Şimdi Ara

Bu insanlar parayı nereden buluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
7.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demin bir konu okudum orada beach clublardan bahsedilmiş.20 yaşındaki adamlar okula 200 binlik jiplerle gidiyor.
    ben sınava evde kendi imkanlarımla calıstım.şuan spor yapmak istiyorum salona gidemedim evde 1 2 eşya ve dambıllarla kendime imkan yarattım.
    bu insanlar nereden buluyor para ben hayret ediyorum gerçekten hani herkes akıllı herkesin ticari zekası vardı da biz mi kacırdık bir şeyler cözemedim vallahi



  • Şöyle düşün bu ülkede mevcut bütün dükkanlar, evler, arabalar vs bunların hep bir sahibi var.

    Sadece meskenlerin kiralarını düşün. Bütün kalabalık noktalardaki dükkanları, pasajları vs..

    Zengin insan çok bu ülkede, siz sadece göremiyorsunuz çünkü onlar lüks içinde bambaşka bir dünyada yaşıyor.

    Düşün Kadıköy mühürdar caddesinde bakırköy'de, mecidiyeköy ana cadde üzerinde yada bir çok ilçenin merkezinde o kadar gayrımenkul var.

    Zenginler şimdi mal mülk almayı azalttı, konut fiyatı düşmesini bekliyorlar, belli bir seviyeye düşerse faizden çekip gayrimenkul alınacak ve

    emlak biraz daha hareketlenecek. BU faizin iyice düşmesinin önünü açabilir ama kirala kirala nereye kadar? Üreten azalınca, gayrımenkullerin vergileri verilmeyince

    kiraları ödenemeyecek raddeye gelince nereye kadar gideceğiz?

    Bir de bu ülkenin kıyılarında çevrilip işletilen mekanları düşün, millet sahili kapatıyor para kazanıyor, vatandaşın hakları gasp edilmiş kimse siplemiyor.

    Para, bir miktar sermayesi olup bunu iş yapmaya yönelten ve nüfuzuyla ticareti sorunsuz gerçekleştirmeyi başaranındır. Rakibin çıkarsa ezip geçersin ve kazanmaya devam edersin.

    Daha saymakla bitmez bu ülkede taksi plakalarından, minibüs, otobüsten kazanan da var.

    İş dünyasını saymıyorum bile, her ne kadar yabancı sermaye yüzde 60'larda olsa da önemli ölçüde sanayimiz var.
  • ne ticaret zekasından bahsediyorsun 20 yaşında



    babadan zenginler. millet dünyanın kaymağını yiyor
  • Kardesim babalari zengin olan sımarik veletler iste .Dunyada gercekten adalet yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin ailede doğmuşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada eşit olan, hiçbirşey yok. Adalet falanda yok. Çirkin olarak yoksul ailede de doğabilirsin sürünürsün. ( ben) yakışıklı olarak zengin ailede de doğabilirsin işte o zaman yaşarsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettigimiz zengin genclik ulkenin kucuk bir kismi.Cogunun durumu kotu orta.Zengin ailede dogmamis olabiliriz ancak biz de 20 yasinda rahat gezme ozgurlugunu calisip cocuklarimiza verebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o 200 binlik jiplere binenler taş çatlasa ülkenin %20 lik kesimi. beach clublara lüks araba ile gidersin nolcak. araç kiralama denen bir şey var. 2-3 arkadaş birleş kirala 2 günlük. İzmirde oldugum ve çeşme de iş yaptıgım için biliyorum. adam o beach clublara damsız girebilmek için kapıda saatlerce bekler ve en dandik pansiyon da kalır. nasılsa günün çogunu dışarıda geçirecek. yani durum "ayranı yok içmeye atla gidiyor zıçmaya" durumu.

    Bunun dışında son model arabalar. beachler de dünyanın parasını harcamak zaten milletin zengin oldugunu, ekonominin iyi oldugunu falan göstermiyor. bu insanlar borçla yaşıyor. borçla borç kapatıyor. gün geldigin de tüketimden vazgeçmeyip hayatının tamamını ipotek altına almış oluyor. Bunun dışında bir gerçek olsaydı herhalde çevrenizdeki herkesin maddi durumu süper olurdu.
  • Bu kısma kim takılır bilmiyorum ama dede/baba mirası olmayanların helal yoldan kazanıp öyle çocuğuna 250K'lık araba alma durumu TR sınırları içerisinde mümkün değil yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

    Bu kısma kim takılır bilmiyorum ama dede/baba mirası olmayanların helal yoldan kazanıp öyle çocuğuna 250K'lık araba alma durumu TR sınırları içerisinde mümkün değil yani.
    Doğru 5 daire miras kalıp kira parasıyla yaşayanlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya malum parti gençlik kolunda çalışıyordur, ya da baba parasıdır. Başka imkanı yok TR sınırlarında. Ha 30 yaşına falan gelmişlerdir o zaman da yurtdışından tatil için gelenlerdir onlar.
  • Baba parası yiyen zengin züppeler işte. Her zamam var ve bu tipler her zaman olmaya devam edecek. Ha önemli bir kısmından kurtulmak üzereyiz. Küçük orta büyük farketmez bütün müteahitler batmak üzere. Eniklerine BMW alacak parayı nerden bulacaklar bakalım.
  • Reisi aniltiyalim biraz

    Fakir niye fakir bilirmisin, calmasini beceremedigi icin fakir

    Zengin niye zengin bilirmisin, calmasini becerebildigi icin zengin
  • Çok para haramsız olmaz 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İban atın size her ay para yollayayım, böylece dünyada adalet olur. Yaşımız da büyük sayılmaz kesin baba parasıdır falan. Tabi ölü adam artık nasıl bir ticari zekaya sahipse mezarından para fışkırıyor. Siz bizim paraları çatır çatır yerken bizde Karadenize fındıkta çayda taş duvarda geçirdiğimiz zamanları hatırlayıp hatırlayıp efkar edelim. Sonra para biriksinde kendi işimizi kuralım diyerek kuru ekmek evet doğru yanında bir peynir falan da yok bildiğin 1₺ lik ekmek yiyelim aylarca. Bunca acıdan emekten sonra altımıza araba çekince mezardaki babanın parası dersiniz, konuşmak kolay yapmak zor. Unutmadan ölen babanın da bir sürü borcunu kapattığınızı da bilmiyorsunuz. Nerden geliyor bu para? Zaten bilsem sana da söylerim ama bilmiyorum geliyor her gün bir kaç bin lira. Sabahın 6 sından gecenin 2 sine kadar bilgisayar başlarında gözlerini yırtan ben değilim ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    %20 ? :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacım örnek yazdım onu be. sen kaç olmasını bekliyorsun ?
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    %20 çok fazla olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlarin kazandigi ya da harcadigi paralar (miktari ya da amaci ne olursa olsun) baska birini neden ilgilendirir ya da bi insan bunu neden kendine dert edip, o kisiyle kiyaslar anlamam.

    mirastir, ailesi cayir cayir calisip bu gunlere gelmistir, babasi kara para aklamistir bla bla ne farkeder?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A517 -- 13 Temmuz 2019; 3:25:28 >
  • Topluma ruhlarını satıyorlar

    Eğer onursuz yoldan self destruction yapmak istiyorsanız topluma uyun ve para kazanın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.