Şimdi Ara

Mouse Fortnite'da Bazen Masaüstünde Donuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok sinir etti beni bu bozukluk. Mouse'um Logitech G5 Lazer. Tamam eski bir mouse ama zamanın en iysiyidi. Bugüne kadar da hiç dorun çıkartmadı.

    Dediğim gibi özellikle fortnite da anlık bir saniye gibi bir süre ekranda takılıyor oynanmaz hale geliyor sinir ediyor. Birkaç defa da masaüstünde takıldı.

    Ben mouse a tuş atamak için kendi sürücü ve yazılımını yüklemiştim. O zamanlar daha kötü bir şey oluyordu. Takıldığı anda dpi düşüyor ve atadığım tuşlar çalışmıyordu.

    Ben de x mouse button u yükleyip driver ı sildim. Sorun ortadan kalktı derken şimdi de tuşlarda bir sorun olmuyor ama bir saniyeliğine rastgele zamanlarda takılıyor.

    Bu programı da sildim ama nafile. Bunun yanında sorunu çözmek içim windows u güncelledim, ccleaner dan temizlik yaptım farklı eski sürücüler yükledim, sfc scan yaptım yine birşey değişmedi. ekran kartı sürücülerim güncel bu arada.

    birçok sayfa araştırdım netten ama yapamadım. Acaba fortntite ın yeni sezonu ile ilgili olabilir mi hata diye düşünüyorum ama o zaman neden arada masaüstüne de oluyor ? Aklınızda bir çözüm yolu varsa lütfen paylaşır mısınız?

    pc özellikleri:

    i5 8400
    8gb ddr4 ram
    gtx 1060 6 gb
    675W toughpower termaltake



    not: oyunlarda sadece fortnite da oluyor sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lull_82 -- 11 Ağustos 2019; 1:41:39 >







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.