Şimdi Ara

ThinkMarkets'in pazar analisti:'Bitcoin 100,000 dolar olabilir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     ThinkMarkets'in baş pazar analisti Naeem Aslam, 24 Haziran'da verdiği röportajda Bitcoin'nin bir sonraki boğa piyasası sırasında 60.000 ile 100.000 dolar arasında bir yere vuracağını tahmin etti.

    Ayrıca Bkz.BIS:"Facebook'un çıkartacağı kripto para, bankalar için riskli"
    Aslam, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’nin birkaç hafta içinde 10.000 dolara vuracağını öngörmüştü. Bitcoin, 22 Haziran’da beş haneli fiyata başarıyla ulaştı ve son bir yıldaki rekor bir seviyesine ulaştı.

    Aslam'a göre; şu an dikkat edilmesi gereken en önemli fiyat noktaları 20.000 dolar ve 50.000 dolar.
     


    Aslam, “dijital altın” olarak adlandırılan Bitcoin'i altınla karşılaştırarak, riskten kaçınmanın aracı olarak Bitcoin'in kullanımı hakkında da konuştu. Devam eden ABD-Çin ticaret savaşı ile birlikte borsada bir güven eksikliği olduğunu ve son iki ayda, altının ve Bitcoin'in fiyatının gözle görülür şekilde yükseldiğini söyledi.

    Aslam ayrıca, bu çeşitlendirilmiş varlıklardaki son zamanlardaki büyümenin en büyük itici gücü olarak Orta Doğu’daki huzursuzluğu ve hatta potansiyel bir savaşı işaret ediyor. Ayrıca Bitcoin'in, varlıklarını depolamak için güvenli bir liman olma ününe sahip olduğunu ve yatırımcıların önde gelen kriptodaki sermayelerini “park ettiğini” kanıtladığını da belirtti.



  • yine birilerinin elinde patlıcak.
    bitcoin bişey üretiyor mu? üretmiyor
    o halde ne kadar çok kazanan olursa olursa olsun, mutlaka kaybeden de olmak zorunda. kazanan ne kadar çok olursa kaybeden de o kadar çok olur.

  • yine başladılar

  • yine başladılar yok yüzbin yok on milyon olcak, 3 millyonn beeşş yüzzzbinnn sen bu paraları nee yaptınnnn

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Bankalar ne üretiyorsa bitcoin'de aynısını üretiyor. Bankalar sizin paralarınızı batırabilir ama bitcoin bir algoritma dijital altın yani sizin paranızla bir halt yapmayacaktır. Üstelik bu coini 20 bin dolardan alanlar varsa ve satmadıysa yakında tekrar 20 bin olduğunda adam hiç zarar etmemiş olacak.

  • Periah kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle bankalar birşey üretmiyor ama "hizmet" veriyor. bankalar bir günde çıkan oluşumlar değil. bankalar zaten kullanıcılar için zarar. hesap ücreti, transfer ücreti, krediler şunlar bunlar hepsi kullancı alehine. sonuç olarak müşteri kaybederken banka kazanıyor. ama bankalar olmadan işlerin yürümesi imkansız. bitcoin daha çok piyango bileti gibi bişey. herkes bilete para veriyor. bazı insanlar kazanıyor bazı insanlar kaybediyor. bitcoin de aynı. tüm sistem içinde kazanan kadar kaybeden olmak zorunda. hatta enerji kaybı oluyor, pc elemanları eskiyor. sonuç olarak tüm sistemi düşündüğümüzde kaynedenlerin toplamı kazananlarından toplamından daha fazla olmak zorunda.

  • miss gibi spekülatif açıklamalar.. miss gibi tuzak kokusu

    60.000$ olacakmış yaw he he bir anda oraya çıkması imkansız ! kaldı ki 100.000$
  • Periah kullanıcısına yanıt
    yanlış, 20 bin dolara alan 5 yıl sonra tekrar 20 bin oldu diye zararı kapayamaz. 20 bini 5 yılda bitcoine yatıracağına daha farklı değerlendire bilir 20 bin 25 bin olabilirdi. yani geçen zamandan dolayı zararda her türlü. ayrıca yakında bitcoin 20 bin olabilir ama 2 bin de olabilir. 1$ olmayacağının garantisini kim verebilir. bitcoinin yolun başında, olgunlaşmak için daha çok yolu var.

  • Spekülatif haberler geldiğine göre yükseliş bitmiştir. Çıkabilirsiniz..

  • Tahminlerim 23 bin dolar olması 2020 bitmeden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şişirme operasyonu başladı
  • Alın alın, sonra ayı gelsin 1000 dolardan elinizdekini alırlar :)

  • pcrex kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz doların enflasyonu yıllık yüzde 2-3 civarı her yıl için bu oranı ekleyip ona göre hesaplama yapılır buda zararın karşılanması için 23 bin doların geçilmesi gerektiğini gösteriyor ki bence geçecektir. Öte yandan bitcoin'in genel trendine bakarsanız her dip bir önceki dipten daha yukarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Bitcoinde bir hizmet veriyor aslında. Tüm dünyada geçen ve her tarafa anında sadece internet bağlantısı ile düşük ücretlerle değer transferi sağlıyor.

    Bir banka paranızı korumak veya diğer işlemler için nasıl bir sürü masraf harciyirsa bitcoin'in sistemi olan blockchainde benzer şekilde içerisindeki değeri kullandığı elektrik ile sağlıyor değer transferini çok kısa sürede oldukça hızlı devletlerin sınırları olmadan transfer ediyor.

    Öte yandan bitcoin'in peşinden gelen ekurisi pekcok hantal bir işe yaramayan sadece güvenlik için 3. Tarafa ihtiyaç duyan işleri tamamen matematik gücüyle egale ediyor .

    Blokchain üzerinden otomatik sozlesmeler ile akıllı paralar yaratabilirsiniz.

    Bitcoin ve peşinden gelenler büyük bir yaratıcı yıkım yaratacak kar. Yani geri kalmış köhnemiş anlamsız ve saçma 3. Taraf ekonomisi yıkılarak alıcı ile satıcıyı , sözleşmenin taraflarını matematiğin gücü kullanılarak bir araya getirecekler.

    Merkez bankaları , noterler düz bankalar, tapu idareleri kısacası pekcok üretmeyen sırf sistemin işlemesi için gereken yolsuzluğa ve istismara açık kurum yakın zamanda lagvedilerek yerini kripto paralar alacak.

    Bu devrim için ne gerekiyor diyorsanız. Bir sonraki küresel kriz çok büyük değişimlere yol açacak. Bankaların insanların paraları ile kurtarılması , futursuzca kağıt para başımı yine devletlerin devalüasyon ile hatalarını halka yıkamaları. Pekcok sömürücü kurum bundan etkilenecek.

    Bitcoin bir para olmanın çok ötesinde 2008 kriziyle pandoranin kutusunun açılması sonucu ortaya çıkacak şeylerin ilkiydi sonuncusuda olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki bi naneden anlamayan ergen sayısında patlama olmuş.anlamadıkları gibi anlamak için uğraşılarıda yok. para icad edildiğinde ben kağıda ürünümü vermem diyip batan arap tüccarlar gibisiniz.

  • Dijital paranda bir yanlış yok.Yanlış olan karşılığı olmayan birşeyin ekonomiyi belirlemesi.Gerçi Para basmak için altın karşılığın olması lazım bu işin kuralı bu ama Amerika full çalıştırıyor matbaaları ha bire basıyor.2008 krizinde 20 trilyon dolar basıldığı iddiası var.20 trilyon dolarlık altını nereden bulacakta o paraları basacak?Kafasına göre takılıyor kimseyi sallamıyorki bunlar?Sonra ha bire küresel ekonomik kriz tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.