Şimdi Ara

Sms infocomm Asus Servisi ve değişim durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuyu hem sms infocomm ile ilgili bilgi paylaşımı olsun hem de sizden fikir alayım diye açtım.

    17 temmuzda anakartı(asus z170i) teslim ettim, asus onarım durumu sorgulama sayfasından her gün takip ediyordum aradan 5 gün geçti ''iade/değişim onayı verildi'' yazmışlar hemen aradım yok hayır ürününüz şuan tadilat durumunda dediler, kapattım. Güncellemeleri hatalı olabiliyor bilginiz olsun, bunun dışında bu hatadan dolayı 1-2 görüşmemiz daha oldu.

    30 temmuz da diğer numaralarından aramışlar duymadım. 2 numaraları var bu arada bir tanesinden(0850 522 2787) ulaşabilirsiniz diğerini(216 524 3000) açmıyorlar ama sizi arayacakları zaman o numaradan arıyorlar.

    Dönüş yaptığımda ürün için bir parça siparişi verildiğini beklersem 9 ağustosta geleceğini istersem de iade/değişim belgesi verebileceklerini ilettiler.Tadilatını istediğimi ve bekleyebileceğimi ilettim.5 ağustosta merak edip tekrar kontrol ettim, bi baktım onarımın tamamlandığı ve ürünün teslim edildiği yazıyor.(görseli ekledim, sayfada hala böyle gözüküyor) Hemen aradım bu sefer telefonda ürünün iade/değişim onayı verildiği, değişim belgesinin büyük ihtimalle 2 gün sonra şubeye ulaşacağı söylendi. 2 gün sonra gitmeden isterseniz arayın diye de eklediler, bazen gecikebiliyormuş. Ürünün neden parça beklerken iadeye düştüğünü sorduğumda tahmini cevaplar aldım. Sayfada tadilat bitiş tarihi de 1 ağustos gözüküyor, acaba ben aramasam ne zaman haber vereceklerdi!

    İnfocomm böyle işliyor evet konuştuğum insanlar düzgün, kibar, ve yardımcı olmaya çabalayan insanlar ama serviste çalışanlarla aralarında bariz bir iletişim kopukluğu ve işi ciddiye almama var.

    Şimdi merak ettiğim durum şu ürün exa dan alınma, kendilerinde artık bu ürün yok, gittiğimde bana para iadesi diyecekler.Ürünün şuan fiyatı faturadakinin 2 katı, ne yapabilirim? Muadili ile değişim durumu nasıl işliyor?
    Sms infocomm Asus Servisi ve değişim durumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Constantine -- 7 Ağustos 2019; 20:37:38 >







  • Fiyat yönünden değil ürün özellikleri bakımından aynı özelikte bir ürün vermek durumundalar. Fiyatı fazla olsa dahi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    Fiyat yönünden değil ürün özellikleri bakımından aynı özelikte bir ürün vermek durumundalar. Fiyatı fazla olsa dahi!
    Kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm. Muadili yada üstü kartın hangi özelliğine göre karar verilmeli? Stok durumlarına bakıyorum zaten mini itx olarak sadece h310i var, mantıken socket yapısı aklıma geliyor onda da ilgi çekici bi ürünleri yok.
    https://www.bayikanali.com/urunlistesi/g2/OEM01/?filter=on&f12750362=11220387&r=12750362

    Demo girişe tıkladığınızda stoklarında bulunun anakartları görebilirsiniz. Yoğunluktan bayram sonrasına kaldı yarın önce belgeyi almaya giderim sonra bi exayı arayıp konuşurum bakalım değişimde hangi ürünleri sunacaklar merak ediyorum.




  • sms infocomm aşırı amatör, köşebaşı esnaf işleyişi ile çalışan bir işletme.

    infocomm ile teknik destek konusunda, destan yazacak türden birçok deneyimim oldu. ücret iadesini kabul etmeyeceğinizi, muadil bir ürün ile değiştirilmesini rica edin. bunu yapmak zorundalar, gerekirse güncel bir seriden ürün vermek zorundalar. Z170 kart ellerinde olmasa da, aynı cpu serisi Z270 ve üzeri için de çalışabilmekte. biraz ısrarcı olmakta fayda var

    asus'un servis hizmetini kesinlikle çizgi elektronik bırakmamalıydı. üretici adına çok büyük bir kayıp oldu maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.