Şimdi Ara

Hyper Light Drifter, iOS için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk olarak Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan ve 2016 yılında yayına çıkan Hyper Light Drifter oyunu şimdi de iOS platformuna geldi. Oyun, App Store’da 34,99 TL fiyat etiketi ile satılıyor.
     
    Hyper Light Drifter, piksel grafikleri ve zorlu oynanışı ile eski oyunları andırıyor. Grafikler sanatsal bir şekilde hazırlandığı için oldukça hoş görünüyor. Aksiyon RPG türündeki oyun, yıkılmış bir dünyada geçiyor. Bu dünyada adım adım ilerleyerek bir gizemi çözmeye çalışıyoruz.
     

    Hyper Light Drifter, zorlu bölüm sonu canavarları, atmosferi ve müzikleri sayesinde keyifli vakit geçirmenize yardımcı olabilir. Oyun bugün itibariyle iPhone, iPod ve iPad için indirmeye sunuldu. iPad Pro’da 120 FPS, diğer cihazlarda ise 60 fps oynanış sunuyor. MFi kontrolcüler ile de oynanabiliyor. Oyunun 35 TL'lik fiyat etiketi epey pahalı zira bu oyun Steam'de 31 TL'ye satılıyor.

    Hyper Light Drifter App Store linki








  • Çöp grafikli oyunları yeniden retro ayağına ittirmeye başladılar. Bu neden haber değeri taşıyor anlamadım. 1980’lerin sonunda daha iyi grafikli oyunlar vardı ve o zaman için inanılmaz eğlencelilerdi ama şimdi bunlardan kim nasıl zevk alıyor bilmiyorum. Belki de yaşlandıkça soğuduk.

  • tmm oynanır ama 35 lira nedir ya

  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    Gercekci oyun grafigi cok pahali birsey. oyle 1-2 saat egleneyim diyen bir insan icin cok da onemli degil. satilan her seyin hedef kitlesi sen degilsin.

  • spenx01 kullanıcısına yanıt
    Bir kitleyi temsil etmiyorum, şahıs olarak yorum yaptım. Zaten sorduğum şey hangi kitlenin bundan zevk aldığıydı. Bana cevap vermişsin ama soruma karşılık vereceğine, konuyu kişiselleştirmişsin. Kaldı ki 30 liraya satılan çok daha düzgün grafikli oyunlar var, demek ki sebep maliyet de değil. Kısacası yanlış cevap. Bence grafiği pek umursamayan 4-15 arası bir kitle var yeğenlerim gibi, sanıyorum onlara hitap ediyor.
  • Bu 8-bit oyuna 35₺ vereceğim versem içime oturur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.