Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9t vs Meizu 16th vs Mi 8 (SD730 vs SD845)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar uzun süredir telefon arıyorum en son bu ikisinden birini almaya karar verdim. Fiyatlar arasında neredeyse fark yok. Xiaomi 6/64 veya 128'lik versiyon olacak 16th ise 8/128. Sizin tercihiniz ne olurdu? Bu arada mi 8 de alıp iade ettiğim bir cihaz ama bu kıyaslamaya o da girebilir. mi 9t alırsam bir fark hisseder miyim pişman olur muyum mi 8'den buna geçtiğime?



  • günlük kullanımda zaten bi fark hissetmezsiniz. pubg vs oynarken de en yüksek ayarda değil de bi aşağısında veya iki aşağısında oynamanız haricinde bi eksisini görmezsiniz.

    ayrıca kamera tasarım vs konulardaçok daha iyidir mi9 t. mi8 e göre. meizu da güzel cihaz ama ben olsam güncellik tasarım vs açısından gene mi9t alırdım.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Merhaba şöyle söyleyeyim uzun zamandır mi8 biraz da mi 9t kullandım, mi8 geçen yılın amiral gemisi işlemcisi çok daha iyi kamerasında ois var, video çekimlerinde bariz daha iyi diğerinde eis var yazılımsal bir hile videoyu dar açıda çekerek titreşimi engelliyor, gcamla düşük ışık çekimleri mi 8 in daha güzel, mi9t üstün olduğu yönler ekrandan parmak izi okuma, çentiksiz tasarım yani çoğunlukla kozmetik, gündüz fotoğraf çekimlerinde ben öyle bariz bir fark görmedim. Oyun oynarım video çekerim diyorsanız kesinlikle mi8, ama bunlar benim için önemli değil daha güncel bir telefon olsun diyorsanız o zaman mi9t

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla oyun oynamıyorum. Kalite konusunda ikisi arasında bir fark olmaması da güzel. Biri amiral gemisi ama diğeri kalite olarak pek fark etmiyor anladığım kadarıyla. Hem bir sene güncel hem de performans olarak aşırı bir fark hissetmeyeceğim cihazlar olması güzel.

    Tercihim mi 9t olacak sanırım.

    Ayrıca teşekkürler ikinize de.
  • meizu 16th da aklım kalıyor,2400 liraya alınmaz mı acaba?
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    Bir ara bende alsam mı düşüncesindeydim yazılım konusu + ekranı dayanıklı olmaması biraz soğuttu. Bu aralar a3 veya note 8 arasında kararsızım. Artık bir seçim yapmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.