyor oynatmıyor. Son bir güncelleme geldi 2.2 gb ama yine de düzelmedi.Sorun neden olabilir aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • Arkadaşlar bu oyunu gamepass Ultimate den indirdim oynuyorum fakat kayıt noktası sorunu var geriden kayıt ediyor onu da geçtim kazandığım beceriler kayboldu kayıt da sağlık becerisini bilirsiniz o olmadan onu kazandığım yerin ilersinden başladım şimdi baştan mı başlayacağım ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda radeon kartlarda fazla ısınma sorunu yaşayan varsa eğer oyun içindeki "dikey yenileme" ayarını kapatıp radeon software üzerinden yırtılma önlemeyi açarak bu sorundan bir nebze kurtulabilir.
  • Merhaba,
    Oyunun steam'den satın aldığım standart versiyonuna sahibim. ultimate edition'a yükseltmek istiyorum ama steam bana satın aldırtmıyor. "Bu oyuna zaten sahipsiniz" diyor. oyun içinde de yükseltme seçeneği yok. terminator paketini aldırıyor sadece.

    Oyunu Ultimate Edition'a yükseltebilmemin bir yolu var mı acaba?
  • Oyunu an itibariyle bitirdim..

    Bugüne kadar oynadığım oyunlar içerisinde en keyif aldığım oyunlardan birisi oldu. Bitmeyen aksiyon güzel grafikler atmosferler ve hikayesiyle beni Gears hayranı yaptı diyebilirim bu oyun. 1-2-3-4. oyunu oynamadım direk 5'i oynadım. Bu oyundan başlayacak arkadaşlar Youtube'da 1-2-3-4. oyunların kısa özetleri var hikayeyi tam anlamak için o videoları kısaca izleyebilirler..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.