Şimdi Ara

LG’nin V30 için yayınladığı Android 9 güncellemesini geri çektiği belirtiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG’nin V30 telefonlarına uzun bir gecikmenin ardından geçtiğimiz ay dağıtmaya başladığı Android 9.0 Pie güncellemesini OTA ve LG Bridge sunucularından geri çektiği ifade ediliyor.

    Uzunca bir süre Android 8.0 Oreo’da çakılı kalan telefon, Temmuz ayında nihayet Android 9.0 almaya başlamış, bazı ülkelerde hem OTA hem de LG Bridge üzerinden güncelleme yapılabilirken bazılarında ise sadece LG Bridge üzerinden güncellemelere izin verilmişti.

    Son birkaç gündür bazı web sitelerinde çıkan iddialara göre ise Koreli şirket telefon için yayınladığı güncellemeyi geri çekmeye başlamış gibi görünüyor. Konuyla ilgili şirketten resmi bir açıklama da gelmiş değil, ancak Avustralya, Orta Avrupa ve İngiltere’deki kullanıcıların telefon güncellemesini indiremedikleri belirtiliyor.

    Dağıtılan güncellemede hatalar bulunduğu konusunda XDA Developers’da yapılan paylaşımlardan dolayı olabileceği düşünülen geri çekme olayının ise geçici bir önlem olduğu, şirketin hataları düzeltmesini müteakip güncellemeyi tekrar dağıtmaya başlayacağı ifade ediliyor.

    Ülkemizdeki LG V30 kullanıcılarının söz konusu durumla ilgili tecrübelerini yorumlar kısmında paylaşmasını temenni ediyoruz. Gelişmeler için lütfen sitemizi takip etmeye devam edin.








  • bu lg mobile nasıl hala batmıyor çok enteresan?

  • Galaxy S8 çakması cihaz.Ama donanımı iyi mi iyi.

  • İki yıldır bu modeli kullanmaktayım (Kore modeli V300K). 7 Ağustos 2019 itibariyle güncellemeyi aldım ve yükledim. Uzun zamandır bekliyordum. Çok başarılı bir versiyon (9.0) olmuş. Güncellemeden sonra ekran tazeleme noktasında bir yavaşlama hissettim. Onuda telefonu sıfırlayarak halledebileceğimi düşünüyorum. Daha dün Note 10 + ile fotoğraf kalitesi açısından bir karşılaştırma yaptım. Arada çok bariz bir fark yok %20 oranında. Tabiki son model Note önde olacaktır.
    Not: Hala faydalı yorum yerine, yorum yazmış olsun diye saçmalayan bir kitle var. Siz daha bitmediniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitall -- 24 Ağustos 2019; 0:39:26 >
  • Acınası bir giruh6vsr burada. İşleri güçleri ellerine alamayacaklari cihazlara çamur atmak.

    Neyse. It ürür, kervan yürür demiş eskiler.

    LG V30+ kullanıyorum.

    Güncelleme geldi, kurdum. Başarılı buldum.

  • kendim kullanıyorum diye demiyorum g2 den sonra bence en başarılı model. Fakat lg nin yazılımı genel olarak çok yavan ve tutuk geliyor bana. Bi emui, Sense, miui gibi detaylarla dolu bir yazılım değil. Lg yazılımına diğerleri gibi özenemiyor gibi görünüyor buna bakınca. Keşke Lg'de android one programına katılsa diyorum ben. Sadece kendi bi kaç yazılımını koysa daha iyi olur gibi. Birde Türkiye cihazlarının bl unlock'a kapalı gelmesi düpedüz şerefsizlik buna diyecek başka bişey yok. WTF! metodu ile açsan bile twrp'yi kusursuz çalıştıramıyorsun. TV işinden biraz kafasını kaldırsa çok işler başarır gibi lg ama belli ki tv'de ki beyaz eşyadaki para tatlı geliyor
  • yeni güncellemeyi kurdum ama takvim uygulaması kullanılamıyor hep 1 ocak 1970 tarihinde çakılı kalıyor birde alttaki sanal butonlar düzgün çalışmıyor onun haricinde yeni arayüz çok güzel ve kullanışlı buldum

  • Şu an farkettim takvim uygulaması bende de hatalı. 2016 ya kadar geliyor hatta en yakın

  • Kesinlikle katılıyorum. Önceden sanal butonlar ekrandaki uygulamadan bağımsız çalışırdı şimdi tıklamaya çalışınca uygulamaya da tıklıyor , yapmak istediğinizi yapamıyorsunuz. Smart Doctor da menüden kaldırılmış fakat ayarlardan arama yoluyla açılıyor.

  • Zaten yüzyılın başı güncelliyorlar onu da mı becerememişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun performansında ciddi sorunlar oluştu benim açımdan. Standart kullanımda çok anlaşılacak şeyler değil ama multitasking sık yaptığınız bir şeyse çok sinir bozucu oluyor. Eski hali çok daha iyiydi.

    Edit: Buarada yanlış algı oluşmasın çok güzel cihaz. Ama bu update işini yeterince özenli yapmamışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 22 Ağustos 2019; 20:10:6 >
  • Cihazı abim yeni aldı, Ekran ve ses konusunda gerçekten çok ama çok iyi kamerasıda ayrı güzel tabi ama, Ekranını çok iyi buldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    yeni güncellemeyi kurdum ama takvim uygulaması kullanılamıyor hep 1 ocak 1970 tarihinde çakılı kalıyor birde alttaki sanal butonlar düzgün çalışmıyor onun haricinde yeni arayüz çok güzel ve kullanışlı buldum
    Bende de aynı sorun vardı, saat tarih ayarındaki otomatik olarak ayarlayı devre dışı bırakıp, saat dilimini gmt+3 doğu avrupa saati seçtim düzeldi.
  • Bı kere LG aldım g5 garantisi bittikden 6 ay geçmedi anakart arızası verdi nasıl bir tesadüf değil mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Lg g3, g4 ve 55uj630v televizyon kullanıcısıyım. yaptığım eleştirisel yorumları lg facebook engelledi ve senin gibi insanların savunmasına sadece gülüyorum

  • Bizim gibi sadelik tutkunları sayesinde batmıyor. Dünya da hala oryantalist gösterişçiliği sevmeyen insanlar var. Bir gün sadelikten hoşlanırsanız ve verilen paranın hakkını arayacak olursanız lg telefonlarını öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle yaklaşık 1 GB bir güncelleme geldi. Yükledikten sonra ekrandaki kasma problemi de ortadan kalktı. Gayet akici oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.