Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.154
Cevap
172
Favori
884.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]


    Forumumuzdan "Kay1PRuH" nickli arkadaşımızın kendi isteği üzerine buraya koyduğumuz incelemesi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 13 Nisan 2020; 15:55:29 >







  • Vay be gerçekten de alanlar olmuş. inanılmaz! Yani bu iş paran olup olmaması ile alakalı değil, bu devletin durup dururken yoktan yere koyduğu keyfi vergiyi onaylayıp desteklemek demek. Eğer bu fiyatlara bu cihazlar satılmasaydı birileri hükümete baskı yapacaktı bak bu vergiler yüzünden biz hiç satış yapamadık diye ama yok sizin orada burada hava atmanız daha önemli. Amerikalı tüketicinin 6500 Tl'ye aldığı telefonu 11.500 Tl'ye aldınız, tebrikler güle güle kullanın.
    Hocam hatalı bir mizaç anlayışınız baya hatalı duruyor




    Bu ülkenin Cumhurbaşkanını da eleştirebilirsiniz, başka bir devlet adamını da. Ama kimseye özellikle devletin başına kimse "sahtekar" diyemez.
    İkincisi cumhurbaşkanına hakaret cezası kesindir, hiçbir hakimin insiyatifine bağlı değildir.
    Üçüncüsü bir ortamda cumhurbaşkanına hakaeret ediliyorsa ve kimse şikayet etmiyorsa, göz tutmuyorsa onun da cezası vardır.
    Selam.oncelikle imzaya takılma. Bu formda tüm cihazları denerim .şuan kullandigim s10 plus o imzayı sürekli değiştirmekten sıkıldım.oyle duruyor. Ayrıca hicbir cihazı TR den almadım. Yurtdışından 2.el alıyorum. Mesela son aldığım xs max amerikadan at&t hatla kullanılan 2.el di ve 4750 TL ye aldım.

    Burda provakatorluk asla yapmadım. Sadece düşüncemi yazdım. Elalem 4000 usd maaş alır onun 600-1000 usd sini telefona verir. Biz 2050 TL maaş alırız yöneticinin BECERIKSIZLIGI yüzünden tam 7 katı olan 14.000 TL almak zorunda kalırız.

    Tüm ülke kredi kartları ve krediler yüzünden patlak durumda .millet ne yapıyordu kredi alamayınca telefon alıp satıyordu. Ne yaptılar fakirin hat üzerinden aldığı sistemi kapadılar. Neden fakirler ölsün .buzdolabının lux görüldüğü bir ülkedeyiz kardeşim bunları yazınca neden hemen terörist oluyoruz. Bunu bana soylermisin .Bu adama.taptiginiz kadar Allaha tapmıyorsunuz yakında peygamber ilan edeceksiniz. Anlayın artık bu herifle bu ülke batağa gidiyor. Elimizde satılmadık yer bırakmadı yakında sömürge olursak sasirmam..

    Kapasite meselesi seni aşabilir bu konular
    Merhaba sevgili dostlar. Yaş 50, yazarım. PC veya cep ten hiç oyun oynamam. Bilgisayar ve Cep telefonu şirket kurucu-yöneticiliği yaptım (kullanmadığım cihaz kalmadı)
    Son 10 yıldır basın yayın sektöründeyim.
    Note 2 üç sene, Note 3 üç sene kullandım. Şimdi Note 10 almayı planladım. Evet fiyat yüksek bu doğru. Ama cihazı tüm işlerim de gayet iyi kullanabiliyorum. Ve başka cihazlara gerek kalmıyor. Hemen her iş için tek cihaz. Hal böyle olunca fiyatın çok önemi yok. Ama enayi de değiliz. Bu fiyatın ben de yüksek olduğunu düşünüyorum.
    GSM şirketim Eylül de Note 8, 9, 10 dan oluşan; sıfır, teşhir ve 2.el cihazlarını vitrine çıkaracak. FP oranına göre birini tercih edeceğim. Birinci tercihim 10, çünkü 5 yıl kullanacağımı düşünüyorum.

    Kimseyi tercihinden dolayı aşağılamayalım diye bir hatırlatma ile hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum
    Merhabalar.

    Kısır tartışmaların aksine bende bu cihazla alakalı görüş ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Belkide birilerine fikir vermesi açısından biraz olsun faydalı olabilirim.
    2008 yılından beri Apple ve İos kullanıcısı olarak ilk defa bir android cihaz alıp kullanmaya başladım.Note 10 plus benim İOS a "artık yeter seni bırakıyorum(ara veriyorum)" deme cihazım oldu.Burada yazacaklarım fiyattan bağımsız,yaklaşık 12 yıllık ios kullanıcısı bir bireyin Note 10 Plus ile alakalı görüş ve deneyimleridir.Yazacaklarımda, herkesin kabul ettiği deneyimlerin haricinde işin "bence" boyutları da vardır.Kişisel görüşleri de içerir.
    En son kullandığım cihazlar İphone 6S plus ve iphone x.Bu cihazlarla karşılaştırma olarak değilde bunları kullanan birinin note 10 plus taki tecrübeleri ve fikirleri olarak yazıyorum.

    Sevdiğim yönleri:

    1-Müthiş ekran: Daha önce bir telefondan video izlemek bu kadar zevkli olmamıştı.Ekran konusunda deneyimlediğim cihazlar içinde bence rakipsiz
    2-Kamera: Gece,gündüz,geniş açı farketmeden çok güzel çekimler yapabiliyorsunuz.Ben çok beğendim.Elbette daha iyileri olabilir ama note 10 plus çok başarılı bence.
    3-Şarj: Daha iyi şarj performanslı cihazlar vardır ancak benim şuana kadar kullandığım cihazlar içerisinde en iyisi. 4K çözünürlüğe göre değerlendirildiğinde gayet başarılı
    4-Güneş altındaki parlaklık: Özellikle ip6s te sorun yaşıyordum zaman zaman ama bu cihazda güneş altında görüntü hala çok net.
    5-Ses: Bir cihaza göre bence fazla yüksek sesli bile diyebiliriz.Çevredekileri bazen rahatsız ettiğimi hissediyorum.Stereo ve dolby atmos çok başarılı.Keza kulaklık konusunda da, şuana kadar deneyimlediği en iyi kutudan çıkan telefon kulaklığı diyebilirim.
    6-İşletim sistemi: Daha önce etrafımdaki android cihazları elime alıp kurcalayınca(3-4 sene önceki sürümler) İosa göre kendimi çok rahatsız hissediyordum ve androide geçmeyi hep ertelemiştim bu yüzden.Ancak yeni android sürümü çok başarılı olmuş.Gerek akıcılık gerekse fonksiyonellik konusunda çok ilerlemiş.IOS tan sonra adapte olma konusunda hiç zorlanmadım.
    7-Tasarım: Tasarım çok güzel ve kasası çok kaliteli hissettiriyor.O kadar çok kapsız kullanmak istiyorumki ama cesaret edemiyorum açıkçası.
    8-Kişiselleştirme: İOS a göre belkide en çok memnun olduğum noktalardan biri bu.Çok özgür hissettirdi cihaz beni açıkçası.Bu cihazın yapamayacağı hiçbir multimedya etkileşimi yokmuş gibi hissettim.
    9-Tabiiki S Pen: neredeyse herşey için s peni kullanıyorum ve kullandıkça yeteneklerini keşfediyorum.

    Sevmediğim yönleri

    1-Kamera: Kameranın sevdiğim yönlerinin yanında sevmediğim yönleride var.Öncelikle İphone a göre gerçek renkleri yakalama konusunda daha başarısız.Ayrıca 4K 60fps video çekerken birçok özelliği kullanamamak ve bu fiyattaki bir cihazda kameranın bütün özelliklerini kullanmak için çözünürlük düşürmek zorunda olmak bence çok büyük bir eksi.Samsung gibi pazar payı lideri bir firmanın en son çıkan ve en iyi telefonunun bu eksiklikleri yaşatması kabul edilemez.
    2-İşlemci: Bence bu cihaz için her ne kadar Exynos 9825 yeterli görülmüş olsa da Snapdragon855 veya daha iyi bir işlemciyi kesinlikle hakediyordu.Exynos bence Samsungun çok başarılı olamadığı bir proje.
    3-Güncelleme desteği: 2 seneden sonra bu cihazın güncelleme alamayacak olması yine Samsungun çok büyük rezilliklerinden biri.

    Genel olarak özetlersek şuana kadarki deneyimlerime göre cihazdan çok memnunum.İos tan sonra çoğu konuda oh be dedirtti.Birkaç konuda da keşkesi var.Ayrıca 2 sene sonra yazılım desteği kesildikten sonra bu memnuniyetim devam eder mi bilemiyorum?Soruları olanlara cevap verebildiysem ne mutlu bana.Herkese iyi forumlar.
  • 1000000000 tane konusu oldu haberiniz yok dimi tlf 10000000 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemalSanane

    1000000000 tane konusu oldu haberiniz yok dimi tlf 10000000 tl
    Harbiden ha,o ne fiyat be vaaay.Konu devam etmez artık,kim gidip o fiyatları verecek ki be
  • Çok sevindim ilgi 0. Almayın arkadaşlar 10 bin lira note için abes çok.
  • DÜŞMESİ için beklemdeyiz 11.400 tl şuan ciddi bir rakam 8.500 ile 9000 tl arası olursa alacagım

    eski note 4 ü ekranını yaptırıp yoluma devam edeceğim 3 ay maximum sürer bu fiyat çünki satış çok ciddi anlamda

    düşecek. bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

  • Vallaha iPhone kaçtan girecek acaba? Fiyat hediyeler bile düşüldüğünde pahalı. 10 bin üstü görünce öteki çinliler mutluluktan öldüler. Samsung hükümetin pasaport kaydı ve sadece kendi hattın üzerine kayıtlı olan telefon kullanma zorunluluğundam Samsung ekmek yemek istedi sanırım. Boş dükkanlarda sinek avlarlar. Dönen kameralı telefonu da 8 binden soktukar yaaa 8 bin ne be. Adamlar 5000 e kral veriyorlar. 855 var one plus 7 de.
  • Bu fiyatı belirleyenlere ne kadar küfür ediyorsam bu fiyata ön sipariş verenlere iki katını ediyorum. Almayın, aldırmayın. Elbet düşürecekler o zaman.
  • Hafta sonu satışı başlıyor. Bayiilere gelmiş cihaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

    Hafta sonu satışı başlıyor. Bayiilere gelmiş cihaz..
    Bayiler bayramdan önce satacak peki wamsung wa neden bu kadar geç gönderiyor, değişik bir durum. Peki bayiler saat mi veriyorlar yoksa samsunfwa'daki hediyeler orada da geçerli mi acaba?
  • Kulaklık hediyeli veriyor, note 9u 4717tlye alıyor samsung bagdat caddesi.
  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    Beymen hediye çeki ve 500 TL kik mum seti yoksa saçma bişi bu.
  • Xs max satıp düşündüğüm bir telefondu ama bu fiyatlara asla almam. Hele değişimde benim telefona 6500 veriyor samsung . Telefonda apple türkiye garantili xs max 256 gb
  • Türkiyede = 11.400 TL
    Bulgaristan da 2,149 Bulgar Levası ( 6782,47 TL)

    Simdi ise

    11.400 tl = 3613,73 levası Ediyor

    Yani Arasındaki Fark = 1464,73 leva = 4620,69 TL

    bulgaristan teknoloji Sitesihttps://www.technomarket.bg/telefoni/samsung-galaxy-note-10-ds-n975-black-09175266


    Acıkcası orada benim akraban müftü var 1 ay içinde gelecek ve ailece gittiler 5 kişi sizce alsam garanti durumu ne olur yani samsung'un global grantisi varmı varsa ne kadar bilen arkadaşlarımız varmı?




  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı almak sorun değil onun pasaport durumu önemli. İşlenen pasaporta kayıtlı telefon kullanabiliyor sadece. Yoksa yurt dışı kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Yurt dışı almak sorun değil onun pasaport durumu önemli. İşlenen pasaporta kayıtlı telefon kullanabiliyor sadece. Yoksa yurt dışı kolay.
    Sanmıyorum Telefon alıp işleteceklerini yarın akşam arayıp soracagım tek derdim garanti durumu ne alemde acaba
  • 10800 e düştü sahibinden de🤣
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

    Sanmıyorum Telefon alıp işleteceklerini yarın akşam arayıp soracagım tek derdim garanti durumu ne alemde acaba

    Alıntıları Göster
    Anlamadin heralde o telefon sadece o pasaport sahibine kayitli bir gsm hatti ile kullanılıyor.
  • Yurtdışından alacaksanız alinda. Bu fiyatlara almayın şu telefonu. Sonra fiyat indirmiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tas7035

    Kulaklık hediyeli veriyor, note 9u 4717tlye alıyor samsung bagdat caddesi.
    Aynen beni de aradılar dediğiniz fiyatı teklif ettiler
  • Online shop da yazismam da note 9 icin 3100 dediler ki cihaz daha 10 aylik.
    Eger 4717 ise yarin caddeye gidip cihazi incelerim.
    Tam teslim tarihi olarak hangi tarihi veriyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.