Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Bişi itiraf edeyim kardeşim.aslinda bende ayni ucu tekrar Taktım öyle de sıkıntı yoktu. :)) ancak kafa karışıklığı olmasın diye ve bir de belki bende eski ucu tekrar çalıştı belki başkasında çalışmaz diye söylemedim.Senin denemenden sonra da anlamış olduk ki ucu çıkarıp takınca düzeliyor. Bu büyütülen sorunu da çözdüm hayırlı uğurlu olsun 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rad R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana verdiğim cevap yukarıda kaldı ancak bahsettigin problemi ben gördüm.bayağı sinir bozucu bişi ama dediğim gibi kalem ucunu çıkarıp Taktım düzeldi yalan söyleyecek halim yok.Bak diğer arkadaşta sorunu farketmiş dediğimi yapınca düzelmiş..sorunu anlamamış yada görmemiş olsam zaten böyle bi denemeye üç değiştirme işine girmem.Birde bu arada denerken isaretciyi bi ac bende açıktı belki onla alakalı olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden can sikintisindan ilanlara bakiyorum ya millet ciddi derecede sattigi urunun daha ne b.k oldugunu bilmiyor. Adam sorvr imei kayitli yazmis, mesaj atiyorum server kayit var ama sorvr kayit ne diyorum guncelleme aliyor diyor server kaydi bilmiyorum diyor. Biri kayitli yazmis diyorum root edilip mi imei mi atilmis bilmiyorum aldigimda boyleydi diyor.. Her zaman derim bir urunu kullaniyorsan neredeyse hangi tarihte hangi fabrikada yapildigina kadar bileceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakirsercan

    Düzce Samsung Bayisinde var.

    Alıntıları Göster
    ADI NEDİR BAYİNİN ? adını özelden iletirseniz sevinirim
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    Yok kesinlikle yalan değil tabiki fakat siz sorunun sadece bir kısmını farketmişsiniz. Sol alt köşedeki sapma zaten var o düzeliyor mu denemedim ama benim söylediğim sol üst köşeden aşağıya çektiğimiz çizgide kalibrasyon sorunu var. Ekranın diğer yerlerindeki gibi ucun dokunduğu yer ile çizilen yer sapmasız değil. Aslında note uygulamasını açıp işaretçi ile kalemi gezdirince işaretçinin izdüşümündeki sapmayı görebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un her Orjinal kılıfı, telefonun kablosuz şarj özelliğini desteklemez. Orjinal kılıf çeşitlerini satın alırken, bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Bilmeyenler varsa diye yazdım.
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Ben eşimin telefonuyla denedim ikimizde türk telekom kullanıyoruz.gayet rahat bir şekilde görüntülü görüştük volte çalışıyor.sadece türk telekomun mobil uygulamasından volteyi açtıktan sonra note10 plus da mobil ag ayarlarından açmak gerekiyor. Ama mesela j8 de buna gerek yok otomatik aktif oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar öncelikle asla markacı olmadım yani seçimi marka olarak kullanmadım şuanki sorumda bu. sizce iphone 11 - iPhone XR 64 GB - iPhone Xs 64GB - Not 10 mu? sizce
  • Turk telekom olan var mi volte kullanıyorum fakat vowifi kullanamıyorum cihazım abd versiyon sd note 10+

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plukod kullanıcısına yanıt
    Merhabalar iphone xs kullandım sadece 10 gün 😀 malesef şarj yeterli gelmedi. İphone XR arkadaşımda var ekran ips olduğundan dolayı bana iyi gelmedi ama şarjının iyi gittiğini söyleyebilirim. İphone 11 ise XR modelin çift kameralı hali diyenilirim sana çok fark yok aralarında Note 10 plus kullanıyorum gayet memnunum ben Note 10 önerirdim size👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kısa süre TR Garantili çöpxynoslu düz Note 10 kullanıp, şebeke çekmeme, şarj yettirememe ve herkesin bildiği saçma sorunlardan dolayı çok şükür elden çıkardıktan sonra telefon arayışım bitmedi..

    Arkadaşlar bi yerden KAYITSIZ Snapdragonlu Note 10 Plus alsam ve sağlam bir Server kayıt yaptırıp kullansam bana ne kadara gelir o Telefon "SADECE" bilgisi olan yazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Mart 2020; 10:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende YouTube ve videoda tam ekrandaykrn yanlara çift tıklayınca 10 saniye ileri geri atıyordu. O gitti

    Telefonu dik tuttuğumda oluyor, yan çevirip tam ekran yapınca olmuyor

    Nedenini bilen var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ben de denedim o arada evet sıkıntısız görüşebildik.
  • Isin garibi ne biliyo musunuz xda da imei kaydiyla ilgili yazdiginiz herhangi birsey hemen silinir ve ayiplanirsiniz. Donanim haber in yasadisi olan bi islemi bu kadar umursamamasi gercekten inanılır gibi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi hassasiyetini arttırma;

    1- Ekran Dokunma Hassasiyetini kapatın
    2- Yanlışlıkla Dokunma özelliğini kapatın
    3- Önceden kaydettiğiniz Parmak izlerinizi silip yeniden tanıtın ve telefonu yeniden başlatın.
  • Batarya konusunda fikir vermesi acisindan.

    Snapdragon note 10 plus

    Sabah 09.30 sarjdan %100 aldim su anda %80 (saat 13.00)

    dun sabah yine 09.30 %100 sarjdan aldim. Gece 01.00 da %10 ken şarja taktim.

    ortalama kullaniciyim. is amacli telefon kullaniyorum ve telefon elimden dusmuyor. oyun oynamiyorum. sadece sosyal medya email whatsapp arama vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick666 M kullanıcısına yanıt
    Cok hafif kullanicisin ama bu arada. Sd nin pil sureleri baya iyi evet. Ama mesela 4500 pilli sd 855 li s10 lite i sabah 9 da alip 4 5 arasi rahatlikla bitirebiliyorum. Kisacasi kullanicidan kullaniciya daglar kadar fark eden bi konu. Ne deseniz bos.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 26 Mart 2020; 13:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the duderino

    Isin garibi ne biliyo musunuz xda da imei kaydiyla ilgili yazdiginiz herhangi birsey hemen silinir ve ayiplanirsiniz. Donanim haber in yasadisi olan bi islemi bu kadar umursamamasi gercekten inanılır gibi degil.
    Cunku dunyada imei kaydi gibi bir durum yok, adamlar tabi ayiplar cunku caldin yakalanmamak icin imei mi degistirdin der ki zamaninda xda'da bana dediler. Adamlara zar zor anlattim, samsung bugune kadar cift simli modelleri inat ve israrla getirmiyordu benim gibi yillardir iki hatti olan insanlar ya cift telefon kullanmak zorunda kalirdik ya da yurt disindan cift simli modeli alirdik. Note 10+ ilk ciktiginda yurt disinda 6000 tl bulunurken bizde 11.000 tl fiyati vardi, simdi diyeceksin ki bozulunca su olunca bu olunca ne yapiyosun? Hayatim da sadece sony ericsson w960 ekran ve kasa degisimi servise yolum dustu onun haricinde isim olmadi. Yani kimse keyfinden isteyerek yurt disi kayitsiz almiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.