Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hocam,tekrar siyah renk mi sipariş verdiniz telefonu,yoksa renk değiştirdiniz mi?

  • Note 10+ la galaxy watch 3'ü eşletirdim az önce. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. 3-5 yıldır geliştirilmesini, bataryasının iyileştirilmeisni bekledim. Geliştirilmiştir sanırım ama batarya da pek yol kat edememişler okuduğum yorumlara göre. Bununla beraber çok beğendim. Kullanmayıp, düşüncesi olan varsa watch 3 tavsiye ederim. Arama yapmak, gelen aramalara cevap vermek, kişiselleştirilebilir saat yüzü daha bir çok şey harika gerçekten. Çok beğendim.


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 25 Kasım 2020; 12:34:48 >




  • iltrks kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim siyah renk ile beyaz arasında kaldım.Tekrar siyah almakta tereddüt ettim aynı sorunla karşılaşırım diye ama yine de renk olarak siyah baskın geldi. İyi ki siyah almışım. Diğer bütün aksesuarlarım, kullandığım elektronik aletler siyah.

    Bu arada mesajı Note 10 plus ta Google voice kullanarak yazıyorum. Denemeyenler varsa şiddetle tavsiye ederim büyük kolaylık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 25 Kasım 2020; 12:28:38 >
  • Arkadaşlar normal note 10 neden daha pahalı plus dan .çok ilginç .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    iyi bari sevindim hocam,paramı kurtarabilirsem siyahta ısrar edeyim ben de o zaman :))

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    Bende şu akıllı saat olayına bir türlü sıcak bakamıyorum. Böyle saate baktığım zaman oyuncak saat gibi geliyor bir çoğu. Bu işi biraz sanki huawe in saatleri bozmuş gibi...

  • svs S kullanıcısına yanıt

    Açıkçası çok beğendim. Kocaman telefonı çıkarmanıza gerek yok yolda vs. Pek çok şeyi saatten yapabiliyorsunuz. Çok fazla kişiselleştirme var ki androidi, samsungu bu nedenle bırakamıyorum zaten 10 yıldır. Saat arayüzleri var onlarca. Seçiyorsunuz birini misal. Onu da kişiselleştirebiliyorsunuz, renginden tutunda görünecek özelliklerine kadar.

  • iltrks kullanıcısına yanıt

    İnş dilediğin gibi olur.


    Siyah güzel. Asil duruyor. Beyaz da güzel ancak çerçeve metalik renk. Yani arkayüzden farklı onun için sevmedim. Gri renk bana göre karışık. Bir sürü renk var içinde. Ben sade simetrik şeyleri seviyorum. Onun için en iyi alternatif siyah.

  • Atixyz kullanıcısına yanıt

    Anladım dostum, deneyip bilgi verediğiniz için çok teşekkürler

  • Bende az önce tekrar sipariş verdim, umarım sorunsuz bir cihaz gelir. Hepsiburada sepette 100 TL indirim yaptı 6700 TL ye geldi.

  • Bu arada telefondaki en büyük eksiklik bildirim ışığı. Youtube'daki incelemeler o kadar standart ve birbirinin kopyası ki çok az kişi bunun üstünde durmuş. Kalıcı bir bildirim ışığı yok. Sadece bildirim geldiğin anda yanan ve geçici bir süre duran edge aydınlatma var. Bir güncelleme ile düzelir belki diyeceğim ama üzerinden bir sene geçmiş. Gelse gelirdi şimdiye kadar. Ki benim için çok çok önemli bir özellikti. Bunu biliyor olsam belki note 9 tercih ederdim. Ama onun dışında telefon 10 numara.

  • Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

    Note 10 Plus için kılıf koleksiyonumu bu şekilde oluşturmuş oldum. En güvenilir hissiyatı veren Iron Man temalı siyah kılıf oldu. Arkası kaydırmaz yapıda ve telefonun her tarafını kaplıyor. Kılıfı taktığınız an kendi orijinal temasını uygulaması da kılıfı daha da cezbedici kılıyor. Spigen kılıfta sert silikon olduğu için onu da beğendim. Bunu daha çok evdeyken kullanıyorum. Diğer orijinal kılıflar ise tamamen aksesuar ürünü, güven hissini ne yazık ki vermiyorlar. Altları açık olduğu için telefonun yere düşmesi halinde hiçbir koruyuculukları yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    Bu arada telefondaki en büyük eksiklik bildirim ışığı. Youtube'daki incelemeler o kadar standart ve birbirinin kopyası ki çok az kişi bunun üstünde durmuş. Kalıcı bir bildirim ışığı yok. Sadece bildirim geldiğin anda yanan ve geçici bir süre duran edge aydınlatma var. Bir güncelleme ile düzelir belki diyeceğim ama üzerinden bir sene geçmiş. Gelse gelirdi şimdiye kadar. Ki benim için çok çok önemli bir özellikti. Bunu biliyor olsam belki note 9 tercih ederdim. Ama onun dışında telefon 10 numara.

    Kesinlikle bende alana kadar fark etmedim bunu. Bencede büyük eksiklik. Kameranın çevresine koyulabilirdi yada burası için bir güncelleme yapılabilirdi. Yapacak bir şey yok, kullanmaya devam :)

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    sağol hocam,o griyle işim olmaz zaten de beyaz acaba dedirtiyor bazen.mağaza da lütfedip nihayet cevap yazdı bugün,maalesef değişim sağlayamıyoruz diye,sanırsam değişim yapmamaya yeminli samsung tr mağazası :)

  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam evet PowerDirector uygulamasını bende kurdum çok iyi bir uygulama.


    Yaptığım işlemlere şöyle örnek vereyim:


    ASP.NET'te Web tabanlı bir uygulama yazdım 1 yıldır şirket içinde kullanılıyor ama tabiki sürekli güncelleme/ekleme işlemleri yapıyorum. Sesli olarak uygulamayı ekran videosu ile kaydedip anlatırken daha sonra üzerinde işaretlemeler yapmam gerekiyor. Aslında Windows'ta bu işi Camtasia Studio çok iyi yapıyor. Ama telefonda da aynı işlevsellikte kullanabilir miyim diye çok denedim, bir çok uygulama da denedim ama dediğiniz gibi kullanım alanımız çok dar telefonda, tablette daha rahat ve kullanışlı olabilir.


    External olarakta videoalr çekip anlatmam gereken modüller/özellikler olabiliyor.


    Ama bu işi yine windows'ta yapacağım kaçarı yok :)

  • turker03 kullanıcısına yanıt

    Ben daha telefonun kurulumunu yapamadığım için denemedim ancak zamanında bakmıştım. AodNotify adlı uygulamayı bir deneyin. Denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama bakmakta fayda var. Birde good lock üzerinden de yapılıyordu ama biraz da meşakkatli.



    @Eng.Root

  • oceandark O kullanıcısına yanıt
    Google play da sadece rootlu tlflar için var.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ccswe.appmanager.root_20201007

    Yok ben göremediysem link paylaşın.

    Ne yapabiliyorsunuz bu uygulama ile?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 25 Kasım 2020; 18:50:8 >
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.