Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Neil -- 25 Ocak 2020; 1:43:47 >



  • sağol kardeşim
    güzel haber. Ancak yine de ryzen 3600 in soğutucusu çok verimsiz. cinebench testinde 85c görüyor maksimum 3.8ghz e çıkıyor sanıyorum termal limitlerde kalmak için . o yüzden adam gibi bir soğutucu şart. bu yeni chipset sürücüsü ile masaüstünde ısılar 7 derece düştü. 55c idi dün akşam sabit şu an 48 derece sadece browser açık.
    yarın soğutucum geliyor yeniden bakacağım . şu an ne video edit yapıyorum ne de oyun açtım çünkü avx destekli bir uygulamada 90c görür bu işlemci hiç acımaz eminim:)

    konu silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 30 Temmuz 2019; 19:16:20 >




  • cine20 yaparken 81 derece görüyor 3700x.kasanın her yerinde noctua fan var Allah stok fanla kullanana kolaylık versin.düzgün bios istiyoruz biz ayrıca.470'te bundan iyiydi.
  • Hala idle vaziyette çok yük bindiriyor.konu silinebilir
  • bende boşta 0.98v oldu ama hala 1.45 yardırıyor arada boşta.3.5 ghz altına da düşmüyor böyle miydi bu 470'te 2.2'ye iniyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim.stok yapıp denedim bu arada.boşta 38 derece ki normal saatlerdir açık.bi de benim fanlar pwm dönmüyor 600 700 devir illa biostan turbo vs hadi koçum demek lazım.macunu yeni sürdüm cm nano.bu da as5 gibi kullandıkça kendine geliyorsa biraz beklemek lazım.pbo kullanırken 35 görüyordum açılışta 28.5 ortamda ama 0.98v olmuyordu.bi toplayabilseler şöyle hepsini bir araya getirip bir şeyler olacak.bir an önce çıksın gibi bir hava var anakart biosları olmamış sürücüleri olmamış zaten yazılım dedin mi amd'den kaçacan.şu işlemcileri nvidia çıkarmış olsaydı şimdi ama 300km'den sonra sıfır silmiyor bu silecekler diye şikayet ediyor olurduk.
  • driver bölümünde am4 için göremedim, güncellemeyi.

    edit: linktekini kurdum geçtim, fark yok. 3000 serisi için sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 30 Temmuz 2019; 22:14:11 >
  • Bende Ryzen 5 3600 aldım pazar günü KDV indiriminde sistemle beraber, stokta olmayan ürünler olduğundan henüz elime geçmedi. Yarın ürünlerin şubeye ulaşması bekleniyor, toplanıp kargoya verilecekmiş. Perşembe elime geçer diye düşünüyorum. Çok ısınma sorunu okuyorum Reddit vs üzerinde acaba düzeltildimi kullananlar bilgi verebilirmi? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 serisi için değişen bişey yok. Anında geri plana atılmışız 3000ler çıkınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz kuracaladım, sıcaklıklar düştü daha doğrusu Ryzen master sıcaklıkları diğer monitoring programlara göre daha düşük gösteriyor. Voltajda pek bir değişiklik yok bence.
  • donda kullanıcısına yanıt
    Burada minimum processor state 20-30% hatta daha düşük olması gerekmiyor mu? İşlemci en az 99% çalışmada gibi bir anlamı yok mu bunun. Tam da bilmiyorum aslında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alex5

    Burada minimum processor state 20-30% hatta daha düşük olması gerekmiyor mu? İşlemci en az 99% çalışmada gibi bir anlamı yok mu bunun. Tam da bilmiyorum aslında
    Aslında öyle olması lazım ama değil :)
  • donda kullanıcısına yanıt
    Ayarlanmıyor mu yani. Kitlemişler mi o değeri? Bende 2/4 pentium var hiç böyle dertlerim yok neyse ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex5 -- 31 Temmuz 2019; 1:34:7 >
  • Ayarlanıyor tabiki ama default halde öyle olması bir tuhaf
  • donda kullanıcısına yanıt
    Birisi 5% e düşürmüş çok farketti yazıyordu başka bir forumda. Bahsettiği bu olabilir. Yinede hep derim paran mı var derdin var. Benim gibi fakir olacaksın 2/4 pentium kullanacaksın oh mis
  • Asus crosshair hero 8 x570 ve ryzen 3900x kullanıyorum yeni çipseti yüklememe rağmen boşta voltaj ve İşlemci hızı hala düşmüyor maalesef anakartı cmos tuşuyla sıfırladım bios update yaptım bir türlü düşüremedim şimdi bir daha format atıp deniyicem ve pch sıcaklığım boşta 65-70 derecelerde

    EDİT: Sizin verdiğiniz linktei driver i yükledim boşta sıcaklıklar ve voltaj düşüyor artık tek sorun chipset sıcaklığı kaldı boşta sıcaklıklar bu durumda.

    konu silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmnyars -- 31 Temmuz 2019; 2:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    driver bölümünde am4 için göremedim, güncellemeyi.

    edit: linktekini kurdum geçtim, fark yok. 3000 serisi için sanırım
    fark var 0.98v'a düşmüyordu ve saat hızları da 2.9 mu ne oldu bende boşta.performance enchancer ayarı açıkmış 3.5 altına düşmüyordu dün akşam.full auto yapın ram hariç ama pbo ayarlarını enabled yapabilirsiniz.sıcaklık dersen 35 oluyordu en düşük şimdi 34 oldu 27 28 derece ortamda artık bundan daha soğuna ice cream denir.boost hızı 4391 oluyordu x470'te bunda 4361 oluyor.tek çekirdek de değil bununla ilgili bir ss almıştım tekrarlayayım akşam.performans küçük bi kuple düşük pbo ayarlayıp kullanmaya göre ama fena değil işimi görür benim düzgün bios çıkana kadar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luke Neil

    Bu mesaj silindi.
    CPU-Z açılırken 4.39'a boostluyor
  • MSI hala yeni bios yayınlamamış? (B450M)
  • Pbo düzeltilene kadar all-core oc ile devam etmek en mantıklısı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.