Şimdi Ara

XBOX ONE S’in Bariz Kasması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
12.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir buçuk yıl kullandım One S modelini. Anthem gibi sorunlu oyunlarda anlık kasmalar mevcuttu. Genel olarak bu konsol kasıyor dedirtmedi. 30 FPS alıyorsun, bunu kasma olarak algılamış olabilirsin

    PS5'i bekliyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 13 Temmuz 2019; 0:29:13 >
  • Kasmadan kasıt ne? Ciddi FPS droplari mi? Ben şimdiye kadar sadece birkaç oyunda 1-2 saniyelik droplar gördüm, o da çok nadir oluyor. Bu oyun deneyiminizi o kadar etkiliyor mu cidden

    Şu an Metro.exodus oynuyorum örneğin ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

    Dün ilk defa one x kastı. Rdr 2 yi bitirmiştim. Hile açıp biraz kaos yaratayım dedim, Saint Denis'de. Gelene geçeni indirdim, tramwayı patlattım sonra tek girişi olan bir yerde duvara pusup geleni indirdim. Çöp yığını gibi birikti cesetler. Sonra Molotof atıp ateşe verdim. Beni vurmaya gelenlerde ateşe yakalanıp kavruldular. Bu sıra one x kasmaya başladı
    İçindeki vahşeti kusmuşsun hacı oyun bu ya napıyon
  • Benim one x te çok nadir de olsa anlık oyun donuyor ve çıkış yaparak ana menüye atıyor . Böyle bir problem yaşayan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lod0ss

    İçindeki vahşeti kusmuşsun hacı oyun bu ya napıyon

    Alıntıları Göster
    Çok rahatlıyorum tüm öfkemi kusuyorum
    Akşamları yolda giden at arabalarının gaz lambalarına ateş edip yanmaya başlayan arabadaki sürücünün çığlıkları ve atın arkada alevli araba 4 nala koşturup etrafı aydınlatması..... Seviyorum bu oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthropomancy

    Benim one x te çok nadir de olsa anlık oyun donuyor ve çıkış yaparak ana menüye atıyor . Böyle bir problem yaşayan oldu mu ?
    İlk xbox one x imde oluyordu. Sattım onu. Sonraki aldığım cihazda şuana kadar sadece metro oyununda donma oldu. O da oyundan zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One X'te RDR2'de şehirde ve dükkanlarda kasıyor bende de rahatsız ediyor. Bu dönemin konsolları maalesef yetersizdi X'in yetersiz kaldığı yerlerde S ne olur siz düşünün..
  • action11 A kullanıcısına yanıt
    Pes 19'da yaşadığınız şeyin fps düşmesi olduğunuza emin misiniz? Ben sürekli oynuyorum. Hiç sorun yaşamadım. Zaten pes 19 one x'in kulağıyla oynatacağı bir oyun. Online'da laglar oluyor. O da benim bağlantım ile alakalı. Eğer fps düşüşü yaşıyorsanız direk değişime gönderin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyonu kötü olabilir. Fat xbox sahibiyim ve Arkham City oynarken fps bariz 23-25 lere kadar düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Xbox One X'te RDR2'de şehirde ve dükkanlarda kasıyor bende de rahatsız ediyor. Bu dönemin konsolları maalesef yetersizdi X'in yetersiz kaldığı yerlerde S ne olur siz düşünün..
    Bende hiç kasmadı normal oynayışta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Oyunun optimizasyonu kötü olabilir. Fat xbox sahibiyim ve Arkham City oynarken fps bariz 23-25 lere kadar düşüyor.
    Arkadaşlar soranlar olmuş kasmadan bahsettiğini açıklarmısın diye, ben kasmaktan oyun oynatmıyor demiyorum şu şekilde bi durum var; 30pfs oyunlarda (örn: Shadow of TR)
    Sağa sola bakmaya çalıştığınızda hızlı hareket ettiğinizde bu fps’i 24-25’lere düşürüyor arkadaşın dediği gibi bizim düşme beklentimiz 29-28 olmalı ama bunun altı gerçekten hissedilir oluyor ve sürekli oluyor bunu anlayamayan gözler tahminimce yüksek fps’e alışkın değiller ve sorunsuz buluyorlar. 30 zaten çok dip bi baraj 60’dan 40’a düşmesi gibi olmuyor aradaki 5 fps hayli fark edilir seviyede.. Yukarda bi arkadaş yazmış evet keşke 144hz monitör ve güçlü bir pc den geçiş yapmasaymışım gözlerim kanıyor adeta ben 30 sabit versin kabul edip öpüp başıma koyacaktım grafikleri bile eyvallah ama bu anlık droplar inanılmaz can sıkıcı 1 hafta oldu açmıyorum bile hevesim çöpte Netflix harici kullanmayacağım artık herhalde. X bakıyorum alırsam deneyimimi paylaşacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Durumun iyiyse X al ama ben olsam yeni nesil konsolları beklerdim. Zaten geriye dönüm uyumlu olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için , microsoftun forumunada sordum nat , hardisk ve dediğiniz gibi sıkıntı olmaması gereken bi durum gibi cevaplar geldi , fakat ben online olmadan ethernet kablosunu çıkardıktan sonra bile yaşadım bu sorunu yeniden kurdum pes'i , dün state of decay 2 oynarkende çok hafifde olsa hissettirdi servise yollayacağım ,şu an kargo kutusunu nasıl ayarlarım diye düşünmekteyim :)
  • action11 A kullanıcısına yanıt
    biraz büyükçe bir kutu bulun. aralıkları gazete kağıdı ile iyice doldurun. muhtemelen hddsi probleml cihazınızın
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi yapıyım iş yerinden bi kutu buldum onu ayarlaycağım, makineyide akşam sıfırlayacağım, ups le anlaşmalıymış microsoft Allahtan sorun çıkaran bi firma da değil

    Teşekkürler
  • Xbox one da yaşadığınız sorun fps nin 5 fps kadar düşmesi olması ihtimal dahilinde. Fat kasa ile bf5 oynuyor oğlum gözle görülür oyun kalitesini etkileyecek önemli bir düşüş görmedim.
    One x de ise ufak düşüşler Bf5 te yahut benzer oyunlarda olabiliyor. Fikrimce bu makinelere usb SSD bağlamak sorunu çözebilir. Bf5 gibi oyunlarda texturelerin hdd den yavaş yüklenmesi tetikleyebilir ki pc de bu durumu ssd ile çözüldüğünü görmüştüm.
    Yeni nesil konsollar çıkana kadar ssd bir xbox one x en iyisi. Pc de çok yüksek fps ile oyun oynayabilirsiniz ama hile sorunu aşılmakdıkça keyif vermiyor. Evde iyi bir pc ne yazıkki uykuda bekliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hic konsolum olmadi, oyun oynayabilecek bilgisayarimda. Dolayisiyla fps farklarini cok algilamam mumkun degil.
    Hazir konusu acilmisken sorayim dedim. Xbox one S ile BF1 oynarken bu kasma sorununun bende de oldugunu dusunuyorum. Mesela rakip oyuncunun atesine maruz kaldigimda kacamiyorum, makina kasiliyor sanki. Youtube da izledigim videolarla karsilastiriyorum, oyuncu 1-2 kez vurulduktan sonra kacabiliyor, ben 1 mermiyi yedikten sonra gozune far tutulmus tavsan gibi kaliyorum.
    Var midir nedenini ve cozumunu bilen ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdmytm kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabi oyunun net code sisteminde ve hatlarimiz ile serverdan kaynaklaniyor. TR de server yok ve pinglerimiz ülkelerinde server olanlara göre yüksek, ping yüksek olursa veri gecikmesi yasaniyor. 25 mbps bir hat kullanmaniz ile 100mbps hat kullanmaniz ve bunun yaninda pinginiz ,oynadiginiz serverlar ve hat kalitenize bagli olarak degisiyor. Cok kaliteli bir oyun deneyimi 50 ping altinda yasaniyor ve 20pinge sahip olan işi bilen biri 80 pingle isi bilen biri ile karsilastirildiginda hep avantajli oluyor. Sizi daha önce görüyor daha çabuk öldürebiliyor.
    Bunun cözümü daha hizli ve daha kaliteli hatlardan geciyor.
    Hattim gunduz 100mbps ve aksam 25mbps, bf5 ve diger multi oyunlarda da cok fark yaratiyor. Ama malesef zonguldak ta yasiyorum. Istanbulda yasayan ve ayni hat hizina sahip biri bile daha iyi pinge sahip benden daha avantajli bununla yasamayi ögrenin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 17 Temmuz 2019; 22:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 60 ping'in altına hiç düşemedim. Zaman zaman 80-90-100 lere de çıktığı oluyor. Ama ortalamam 60-70 ms.
    Ping olayında hemfikiriz ama benim bahsettiğim sanki daha farklı bir olay, ya da belki de dediğiniz gibi ben 30-40 ms önce zaten vurulmuş olduğum için kaçmaya çalıştığımı zannediyorum rakip oyuncudan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de One S alalı 1 yıl oldu. İlk defa Xbox kullanıyorum. En çok oynadığım oyunlar nba, f1, fifa ve forza. Bu oyunlarda kasma olmadığı için rahatım. Ama açık dünya oyunlarında (gta ve ac gibi) şehir merkezleri ve kalabalık yerlerde fps nin düştüğünü rahat anlayabiliyorum. Ama bu oyunları uzun oynamama rağmen aşırı ısınma ve fan sesi hiç olmuyor. Bu nesil son demlerini yaşıyor. Oyun üreticileride en iyisini yapmaya çalıştıkça bu konsolların (one/one s/ps4 slim) biraz daha yavaş kaldığını düşünüyorum. Tamamen benim düşüncem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.