Şimdi Ara

Yazlık interneti aktif olduktan sonra iptal etmek mümkün mü? Acildir.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köydeki evde 2 yıl önce yazın kullanmak için basvurdugumuz yazlık interneti bu yıl köye gidilmeyeceği için kullanmayacaktık ama otomatik yenilenme olayı varmış bundan haberimiz yoktu dogrusu. şimdi iptal etsekte 3 aylık faturayı ödemek zorundasınız diyorlar. Bundan kurtulmanın bir yol var mı acaba? Çünkü göz göre 3 aylık faturayı giydiriyorlar.



  • hocam seneler önce aynı duruma ben kalmıştım müşteri hizmetlerinden tutun telekom il müdürüne kadar çıkmıştım ama nafile parayı mecbur ödeyeceksiniz. daha sonra tüketici hakem heyetine başvurup 3-4 ay içinde paranızı geri alabilirsiniz.ben öyle yapmıştım. tüketici hakem heyetindeki çalışanlar yardımcı olmuşlardı sağolsunlar thh'ne giderken size çıkartılan faturayı ve ödediğinize dair makbuzunuzu yanınızda getirin dilekçeyi yazarken orda yardımcı oluyorlar zaten.
  • Geçmiş olsun. Yazlık İnternetin faturası 1 gün bile kullanılsa çıkıyor bu yüzden biraz zor gibi. Umarım çözülür.

    Bu yüzden Taahhütsüz ve limitsiz firmaları tercih etmenizi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By.MaMBoS

    hocam seneler önce aynı duruma ben kalmıştım müşteri hizmetlerinden tutun telekom il müdürüne kadar çıkmıştım ama nafile parayı mecbur ödeyeceksiniz. daha sonra tüketici hakem heyetine başvurup 3-4 ay içinde paranızı geri alabilirsiniz.ben öyle yapmıştım. tüketici hakem heyetindeki çalışanlar yardımcı olmuşlardı sağolsunlar thh'ne giderken size çıkartılan faturayı ve ödediğinize dair makbuzunuzu yanınızda getirin dilekçeyi yazarken orda yardımcı oluyorlar zaten.
    Bende hem mudurluk hem MH ile uzun uzun konustum ama dediğiniz gibi nafile. Ozaman tth basvurusundan baska yol kalmıyor belli ki. Tefekkürler bilgilendirme için. Fakat tt bu sistemi değiştirmelidir. O tarihte aktif hale gelmesi değilde abonenin benim yazlık internetimi aktif edin diye basvurması veya MH ne telefon açarak iletmesinden sonra aktif olmalıdır. Oyle olmayınca işte bizim basımıza geldiği gibi mağduriyetler ortaya cıkıyor. Sunan ki sistem abone değil tt yararına bir sistemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 19 Haziran 2019; 12:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef öyle. Siz geciktirmeden faturanızı ödeyin ve hemen thh ne başvurunuzu yapın ben o şekilde paramı geri almıştım yanılmıyorsam o zamanlar 260 küsür liraydı şimdi ne kadar bilmiyorum. Benim evrakları aradım ama bulamadım örnek olsun diye yollayacaktım size 3 - 4 sene oldu çöpede gitmiş olabilirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazlık internet malum günü geldiğinde kendiliğinden otomatik açılıyor. Açılmadan 1 gün önce bile iptali mümkündü.
    Siz de biraz ihmal etmişsiniz.
    Mekan izmir..Cesme... 35 mbit hiper yazlık hat kullanicisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.