Şimdi Ara

MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
7
Favori
70.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla bu iş hoşaf tadı vermeye başladı. Halen kulaklık için onay bekliyoruz. Bir o kadarda kargo bekleriz.....
  • MSI en son 8 Ağustos kayıtlı anakartların hediyelerini gönderiyoruz demişti benim 15 Ağustos kayıtlı bizimkiler ne zaman gönderilir acaba? @MSI Türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evoturk kullanıcısına yanıt
    Dur hocam daha benimki gönderilmedi. 15 temmuz faturalı. @MSI Türkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 13 Eylül 2019; 8:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ağustosta aldım, ne kargoya verilmiş, ne haber var ne bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkoobLaze

    Dur hocam daha benimki gönderilmedi. 15 temmuz faturalı. @MSI Türkiye
    İnşallah herkesin ay sonuna kadar gelir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kargo hiç beklemediğim anda geldi evde kardeşim teslim almış. Ne kadar MSI Türkiye ye kızgın olsam da paylaşmak istedim. Süreç gereğinden fazla uzun sürdü, kullanıcılar bilgilendirilmedi veya yanlış bilgilendirildiler süreç boyunca ama sonunda geldi. Söylediğim gibi ne kadar kızgın olsam da @msi Türkiye ye yine de teşekkür etmek istedim. Hala kargosu eline ulaşmamış arkadaşlarada sabır diliyorum umarım onların soğutucuları da bir an gelir de bu uzayan süreçten kurtulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun darısı başımıza muhakkak gönderileceğinin herkes bilincindedir fakat süreç insanları rahatsız etmekte aksi taktirde 8.hafta + gümrük işlemleri (yaklaşık 1hafta daha) bekletme hakları var o konuda süreç hakkında bir itirazda bulunmak doğru olmaz fakat insanımız ben dahil aceleciyiz ve bir hediye için günlerce (bugün itibari ile 40 gündür bekliyorum) bilgisiz habersiz şekilde beklemek canımızı sıkmakta bunda ürünlerin kayıt tarihi sırasına göre dağıtılmamasından tut msi Türkiye’nin promosyon sürecini hızlandırma ve dağıtım ile ilgili bir takım sözler verip yerine getirememesinin etkisine var şahsen ben bu etkinliği yönetseydim kampanya bitiminden 2 ile 3 hafta sonra ürünlerin toplu halde gönderileceğini dile getirir bu süre zarfında tüm kayıtları teyit eder kayıt sayıcınca stoğu talep eder hepsini bir kaç gün içerisinde sıralı ve toplu bir şekilde gönderirdim vede ürünü geri verip hediyeyi almaya çalışan çakallar türeyemezdi herkeste bu işten memnun çıkardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kfsbh -- 14 Eylül 2019; 19:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye!

    Çok şükür 😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kfsbh K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hediyesi gelen arkadaşlara. Darısı bize inşallah. Bugün tam 60. günüm.
    Ben dahil bir çok insanın nefret ettiği şey belirsizlik. Bundan 15 gün önce MSI'dan bir yetkilinin çıkıpta ben duruma el attım fatura tarihi 8 ağustos'a kadar olan tüm hediyeleri yolladık demesinin üstünden 2 hafta geçmesine rağmen 15 temmuz faturalı benim hediyem halen gelmedi. MNG kargoyu defalarca aradım adıma kargo görünmüyor. MSI çıkıp evet sizin ürünü henüz yollayamadık dese anlarım. Ancak yolladık deniyor yollanmıyor. Mail ve PM'e dönüş olmuyor. Belki de gönderdiler ama ismimi veya adresimi yanlış yazdılar. Belki de MNG kargo paketi kaybetti. Forumdan bir arkadaşın başına gelmiş, MNG kargo müşteri adına iade talebi açmış mesela. Belki de bana da 1 ay önce öyle yaptılar da cihaz iade gitti. Bilemiyoruz çünkü MSI TURKIYE NE YAZIK Kİ ŞU KAMPANYAYI BATIRDI...




  • Kesinlikle katılıyorum haftaya gönderim olmazsa MSI global’a durumun izahatını yapacağım benim kayıt tarihimde 6 Ağustos fakat senin 8 hafta doldu mutlak surette gelmesi lazımdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya oraya 8 hafta yazmışsın eyvallah 8 hafta bekleyelim bir sıkıntımız yok ama neden yalan? gönderdik diye yalan söyleyince elinize ne geçti? insanları acaba kargomu kayboldu acaba gerimi iade edildi diye sitrese sokmanın amacı ne bari geri dönüş yapın göndermedik diye söyleyin biz bir ürün aldık diye her gün her gün mng aramak zorunda mıyız? bu msi dan aldığım son üründür yarı yarıya ucuz bile olsa gidip diğer markaları tercih edeceğim etrafım da ne kadar insan varsa elimden geldiğince başka marka almalarını söyleyeceğim. 2 adet kasa almışım faturası elimde kasalar elimde resimleri yollamışım p/n hatasıymış başvurum reddedilmiş size fatura resimlerini kasa resimlerini barkot resimlerini yollamışım bir firmayı arayıp teyit edip hata çözmek çok mu zor? bir iş yapıyorsunuz bari düzgün yapın he yapamıyorsanız da yalan atmayın.
  • Yetkili arkadaş, 8 ağustosa kadar olanları kargoladım dediğinde yazmıştım, üstüne 2 hafta gelsin bunlar gene beceremez diye. Zaten dediğim gibi de oldu. Bazı arkadaşlar sabırsızlıktan veya şartnamede 8 hafta yazdığından bahsetmiş. Arkadaşlar mevzu yetkililerin işini yapamaması, tamam bekleyelim ama kargoya verilen ürünün takip mailini atmak, alıcıya haber etmek ne kadar zor olabilir? Altı üstü kargo yapılan adama 1 mail atacaksınız ya. Kimse de her gün mngyi arama derdine düşmeyecek. Kargoyu yapılıp adına iade açılan arkadaşlar olmuş. Resmen rezillik. Adamlar belli ki ofiste yatıyor resmen. Başka açıklaması yok. Hayır gönderemeyecekseniz söyleyin de gidip kendimize paramızla soğutucu alalım. Bundan sonra da msi ın yanından geçmem. Herşeyi onaylanmış ürünüm için bir de buradan dm atıyorum, yetkiliye. Ben onaylanmış ürünüm için donanım haber üzerinden dm atmak zorunda mıyım size kardeşim? Ben donanım haber üyesi değilsem ne olacak, nasıl iletişim kuracağım msi Türkiye ile? Bu kadar özensiz de çalışılmaz ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kulaklıklar için ayın 10'unda gönderimler başlanacak dendi ama yine fos. Arıyorum kargoyu gelen giden yok yine hikaye yani.
  • Promosyon hediyesi yanlış gelenler var inşaAllah aynı durumla karşılaşmam şayet öyle olursa 40 günü geçti daha ürün gelmedi. bu hatanın düzeltilmesi mucize olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kfsbh

    Promosyon hediyesi yanlış gelenler var inşaAllah aynı durumla karşılaşmam şayet öyle olursa 40 günü geçti daha ürün gelmedi. bu hatanın düzeltilmesi mucize olur.
    Ne gibi yanlış gelme söz konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evoturk kullanıcısına yanıt
    ml240r yerine ml240l soğutucu alanlar var instagram üzerinden msi a yazmışlar.
  • Kulaklıklar onaylanmış p/n hatası giderilmiş ama hala sıvı soğutma gelmedi bekliyoruz bakalım.
  • Beyler sıvı soğutmasını alıp kullanan var mı? Bazı yorumlarda çok yüksek sesli çalışıyor diye yazanlar gördüm. Kullanan varsa deneyimlerinizi yazın faydalanalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoturk -- 17 Eylül 2019; 21:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.