Şimdi Ara

Vodafone yalnış bilgi veriyor ama faturayı size ödetiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone dan yeni hat başvurusu yaptım. Arayan kişiye eski hattımın da Vodafone olduğunu ve kapatıcağımı söyledim. Taahhüt olduğunu ne kadar ücret çıkacağını sordum ve bana en fazla kırk (40) TL ücret çıkacağını söyledi. Arayan kişiye tahahütün birkaç aydır devam ettiğini belirttiğim halde bana bu ücreti söyledi. Şimdi kapatmak için başvurduğumda 200 TL taahhüt bedeli isteniyor. Yeni aldığım hattında Vodafone olduğu halde. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda size yanlış bilgi verilmiş biz konu hakkında şikayet oluşturuyoruz dendi. Yalnız şikayet oluşturmak sizin ödeyeceğiniz ücreti değiştirmicek gibi şeyler söyledi. Sadece numaramı değiştirdiğim için 200 TL neden veriyorum. Madem yanlış bilgi verildi bu sizin hatanız, bana yanlış bilgi veren kişiden ücreti tahsil edin. Direk müşteri hizmetlerinden arayan kişi söylüyor. Bu yaptıkları resmen dolandırıcılık. Böyle bi durum başına gelen varmı arkadaşlar. Varsa yardım edebilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu konuyu şimdi burada açmaktansa önceden aç saydınız size numara değişimi icin yeni hat almanıza gerek olmadığını hepimiz söylerdik, hatta yazmayıp google da ararsanız, mevcut numara değişiminin taahhütte etki etmediğini görürdünüz, siz birde yeni aldığımız hat için yok yere devlete yeni hat alma vergileri kaptırdınız, geçmiş olsun yapacak bir şeyiniz yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam doğru diyosun ama aradıklarında bana böyle bi bilgi vermediler ve söyledikleri en fazla 40 lira ödeyeceğim. Bütün suç bendemi şuan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.