Şimdi Ara

Bitcoin'in market hacmi 200 milyar doları aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bitcoin, bugün 15 ayın en yüksek fiyatını gördü. Söz konusu kripto para birimi, yaklaşık üç aydır boğa piyasası içerisinde ve bu durum yatırımcılara ümit veriyor.
     
    Coin360'tan elde edilen veriler Bitcoin'i kripto para birimi piyasasında sürücü koltuğuna koyuyor. Bitcoin, 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık olarak %6'lık bir büyüme gösterdi.
     
    Ayrıca Bkz.Tek işlemde Ethereum fiyatı %3 etkilendi
    Bitcoin geçtiğimiz yılın Mart ayında 11,000 dolar seviyesinden işlem görmeye başladıktan birkaç hafta sonra bir ayı piyasasına girmiş ve 6,500 dolara kadar gerilemişti.

    Analistlerin üstesinden gelmek için önemli bir engel olacağını belirttiği 10.000 dolar barajı, geçtiğimiz günlerde rahatça aşılmıştı. Bitcoin'in bu performansı, birçok analisti de şaşırttı.

    Bitcoin fiyat barajını rahatça geçmiş olmasına rağmen piyasalarda henüz tam bir güven söz konusu değildi. Analistlerin belirlediği ve fiyat barajıyla beraber önemli bir konu olan 200 milyar dolarlık market hacmi barajı da bugün itibariyle aşıldı.
     
    Bitcoin'in 200 milyar dolarlık market hacmini aşması, son 17 ayın değerini elde etmesini sağladı. Söz konusu kripto para biriminin dijital para piyasasındaki dominasyonu şu an %60. 







  • Haberi geldiğine göre bitcoinden çıkıp altcoinlere geçebiliriz.

  • Turkiye'de saglam bir duzenleme olmadigi icin risklidir yani diger ulkelerdeki gibi bir duzene oturtulmamistir Turkiye'de. Magdurlar cogalir. Bu tur sanal paralarda turevlerde ... Kisacasi devletten yana saglam bir altyapi ve duzenleme yokken risklidir.

  • Allah korusun İran savaşı yaşanırsa gerçekten 100k ya dayanır BC... İç savaşın orkestrası için enstrümanlar lazım biliyorsunuz... Aynısı Suriye savaşında gerçekleşti.

  • en çokta türkiyede yatırım aracı olarak kullanılıyor sanırım
  • 2014 den beri herhafta fiyatına dahi bakmadan alıyorum. Bankalara zerre güvenim yok açık kaynak kodlu bir para birimi ve Çıktığı günden beri bütün diğer yatırım araçlarını paspas etmiş fiyatının bazen aşırı şişirilmiş olması insan doğasındaki aç gözlülükten sabırsızlıktan kaynaklanıyor bu iyiye işarettir kötüye değil.

  • Türkiye için en uygun alım için hangi uygulaayı önerirsini

  • Arkasinda devlet destegi olmayan bu sahte para balonu bir gun patlayacak. Hic kimse bitcoin karsiliginda para odemek zorunda degil. Yani karsiligi garanti altinda degil. Kimin yaptigi bile belli degil. Piyasaya cok buyuk bir kazik atacaklar. Herkesin elinde bile olmayan bu sahte para benzeri lojik data buhar olacak. Bu insanlarda hic mi mantik yok ben anlamiyorum. Trend ve talep sayesinde hayatta duruyor. Atilacak kazigin simdilik boyutunu baslikta gorebilirsiniz. Hakikat er gec tecelli eder. Bu yazimi insanligin akil tutulmasina ithafen yazdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.