Şimdi Ara

cx300 sorunu:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hepsiburada.com dan cx300 sipariş ettim.dün ulaştı.ilk başta tüm pedleri denedim.en küçük pedler bile benim kulağım için çok büyük kaldı.ses kalitesi olarak idare eder.herneyse, 10 dakika dinledikten sonra sağ kulağım feci şekilde acımaya başladı.sol taraf gayet iyi olmasına rağmen sağ taraf sanki kulağımı delecekmiş gibi rahatsız ediyor.kulaklıkları kullanamıyorum.ne yapmam lazım?hepsiburada.com iade kabul eder mi acaba?bildiğim kadarıyla internet üzerinden alışverişlerde 1 haftaya kadar iade hakkı var.acaba zamanla düzelir mi hiç başınıza geldi mi?
    (çok soru sordum ama)

    ekleme: daha önce Logitech PlayGear Stealth ve sony ericsson telefonlarla verilen hpm-70 gibi kulaklıkları kullandım.özellikle hpm 70 çok rahattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 28 Nisan 2007; 6:53:28 >







  • ilk kullandığınızda ağrı olması agyet normal.zamanla kulağınız alışacak takriben 1-2 hafta sonra sanki sizin parçanız gibi olacak biraz sabır.uçlar konusunda ypapcak bişey yok daha ufakları yok çünkü.sanırım hepsiburada iade alıyor.
  • rahatsızlıktan çok kulağıma tornavida sokmuşum gibi hissediyorum.bu fiyata cx300 den iyisi yok.mp3 çalarım çok iyi sayılmaz, çok pahalı kulaklıklara gerek de yok.iade etsem bile ne alabilirim ki
  • ben ilk kullandıgım gun kulaklarım cok rahatsız oldu alasamadım bı turlu ılk defa kulakıcı kullandım cunku...agrı yaptı basım kotu oldu ama sonra alısıyorsunuz kulagınızda yokmus gıbı oluyor evde bıle pc yerıne ıpoddan dınlıyorum bır daha kulaklık alsam 70 ytl de en ıyı kulaklık cx300tur bence ve ben gene onu alırım.. 1 hafta falan kullanmadan kesın karara varmayın derım
  • alışırsın ! sabret biraz
  • bildiğiniz gibi değil.kulağım yara oldu.dokunamıyorum bile.iade taleb ettim bakalım ne olacak.
    şimdi 100$ civarı kulaklık arıyorum.genelde herkes um1 öneriyor.ben creative zen aurvana modelini de beğendim acaba ses kalitesi nasıl?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strafer

    bildiğiniz gibi değil.kulağım yara oldu.dokunamıyorum bile.iade taleb ettim bakalım ne olacak.
    şimdi 100$ civarı kulaklık arıyorum.genelde herkes um1 öneriyor.ben creative zen aurvana modelini de beğendim acaba ses kalitesi nasıl?

    aurvana parasına göre kaliteli bir kulaklık değil, um1 öneririm
  • Sende de ne kulak varmış bea
  • Um 1 de iem kulaklık anlyacağın çok şey fark etmeyecek senin için. Madem rahatsız oluyorsun iem sevdasından vazgeç derim.
  • benim kulak delikleri de küçük ve yeni aldım kulaklığı (elime bile ulaşmadı daha) bende de rahatsızlık verir mi acaba?
  • ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEYİ UNUT ARKADAŞ..Bİ KERE AÇMIŞSIN...HEPSİBURADA VB.. DEĞİŞTİRMİYOLAR BENİM DE BAŞKA ÜRÜNLERDE BAŞIMA GELDİ AMA ALMADILAR...ŞANSIZLIK SENİNKİ CX 300 TATMİNKAR BİR KULAKLIK AMA ALLAH VERGİSİ KULAK TİPİ İŞTE...
  • bu arada aklıma geldi de bende e-store den bi malzeme almıştım. bildiğiniz vakumlu plastik gibi bi materyal içinde mp3 çalar için şarj aleti geldi. hoş bende açtım bi güzel. sonra da söylediğim alet hiçbi işime yaramadı (salak bi cihazdı yaa) adamlara mail gönderdim geri iade etmek istiyorum diye. yemin ederim 8 gün sonra mailime cevap verdiler. ve ürünün değişimi mümkün değil diye... siz siz olun kesinlikle e-store den alışveriş yapmayın.


    Bu arada sipariş ettiğim ürünü de 6 gün sonra getirmişlerdi onu da belirtiyim.(sitesinde max 3 gün yazıyo)
  • hepsiburada.com iade talebime karşılık şöyle bir yanıt vermiş

     cx300 sorunu:(


    bu da sitelerindeki tüketici yasaları bölümündeki kapıdan satış ile ilgili madde

     cx300 sorunu:(


    neyin incelemesi yapacaklar anlamadım.bir de çoğu yerde iade durumunda parayı hesaba 1-2 ay sonra yatırdıkları yazılı.o kadar süre bir kulaklık için beklemek çok uzun.ne tavsiye edersiniz?




  • kardeş bence bekle derim boru değil ya o kadar para. ayrıca senden kaynaklanan bir sorun yok anlattığın kadarıyla. almak zorundalar mecbur alacaklar madem öyle bir ibare koymuşlar 7 gün içinde iade hakkın var bunu kullanacaksın. bence bekle ama yine de sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.