Şimdi Ara

Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
22.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)


    Çeviri Yüzdesi: %100

    Proje Başlangıç Tarihi: 4 Temmuz 2019
    Proje Bitiş Tarihi: 1 Ağustos 2019


    Quantic Dream'in bir PlayStation efsanesi olan Heavy Rain, Epic Games Store'da PC platformu için yayınlandı. Bu dram dolu oyunun Türkçe yamasını 1 Ağustos tarihinde, PC ve PS4 platformunda çıkmıştır.

    Yama Hakkında: Yama ücretsiz olup PC ve PS4 platformlarında, kullanabilirsiniz.

    Yamayı indirmek için tıklayınız.

    Resimler

    Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)

    Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)

    Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)



    Diğer yamalarımız için tıklayın.

    Facebook sayfamıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Discord sunumuza buraya tıklayarak katılabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Daha pcye çıkalı nerdeyse 1 ay olmuşken oyunun toolu yapıldı çevrildi test edildi ve yayınlandı bu emeğe hayran kalmamak elde mi elinize emeğinize sağlık bu yamanın çıkmış olmasından daha da güzel bişey varsa oda artık watch dogs 2 için son düzlüğe girilmiş olmasıdır bu ay benim açımdan nası geçecek vallahi bilmiyorum şimdiden çok heyecanlıyım
    Heavy Rain çeviri ekibinin bir üyesi olarak bana verilen kısmı ve ek olarak tüm görülebilir oyun sonlarını çevirdiğimi buradan belirtmek istiyorum arkadaşlar.

    Diğer arkadaşlarım da harıl harıl çalışıyorlar. Hızla ilerleme kat ediyoruz. Zaten hali hazırda iki proje var. WD 2 ve bu oyun. Yani her oyuna zıplamıyoruz dediğiniz üzere.

    Şahsım adına seçici davranıyorum ve sevmedigim bir firma olan Ubisoft ve ona keza sevmediğim serisi Wd çevirisine ben katkıda bulunmuyorum mesela, çünkü içimden gelmiyor. Yani farklı çevirmenler kendi sevdikleri, istedikleri projelerde yer alıyorlar.

    Ayrıca ekibe yamanın ücretsiz olması teklifini götürdüm ve hemen her çevirmen arkadaşımdan olumlu geri dönüş aldım. Tabi ki son karar kollektif bir şekilde alınıp proje sorumlusu tarafından verilecektir ama bunun müjdesi de her an gelebilir.

    Sizlerden ricam yapıcı yorumlarda bulunmanız. Bu çeviri işini grupların it dalaşına çevirmeye yönelik provokatif saldırgan kişilere prim vermemeniz. Eğer bu çeviride de hayal kırıklığına uğrarsak bundan sonra tek bir adamın eline bakmak zorunda kalır ve o hangi oyunu ne zaman çevirirse ona razı gelmek zorunda kalırsınız. Başka hiçbir grupta bir daha çeviri falan yapmaz.

    Hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz. Lütfen verilen emeği bir çırpıda silip atmayalım arkadaşlar.
  • Türkçe kurallarına uygun, anlamlı kelimelerle bir çeviri olması dileğiyle, kolay gelsin.
  • Eminim ki Türkçe olmadığı için oynayamamış çok seveni vardır. Bu şaheserin çevirilmesini bekleyenlerden biri de benim. Kolaylıklar diliyorum tüm ekibe...
  • Hadi bakalım elinize emeğinize sağlık ücretli mi olacak metro yaması gibi qnoops arkadaşımız çıkarmıştı sizin emeğiniz için bağış yapmıştım genede bu yama da ücretli olacak mı?
  • başarılar. ücretlimi çıkacak?
  • Umarım baştan savma olmayan ve özenilerek çevrilen kaliteli bir iş olur. Tersi olur ise çok yazık olur. Bu yolda başarılar herkese...
  • Çok güzel haber bu ellerinize sağlık kolaylıklar dilerim.
  • Umarım en kısa zamanda çıkarırsınız..Kolay gelsin
  • Emeginize saglik simdiden ,cok oyun var oynamadigim ama bunu bekliyorum sirf
  • ps3 için çıkış yaptığında kıyametler kopmuştu.Pc sahibi olarak ps3 üm olmamasına rağmen böyle bir oyunun türkçe olmaması beni çok üzmüştü(Pc ye çıkmadı diye depresyona girmiştim ama o kısımlara çok girmeyeceğim :).Hatta PsTürkiye,ps4 e çıkan remastered sürümü için de yama olmayacağını söylediğinde "Allahım bu oyunu ps4 üm olsa dahi nasıl oynayacağım" diye kara kara düşünüyordum...ve sonra bir mucize oldu ve bu başyapıt hem pc ye geldi(haberini aldığımda 7 köyü ayağa kaldırdım hatta arkadaşlarım,akrabalarım "birşey mi oldu"diye mesaj filan attılar.Sanırım Eşref saatime geldi de bu 3 oyun pc için duyuruldu😂) hemde türkçeleştirilebilir. :)İnşallah kimse emeğinizin üstüne atlamaz ve kısa sürede bitirirsiniz.Farkedilir biçimde aktif bir grupsunuz ve inşallah bunu sürdürürsünüz.Kolay gelsin şimdiden ellerinize zihninize sağlık.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 2 Temmuz 2019; 15:9:55 >
  • Çok fazla oyun oynamam ama arkadaşımın PS sini bu oyun sebebiyle ödünç almıştım. Kolay gelsin, beklemedeyim.
  • ps4 te oynamıştım yanlış kararlar vermiştim oyunun hikayesi beni hüzünlü bırakmıştı şimdi Türkçe yama ile daha güzel sonlu bitirme şansım var kolay gelsin.
  • Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz :) elimizden geldiğince kaliteli bir yama yapmaya çalışacağız. Bize destek veren sizlere baştan savma bir yama yapmak, kendimizden önce sizlere ayıp olur.
  • Çeviri yükü nasıl acaba, merak ettim. Kolay gelsin, emeğinize sağlık.
  • Ekibimizde çevirmen, programlamacı, web tasarım vb. konularda bize destek olacak arkadaşlara ihtiyacımız var.https://www.anonymousceviri.com/?p=2542 web sayfamızdan, @walküre @anonymousceviri ve bu hesaptan iletişime geçebilirsiniz...
  • Kolay gelsin bu efsane kesinlikle türkçe yamayı hak ediyor
  • Bekliyorum
  • facebook sayfanıza da yazdım. oyun en fazla 8 saatinizi alıyor. ortalaması 5 6 saat. sizi çok zorlamayacaktır. kısa sürede bitireceğinizi düşünüyorum. kolay gelsin,ellerinize sağlık.
  • Ps4 e gelecek mi?
  • Mstf73 M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme yapacağız :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.