Şimdi Ara

Apple, Intel'in modem birimini satın almak için 1 milyar dolar ödeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz Haziran ayında, Apple'ın cihazlarında kullanmak üzere kendi modemlerini üretmek istediğini ve bu bağlamda da Intel'in modem birimini satın alabileceğini sizlere duyurmuştuk. Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple bu satın alım için hatırı sayılır bir para ödemeye hazır.
     

    Apple, Qualcomm anlaşması etkili oldu

    The Wall Street Journal'da yayınlanan bu raporda, Intel'in modem birimini satın almak isteyen Apple'ın bu görüşmelerde mesafe kaydettiği ifade ediliyor. Aylardır süren görüşmeler de artık sona yaklaşıldığı belirtilirken, bu satın alma gerçekleşirse Apple'ın kasasından çıkacak rakamın 1 milyar dolar olacağı söyleniyor.
    Teknoloji devi Intel bir süre önce modem işinden çekilme kararı aldığını duyurmuştu. Şirket Apple'a 5G modem tedarik etme planları yapıyordu ancak Apple'ın Qualcomm ile olan davası tatlıya bağlanınınca işler değişti. iPhone üreticisinin tekrar Qualcomm'dan parça tedariği yapmaya başlayacak olması, Intel'in bu kararında etkili oldu. Cihazlarında kendi ürettiği teknolojileri kullanmayı seven Apple'ın bir sonraki hedefi ise modem üretimi olacak.
      







  • Milyar dolarlık bebek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.