Şimdi Ara

LG W10, 26 Haziran tarihinde Hindistan’da tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG’nin W10 modelini geliştirdiği uzun zamandır biliniyor. Hatta telefonun çalışır halde görüntüleri bile ortaya çıktı. Bugün ise uygun fiyat odaklı olarak sunulacak W serisinin ilk cihazı olan W10’un tanıtım tarihi öğrenildi. 26 Haziran’da Hindistan’da gerçekleşecek bir etkinlik ile yeni modeli resmi olarak görme şansı yakalayacağız.

    Amazon Hindistan’da listelendi


    Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy M serisi ile kullanıcılara uygun fiyatlı telefonlar sunmaya başladı. Ülkemizde de bulunan M serisi oldukça beğenilmişe benziyor. LG de hemşehrisinin izinden giderek W serisini başlatmaya karar verdi. Çinli firmaların ucuz telefonlarının karşısına bu modeliyle çıkacak.


    Ayrıca Bkz.Motorola Moto E6’nın basın görseli ortaya çıktı

    LG W10’un bazı özellikleri paylaşılan görseller sayesinde resmiyet kazandı. Ancak çoğu bilgi hala sızıntıdan öteye gidemiyor. Yine de tamamını saymak gerekirse, üçlü arka kamera, 4000 mAh batarya, 6.2 inç ekran, değiştirilebilir çentik, 3 GB RAM, 32 GB depolama, Helio P60 veya Snapdragon 439 yonga seti şeklinde sıralanabilir.



    Yeni modelin en çok merak edilen kısmı hiç şüphesiz fiyatı olacak. Amazon Hindistan’daki posterlerin hepsinde şaşırtıcı fiyata yönelik sloganlar bulunuyor. Son dönemde mobil sektörde istediğini bulamayan LG, uygun fiyatlı yeni serisi ile tekrar canlanacak mı hep birlikte göreceğiz.








  • tanıtım yapılacak ülkenin para birimine bakılırsa,
    ucuz model anlamında yorumlana bilir !

  • 4gb ram olmaması 64-bit olmaması gibi !!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.