Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.569
Cevap
101
Favori
468.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan için 11.11 den sonra gördüğüm en iyi fiyat alınır bence bundan sonra düşmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dün vatandan elden gidip sapphire 5700xt nitro+ aldım.Bugün cod da denediğimde vsync acık 144 fps sabit inanılmaz bir cw sesi geliyor.60 fps de dahi geliyor.Vatana iade edebilir miyim ?
  • iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    bende de var ama sessiz ortamda duyuluyor veya kulağımı kasaya dayarsam duyuyorum rahatsız etmiyor o yüzden. cw karta zarar veren bir olay değil, çok rahatsız ediyorsa iade edebilirsin ama mağazadan aldığın için servise gönderirler büyük ihtimal direk iade olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Kasım 2019; 10:11:34 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Daha önce cw olan çok kart kullandım hepsinde bi seviyedeydi ama bu inanılmaz . Kulaklık takılıyken bile duyabiliyorum.
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Furmark, vrm virus olarak geçer.Kartın power limiti zorlar gerçi oda eskiden idi artık surucuden mudehale edilerek eskisi gibi zorlayamıyor(çok eski konularda bulabilirsiniz ,furmark exe nin ismi değiştirilip kartın guc tuketmi ve ısılarının arttıgı incelemeler mevcut google aratılabilir)neyse.Daha gerçekci olması için 3d mark yada benim yaptığım gibi heaven 4k en az 1 saat deneyebilirsiniz.
    Fan eğrisi vs ayarlanır demişsiniz de neden uğraşalım ? elektrik gittiğinde yapılan ayarların hepsi sıfırlanıyor, yani neden kutudan çıktığı gibi kullanamayalım değil mi ?
    Bende biliyorum undervolt+fan profili ile daha mantıklı seviyelere getirmeyi, amd bu konforu hala sunamıyor, tak kullan standartdını bozalı çok oldu ve tekrar yakalayacak gibide durmuyor(işlemcileri dahil).
    Diğer konu bir sorun olsa reset atar demişsiniz, yuksek ihtimal o testi sabaha kadar bıraksaydım kesin gözüyle wattman hatası belki reset/mavi ekran alacağımı bildiğim için daha fazla zorlamadım.
    Adama bilgisayarını test edeceğim diye kartı durduk yere elimize alıp garantiye gönderme riskini göze alamadım açıkcası.
    İnsanlar bir dünya para vererek alıyor bu kartları günümüzde para kazanmakta kolay olmadığı için ben uyarı niyetine alınacaksa daha dikkattli olunması için yazdım.Muhtemel sorunlu kartlar listesine eklenebilir ,çok düşük bir ihtimal bana gelen kartta sorunlu olabilir tabi.
    Bazı arkadaşlar gibi markalara herhangi bir göbek bağım bulunmadığı gibi antipati de beslemiyorum.
    Tabi forumda art niyetli bu işin ticaretini yapan kişiler de çok, özellikle satmak istediği ürünleri sıfır/ikinci el fark etmeksizin değeri düşmesin elinde patlamasın diye yalan yanlış bilgiler pompalıyanlar da mevcut, dikkat etmek lazım.




  • Vatandan gidip aldım rx590dan buna gectik bakalım 3sene garantisi olması cezbetti beni yoksa nitro alacaktım bende
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Cok haklısınız hocam dediklerinizde fan hizi marka sahibi tarafindan bios ve fsn yapisina bagli olarak belirlenmiyor mu sapphire bu konuda sessizlik yapayim derken sicakliklara bakmamis. Rx 580 lerde biosla oynayip istedigimizi yapiyorduk ama bu seride ve vegalarda olmuyor malesef.ben igorun programi ve msi i kullandigim icin watman sifirlasa bile sorun degil gerci sifirlamiyor stabil oc yaptigim icin.oyun icinde sicakliklar 85 i gecmedigi icin ozellikle vrm ler sorun degil belleklerde 82 yi gecmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSP kullaniyorum 11.8 en fazla indigi deger yuk altinda.
  • iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    Elden alımda iade olmuyor bilgisayar parçalarında. Ancak sorunlu çıkmış. Bir şansınızı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    hocam bendede cok az var.Oyundayken Kasaya kulagimi verince anlasiliyor.Onun disinda anlasilmiyor.Eger dediginiz gibi ses fazlaysa iade etmeniz daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Bu videodakine benzer bir ses var. Yanlız vatandan gidip elden aldığım için direk servise göndericekler sanırım.Videodaki arkadaş da servise göndermiş ve birşey yok diye geri göndermişler.Sonra da THH ye başvurmuş.





    https://www.youtube.com/watch?v=sMY-Avt-E54
  • muratabaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Hangi Vatan’ dan aldınız acaba?
    Bende bugün almayı planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Elektronic M kullanıcısına yanıt
    Sagolun teşekkürler ben istanbul sultanbeyli oturuyordum burda vardı dün aradım ayırmışlardı 1tane vardı burda onu aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede çeşitli sorunlar var nasıl çözeceğimi bilmiyorum. 1 msi afterburner açtığımda tüm fanlar hızlanıyor ve ekran saliselik cırızt sesi ile siyah olup geri geliyor belirli aralıklarla.
    2 1 saat falan aa bir oyun oynadıktan sonra mouse takılarak dönüyor. Fps yine en az 75-80 oluyor ama mousla hareket ederken duraksayarak adam dönüyor. Bunları nasıl çözebiliriz mutlaka yaşayanlar vardır yardımcı olursanız sevinirim dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar efsane cumadan yararlanıp rx5700 xt almayı düşünüyorum.. Soğutması iyi ve en güncel versiyon olarak hangi modeli önerirsiniz. Rdr2 için kullanıcam.

    Bir de bilgili arkadaşlardan ricam.
    İşlemcim ryzen 2600x bu kart için yeterli mi? Uyumla çalışır mı? 1080p çözünürlükte kullancam bu kartı. Lütfen alıntılayın. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadada 3063 lira Nitro+ daha düşmez herhalde alıcam bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    hocam belki guc kaynagindandir.Benden boyle bir ses gelmiyor.Cw problemi yok bende inceledigim kadariyla.O yuzden dediklerim tamamen tahminidir.Ekran kartindaysa yollayin garantiye.Guc kaynagindanda olabiliyormus.Onu bir tespit edin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratabaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam doğru seçim yapmışınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5700 var. Son driverla beraber BfV fps 80,90 a düştü. Nedendir, bilgisi olan.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.