Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.225
Cevap
39
Favori
202.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam darısı size tv gayet iyi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tv nin 50lik olanını amazondan almak istiyorum kullanan veya bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim

    Kullanım amacı : Digitürk yayınları izlemek, Film ve dizi, ilerde belki ps4...

    Önerilerede acıgım
  • Merhaba öncelikle güle güle kullanın. Ben aynı televizyonu 4 ay önce almıştım. Ve oldukça memnunum. Fakat yaptığınız bir hatadan bahsetmeden edemeyeceğim. Ambilightlı Tvlerde arka fon açık olmalıdır. Sagında solunda üstünde kesinlikle engel olmamalı. Çünkü ışığın dogru ve gerçekci yayılımı için arka kısım komple açık olmalı. Yabancı forumlarda adamlar sırf ambilighttan daha fazla verim alabilmek için televizyonun arkasındaki duvarı komple macunlayıp zımparalayıp pürüzsüz hale getirip daha parlak bir boya ile boyuyorlar. Ama siz gidip televizyon hemen üstüne tahta çakmışsınız. Üstten ışığı bogup engelleyip bu özelligi işlevsiz hale getirmişsiniz. Bu aynı Mercedes araba alıp direksiyonunu şahininkiyle değiştirirmek gibi . Bence biraz değişiklik şart

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklıma gelmişken usbden film oynatmadaki yazılımı bir geliştirmesi lazım. Yeni bir güncellemeleyle yapılabilir. Mesela Chapter atlatmak, oynatılan video daha detaylı bilgi almak(infoya bastığımızda video çözünürlüğünü, kodlamasını göstermek gibi) fotografları tek tek geçmede biraz yavaş ve bilgi barının çok uzun kalması ve en önemlisi görüntüyü soldurması da neyin nesi.Filmi oynatırken OK tuşuna bastığınızda bar koskoca bar yukarı çıkıyor ve görüntü soluyor, bu durum zamanla rahatsız ediyor.
    En önemlisi diyelimki filmi 10.dksında durdurduk, diski USBden çıkarttık, çok sonra takıp aynı filmi 10.dksından itibaren yani kaldığımız yerden oynatma özelliği maalesef yok. Ha şu var. Oynettığınız esnada yanlışlıkla durdurdunuz sonra play yaptınız oynatıyor. Ama başka film açıp tekrar aynı filmi döndüğünüzde kaldığı yerden devam etme özelliği yok.
    Bunları yapan tvler var. philips için de zor olması gerek.
  • Arkadaslar 55pus7504/12 (yurtdisi uretim olan) 11.11 de almistim fskst dun vatanin kampanyasi ile odada yandan izleme acim olmadigi icin 58pus7304 VA panel modelini aldim.55pus7504 icin Iade islemini baslattim oncesinde isteyen olursa burdan yazayik dedim herhangi bir sorun yok IPS yerine VA ya gecis icin degistiriyorum arkadasla gittik aynisi var o ise VA olani paneli begenmedi dogal renk konusunda IPS siyah konusunda VA daha iyi kullanima gore tercih meselesi kuponla 4475 e gelmisti almak isteyen olursa iade etmeyim yazik olacak bu fiyata 7504 en fazla 4900 indi bu fiyata bir daha inmez.
    7504 un 7304 Den farki dahili soundbarlisi ve IPS panellisi diyebiliriz. Display Spec sayfasina gore 7304 te 2gb 7504 te ram 3gb yaziyor ama aida64 programi 2gb gosteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrtNrn -- 1 Aralık 2019; 17:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frekans ekleyerek kanal nasıl bulabiliriz TRT 4k yok benim kanallarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    Trt ultra hd olarak vardır. Kendi uydu alıcısı ise 111. Kanaldaydı yanılmıyorsam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servisin getirdiği bu. Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 1 Aralık 2019; 20:47:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bakayım bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben 50" kullaniyorum ve konu icerisinde bir cok yorum ve degerlendirme bulabilirsiniz. Panel olarak da 58" olan ile ayni zaten. Bir cok kullanici yorumu konuda mevcut.

    Hayirli olsun, İyi gunlerde kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O aida64 uygulamasi benim tv de de 2mp ön kamera olduğunu iddia ediyor :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Isik sensorunu kamera olarak gosteriyor olsa gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 55PUS7304 cihazımı çok beğenmeme rağmen bu ışık sızması laneti nedeniyle değiştirdim.Teknosadan 4800 e aldığım cihazı aldıktan 3gün sonra teknosa yetkililerine göstersiğimde anormal dedi ama servis normal olduğunu değişim raporu veremeyeceğini belirtti.Bende cayma hakkımı kullandım yerine LG 55SM8000 aldım henüz kurulmadı inşallah değiştirdiğime pişman olmam

    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Aynı tv den alabilirdiniz aslında. LG yada birbaşka markada da bu olay yaşanabilir. Elektronik şans işi. İnş yeni televizyonunuz sorunsuz olur diyelim.
  • Merhaba. Kanal listesinde, kanal isimlerindeki Türkçe karakterler Ş,Ç,Ü,Ğ gibi bozuk çıkmaya başladı bende arkadaşlar. Sizde durum nasıl? NWM yazılımdan sonra oldu zannediyorum. Tam emin değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PatakoZ

    Merhaba. Kanal listesinde, kanal isimlerindeki Türkçe karakterler Ş,Ç,Ü,Ğ gibi bozuk çıkmaya başladı bende arkadaşlar. Sizde durum nasıl? NWM yazılımdan sonra oldu zannediyorum. Tam emin değilim.
    NWM ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Software yazılımı 001.001.114.002 bu olacak bir kontrol edin isterseniz. Olmazsa fabrika ayarlarını döndürmeyi bir deneyin.
  • Emre kıral E kullanıcısına yanıt
    hocam resimde sol alt köşeye doğru görünen beyaz nokta şeklindeki ışık neyin nesi ölü piksel mi yoksa odadan bir ışık mı çarpıyor
  • hakan_special H kullanıcısına yanıt
    O videodaki beyaz nokta o ekranda geziyo sürekli youtubeda ışık sızması testi yazinca çıkan ilk video 52 saniyelik video

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre kıral E kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim youtube da video ya baktım dediğiniz gibiymiş sorun yok hayırlı olsun güle güle kullananın
  • arkadaşlar philips tvlerde vestel tvlerde olan türksat kanal güncelleme sistemi TKGS var mı kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.